7hafta0gunluk kalp atisi yok

amin canim benim bi bosluk var bugun dun sabah karnimdaydi oglen 12.30 gibi aldilar betam 768 cikmisti en son 2000lerden dusmustu
Çok zor biliyorum bende üç sefer yaşadım sakın yanlış anlama sen evlat nedir tatdin bak bana bak kokusunu bilmem beterin beteri vardır halimize şükredelim inşallah sende yine hamile kalacaksın Allah büyük kendini yıpratma git evlatlarına sarıl inan unutursun

tabikide cok haklisin iste ne kadarda olsa oda evladimdi bi bosluk vardi ölude olsa dun bendeydi bugun olmadigini biliyorum gecer bi kac gune herhalde senin derdin benimkinden daha agir rabbim sana en kisa zamanda yine nasip etsin canim benim hic uyumadim dun gece agzimi bicak acmiyor niye boyle oldum bilmiyorum 9 ay oncede ikizleri kaybetmistim yeni toparlanmistim.pesine 9 ay sonra birdaha kayip sinav imtihan rabbim biri verirken kaybettiriyo tekrar nasip ediyorsa yine aliyorsa vardir bildigi biz kullari hakkinda hayirlisi olsun her zaman herseyin hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…