- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi Mevsim4747
-
farkli hastanelerde yaptirdim bende de hic bir belirti yok agri vs bayanin birinde ayni seyi yasamis okudum doktor ona farkli hastanede yaptirdigin icin devletde yaptirmis bende ayni onlarin kitleri boyle cikarabikiyor demis bi umut bekliyorum caresizBetada düşüş olmuş canım
Seni çok iyi anlıyorum benimde üç kaybım var yaşayan çocugum yok benim ne olucamda belli değil bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsunfarkli hastanelerde yaptirdim bende de hic bir belirti yok agri vs bayanin birinde ayni seyi yasamis okudum doktor ona farkli hastanede yaptirdigin icin devletde yaptirmis bende ayni onlarin kitleri boyle cikarabikiyor demis bi umut bekliyorum caresiz
ayyyvcok uzuldum sanada senin durumun niye karisik yas kacti acaba saglik problemi kaynakli olmuyor gebeliginSeni çok iyi anlıyorum benimde üç kaybım var yaşayan çocugum yok benim ne olucamda belli değil bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Bence hemen aldırma bekle bişey olmaz duyuyoruz kimileri 8. Haftada kalp atışı duyuyo Allah büyük
Ben 34 yaşındayım canımayyyvcok uzuldum sanada senin durumun niye karisik yas kacti acaba saglik problemi kaynakli olmuyor gebeligin
Kanaman oldumukizlar kafayi yiyecem kac gundur helak oldum persembe gunu 6hafta5gunluk hamile oldugumu ogrendim kalbi durmuş ölmüs dedi direk beta hcg alindi benden sonra eve geldim kendi doktoruma gorundum dur acele etme dedi orasida devlet hastanesiydi ordada cuma gunu beta bakildi betahcg dusmeye baslamis malsef alinmasi lazim dddi dun 3 cu doktora gittim oda direk bakip kalbi atisi yok pazartesi gel alalim dedi sirasiyla etahcg ultrason fotolarini atiyorum 8 haftaya kadar beklemek istiyorum lutfen bi bakin benim gibi olan yasayan varmi
yok olmadi hic bilmiyorum bosami bekliyorum ne yapacagimi karar veremedim yada hic beklemeyim yoksa kafam durdu düşenemiyorum gidiyim yarin alinacakmi ne yapilacaksa artikKanaman oldumu
İlk gebelikmi yaş kaç genetik araştırma yapıldı mı kandayok olmadi hic bilmiyorum bosami bekliyorum ne yapacagimi karar veremedim yada hic beklemeyim yoksa kafam durdu düşenemiyorum gidiyim yarin alinacakmi ne yapilacaksa artik
Ben 34 yaşındayım canım
14 senelik evliyim
Evlendikten 8 ay sonra bu durumla uğraşırım tüp bebekler asilamalar
4 tüp Bebek yaptırdım 4. Tuttu kalp atımı yavaşladı 7. Haftada düştü 4000 lik sulandırıcı kullandım
İkinci gebelik kendiliğinden oldu ondada 8000 lik sulandırıcı kullandım yine aynı zamanda düştü
Sonra yine gebe kaldım 12 binlik sulandırıcı kullandım yine aynı şekilde kalbi durdu kürtaj oldum
Bu son gebelikte sadece coraspin kullanıyorum bu kendi tercihim ve folik asit
Şimdilik bir sorunum yok 5+3
Önceki gebeliklerde alttan muayene yaptılar çünkü rahmim ters bebek üstten görünmuyor
Anliycan doktorlara güvenim kalmadı çünkü her gittiğim bir sonraki Dr bana bir önceki gebelikte ne kadarlık sulandırıcı kullandin dedi şu kadar deyince o yetmemiş daha fazla kullanman lazim diyerek dozu yukselttiler hele son gebeligimde 12 binlik sulandırıcı kullandım iki gün sonra kanama başladi ve Dr kesmedi iğneyi dört gün sonra kalbi durdu
Dediğim gibi doktorlara çok güvenme ki gittiğim doktorlar acibadem doktorları ve özel muayenehanesi olan doktorlar
Bende katılıyorum kendi düşmesini beklerse daha iyi gibi hapla beta düşünce kanama gelir. Bende kanama kendiliğinden geldi ve düştü bi kaç gün hap içtim sonra bıraktım boşuna kanamayı durdurma çabası oluyor belli saatten sonra zaten kanama durması parca kalmasınada sebep olabilir.. en iyisi vücudunu doğal akışına bırakmak zaten çoğu doktor sağlıksızsa elenir diyor istediğin kadar hap iç malesef biz bilemiyoruzTecrübeli biri olarak beni dinlersen git ama hemen kürtaj olma evde düşür hap iste alttan koyuyorlar evde iki günde dusuruyorsun her kürtaj bir risk taşır
Bekleyen bebek seni zehirlemez merak etme beta düştükçe kanaman başlayacak
Ne güzel dileklerde bulunmussun Allah razı olsun Allah'ta senin üç yavruna hayırlı uzun ömürler versin inşallahallah yardim etsin cok zor gunler yillardan gecmisin allahim senin durumun benden daha zormuscok hemde cok üzuldüm inan nw diyecegimi bilemedim sen gecirdin bu sikintilari yillari sen bikirsin cektiklerini rabbim yardim etsin yüzun guler insallah bir daha yasatmaz kucagini doldurur sanada tatrsin analik duygunu inan cok uzuldum cok kendimi biraktim senin hikayrne odaklandim benim yasadigim senin yaninda hicmis benden once sana nasip etsin insallah benim yasayan 3 cocugum var bunda bende bilemedim 6 haftalik olmus haberim yoktu ustune gorme yasamistim onu adet sandiydim ben benimde umudum kalmadi yarin ne olacaksa olsun alinacakmi artik ne yapilacaksa
amin guzel insan canim benim.ayni yastayiz 36 di benim aklim sende kaldi kendimi biraktim ben kabulleniyorum yavas yavas zaten beta sifirlaninca duser zannimca benimde allahim yardim etsin hepimizideNe güzel dileklerde bulunmussun Allah razı olsun Allah'ta senin üç yavruna hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Ben rabbimin verdiğine razıyım rabbimde benden razı olsun inşallah ne diyim herşey ondan dua et olurmu bana birbirimizi tanımayız etmeyiz kulun kula duası kabul olur inşallah Allah'ta seni korktuğuna ugratmasin gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallahamin guzel insan canim benim.ayni yastayiz 36 di benim aklim sende kaldi kendimi biraktim ben kabulleniyorum yavas yavas zaten beta sifirlaninca duser zannimca benimde allahim yardim etsin hepimizide
kanamam basladi dun oglende kurtaj oldum aldilarTecrübeli biri olarak beni dinlersen git ama hemen kürtaj olma evde düşür hap iste alttan koyuyorlar evde iki günde dusuruyorsun her kürtaj bir risk taşır
Bekleyen bebek seni zehirlemez merak etme beta düştükçe kanaman başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?