- 22 Haziran 2013
- 43
- 5
- 286
6. haftada duydum ...Selamlar.. 7 haftalık olup bebeğin kalp atışlarını duyan varmı aranızda ?
8+4 günlük olduk ... iyi gidiyor ... hafif bulantı var ...kızlarkaç haftalık oldu bebişler nasıl gidiyor hamişlik
Merhaba kızlarrr bende 6+6 yımm bebişimle 4+1 de keseyi gördüm 6+3te de hem kendini gördüm hemde kalp atışını duydum 140 altındaysa erkek üstündeyse kız diyolar var mı bilgisi olan benim abimin eşi de hamile ilk kalp atımı 150ydi ve kız bebek bekliyor bizim 134 acaba erkek mi diyorum tabi allahım hayırlısını nasip etsin hiç farketmez kız erkek oluşu. Bu arada son 2 haftadır midemde yanma hafif bi bulantı ve hep açlık var. Her gece sütümü içiyorum günde 8 bardak su ceviz ve kuru çekirdekli üzüm, pekmez yemeden günümü bitirmiyorum bütün değerlerim çok güzel size de tavsiye ederim :)
Birkaç sitede öyle.okumuştum ben tabi kesin öyledir diye bişey yok bakalım görücez bekleyip doğru mu çıkacak :)böyle birşey var mı hakikaten? benim miniğin 179 çıktı. doktor 180 ideali -190'lara kadar normal dedi. zannetmiyorum belirti olabileceğini
Benim de yoktu ne güzel 7. Haftaya bi girdim tam girdim bütün gün midem bulandı öğretmenim bende çok zorlandım bütün günBenimde 6+0 şükür hiç bi sıkıntım yokk inşallah olmaz tam gün okulda ders anlat çok zorlanırim valla
progestan mı verdi canım düzenli kullankızlar moralim çok bozuk 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 1169 du değerim. dün iğne deliği kadar kan geldi, dr iğne verdi. bugün yine geldi biraz daha fazla. sağ kasığımda ağrı var. bunlru yaşayan ve bebeğinin kesesini gören var mı? yarın keseyi görümeye gideceğiz. çok korkuyorum bana bişey söyleyin
canım yazmışsın görmemişim. keseyi gördük şükür, lekelenme birkaç gün daha devam etti sonra durdu. düşük riskin var demişti şimdi geçti mi bilmiyorum. 2 hafta sonra kalbini dinlemek için gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta bilmemprogestan mı verdi canım düzenli kullan
düşük olsa okadarcık az kan gelmez
belki düşük riski vardır yat dinlen
aynen bende de hıc hamılelık belırtısı yok normal mıymıs:=)Selam kızlar bende 6 haftalığım yarın gidip inşallah kalp atışlarını duyacağım:) ama bende de hiç belirti yok ya bazen şüpheleniyorum ama yanlız değilmişim sanırım. Kime söylesem aman ne güzel böyle gitsin işte diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?