- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Genelde doktorların çoğu ilk 3 aylık dönem de cinsel ilişkiyi uygun görmüyor tutunma dönemi risk vb kaynaklı ama doktorunuzun fikri serbest de olabilir7 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok eşim ilişkiye sıcak bakmıyor yapalım bişey olmaz diyorum yok o riski göze alamam diyor doktorada sormadım açıkcası bu haftalarda cinsel ilişki yasak mı yada düşüğe mi sebep oluyor acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
Doktor bişey demedi yaniHamileliğin gidişâtına göre değişir, sorun olsaydı doktorunuz uyarırdı diye düşünüyorum. Siz yine de doktorunuza da danışın. Erkekler başlarda biraz çekimser davranabiliyor hamilelikt
Kaç haftalıksınızEskisi gibi sık olmasa da haftada 1-2 devam ediyoruz biz herhangi bir sorun olmadı doktor da yasaklamadı düşük riski olmadığından
8+4 olduKaç haftalıksınız
20 gün beklicez o zaman ya bide doktorum kadın özele gidiyorum eşimde oluyor yanımda onuda doktora sormaya çekiniyorumHaftayla ilgisi pek yok. Doktorun fikri onemli bu konuda. Doktora danışın hareket edin.
Neden çekiniyorsunuz? Yumurtalarınızın üstüne 21 gün kuluçkaya yatmadığınıza göre seviştiğinizi biliyor doktorunuz.20 gün beklicez o zaman ya bide doktorum kadın özele gidiyorum eşimde oluyor yanımda onuda doktora sormaya çekiniyorum
Ay tabi canım hahaNeden çekiniyorsunuz? Yumurtalarınızın üstüne 21 gün kuluçkaya yatmadığınıza göre seviştiğinizi biliyor doktorunuz.
Sıkıntınız olmadığı sürece ilişki olabilir ama benim eşimde sizin eşiniz gibi sıkıntı olmadığı halde ilk üç ay girmek istememişti sonrada karnım çıkınca olmak istemedi böyle yapınca diyorum acaba biz kötü anne onlar iyi babami tobe yarabbim7 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok eşim ilişkiye sıcak bakmıyor yapalım bişey olmaz diyorum yok o riski göze alamam diyor doktorada sormadım açıkcası bu haftalarda cinsel ilişki yasak mı yada düşüğe mi sebep oluyor acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
Çok rahatsız oluyorsanız muayene bittikten sonra eşiniz odadan çıkar ve siz doktorunuza sorarsınız. Eğer riskli bir gebelik yoksa her doktor yasaklamıyor ilişkiyi. Sıklık ve şiddeti azaltmanız önemli tabi20 gün beklicez o zaman ya bide doktorum kadın özele gidiyorum eşimde oluyor yanımda onuda doktora sormaya çekiniyorum
Her ihtimale karşı ilk trimesterda uzak durmakta fayda var. Allah korusun ilerde olurda onla hiç bir ilgisi olmayan bir düşük yaşasanız bile hep bir acabanız ve keşkeniz olmuş olacak.7 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışını duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok eşim ilişkiye sıcak bakmıyor yapalım bişey olmaz diyorum yok o riski göze alamam diyor doktorada sormadım açıkcası bu haftalarda cinsel ilişki yasak mı yada düşüğe mi sebep oluyor acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim
HahahahahNeden çekiniyorsunuz? Yumurtalarınızın üstüne 21 gün kuluçkaya yatmadığınıza göre seviştiğinizi biliyor doktorunuz.
Duygularımızla oynuyorlarSıkıntınız olmadığı sürece ilişki olabilir ama benim eşimde sizin eşiniz gibi sıkıntı olmadığı halde ilk üç ay girmek istememişti sonrada karnım çıkınca olmak istemedi böyle yapınca diyorum acaba biz kötü anne onlar iyi babami tobe yarabbim
İşte onu yaşamak istemiyorumHer ihtimale karşı ilk trimesterda uzak durmakta fayda var. Allah korusun ilerde olurda onla hiç bir ilgisi olmayan bir düşük yaşasanız bile hep bir acabanız ve keşkeniz olmuş olacak.
Işte o yüzden risk almaya değmez bnce. Ilk aylarda lelekelenme cok sık rastlanan bir şey. Bir lekelenmeniz olsa, kasığıniza sancı girse kafada kurmaya başlarsınız. hamilelik bir şeyleri kafada kurmaya cok müsait bir durum :) şimdiden sağlıklı gebelikler diliyorum.İşte onu yaşamak istemiyorum
Aynen yaa aman bebisler sağlıklı olsunda ne yapalim birazcık mola veririzDuygularımızla oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?