İnşallah canım hareketlerini falan hissediyorum.ama genede telaş yapmamak elde değil.Sabah en azından bir aile hekimine git , kalp atışını falan dinletirler , için rahatlar canım.
İnşallah birşey yoktur , vakti zamanında gelir... Sebebi hakkında bilgim yok kanamanın...
Haklısın ama daha önce gittigimde böyle ufak lanamalarda gelmene gerek yok. Aşırı olursa gelirsin dedigi için doktor gitmedim yoksa ufacık birşeyde gidiyorumBazen yazdigimda cok sert tepki vermissin vs.. diyorlar ama arkadasim 30 haftalik hamileyken boyle bir durum yasiyorsan kadinlar klubu aciline degil hastanenin aciline gitmelisin. Kendinde diyorsun icimizde can tasiyoruz. Allah korusun basima boyle bir sey gelse direk acile kosarim birak buraya konu acmayi. İnsallah bebegin sapasaglam ve sagliklidir. Ama bana kalirsa bi acile gorun. İlk haftalarda degilsin ki yerlesme kanamasi desekZ
Haklısın , insan ister istemez telaşlanıyor.İnşallah canım hareketlerini falan hissediyorum.ama genede telaş yapmamak elde değil.
Doktora neymis ne zaman gorunecegimi ona mi soracam. Baska bir doktora gorununZ en azindan bu kanamalariniz sik sik oluyorsa nedenini soylesin.Haklısın ama daha önce gittigimde böyle ufak lanamalarda gelmene gerek yok. Aşırı olursa gelirsin dedigi için doktor gitmedim yoksa ufacık birşeyde gidiyorum
Valla şuanda bile hiç durmuyor baya hareketli sayamıyorum bile :)Haklısın , insan ister istemez telaşlanıyor.
Hareketlerini kontrol et istersen , nette yazıyordu iki saatte ne kadar hareket etmesi gerektiği falan .
Valla 3 doktora göründüm rahim agzında yara vardır dediler ondan oluyordur telaşlanma cok diyorlar neyse zaten ben dayanaöaö gitmedem büyük ihtimal birazdan gidermDoktora neymis ne zaman gorunecegimi ona mi soracam. Baska bir doktora gorununZ en azindan bu kanamalariniz sik sik oluyorsa nedenini soylesin.
Oh ohh maşallah :) sorun yoktur umarım bemm doktorumda gayet rahat , şakır şakır olmadığı sürece endişelenme diyor çok şükür yaşamadım öyle bişey ama ...Valla şuanda bile hiç durmuyor baya hareketli sayamıyorum bile :)
Allah nasip ederse benimde kızım gelecek bakalım bizim küçük hanım biZi çok korkutuyor allahın izni ile hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallahOh ohh maşallah :) sorun yoktur umarım bemm doktorumda gayet rahat , şakır şakır olmadığı sürece endişelenme diyor çok şükür yaşamadım öyle bişey ama ...
Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Kızım gelicek inş. Benim
İnşallah canım :)Allah nasip ederse benimde kızım gelecek bakalım bizim küçük hanım biZi çok korkutuyor allahın izni ile hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
Yani 3 doktor da yara var dediyse endise etmene gerek olmayabilir tabi. Ama yine de yarin bi gorun. En azindan icin rahat eder.Valla 3 doktora göründüm rahim agzında yara vardır dediler ondan oluyordur telaşlanma cok diyorlar neyse zaten ben dayanaöaö gitmedem büyük ihtimal birazdan giderm
Yarını pek beklicegimi sanmıyorum ama bakalım sagolun kızlarYani 3 doktor da yara var dediyse endise etmene gerek olmayabilir tabi. Ama yine de yarin bi gorun. En azindan icin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?