- 23 Ağustos 2017
- 518
- 174
- 53
- 36
- Konu Sahibi Rapunzelin Ruyasi
-
Benım de onceki iki kalp durmasında patolojiye gitti patolojiler genelde temiz cıkıyor pek anlamı yok aslındabenim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha bekliyorum. sizin ne zaman düşük oldu
Bos gebelik mi diye içim içimi yiyor beklemek cok zorbenim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha bekliyorum. sizin ne zaman düşük oldu
Senin haftan kaç bide yolk kesesi göründü mü? Belirtilere takılma bulantı genelde ilerleyen haftalarda kalp atımı olunca başlıyor ya da hiç olmuyor. Benim boş gebelik 7.haftada kesinleşti. Yolk bile yoktuBos gebelik mi diye içim içimi yiyor beklemek cok zorbulantım yok arada gogus şişkinliği ve karın agrım var sadece.. sabah aclıgı normal gitmesine mi işaret acaba birde agızdaki metalik tat
5+3 de gittim bende de yolk yoktu görüntü ekledim vajinal bakıldıSenin haftan kaç bide yolk kesesi göründü mü? Belirtilere takılma bulantı genelde ilerleyen haftalarda kalp atımı olunca başlıyor ya da hiç olmuyor. Benim boş gebelik 7.haftada kesinleşti. Yolk bile yoktu
İlki 20 Nisan ikincisi de 7 Ekimbenim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha bekliyorum. sizin ne zaman düşük oldu
Bnm sadece patoloji vardı dna yoktusizin adınıza çok sevindim benim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha sizin ne kadar sürede çıkmıştı hatırlıyormusunuz
Birsey söylemek için çok erken 7.haftada belli olur.5+3 de gittim bende de yolk yoktu görüntü ekledim vajinal bakıldı
Çok çok gecmıs olsunmaalesef boş gebelik kese var fakat içi boş 10 haftalık iken kürtaj oıldum
Bnde 3 ay once boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Belirtiler hep vardı mide bulantısı iştahsızlık sık idrara çıkma kasiklarda ağrı 8.hafta kürtaj olmak zorunda kaldmÇok çok gecmıs olsunboş gebelikte sabah açlık bulantınız oldumu ya da gün içinde sık acıkma? Normai hamile gibimiydiniz? Benım de 7 haftalık kese 20 mm ama boş şu an 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Yas sizde miBnde 3 ay once boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Belirtiler hep vardı mide bulantısı iştahsızlık sık idrara çıkma kasiklarda ağrı 8.hafta kürtaj olmak zorunda kaldm
Malesef kese boş olsa bile vücutta gebelik hormonu olduğu için hamileymişsiniz gibi devam ediyor herseyYas sizde miçok çok gecmış olsun bu sefer kucagınıza alın inşallah sağlıkla benım sabahları aşırı aç uyanıyorum öğürtü gelıyor gögüslerim birazcık gergin.. yani boş kese benı neden bu kadar acıktırsın onu düşünüyorum
Ondan mıdırMalesef kese boş olsa bile vücutta gebelik hormonu olduğu için hamileymişsiniz gibi devam ediyor hersey
İnşallah bebek görünür. Ama üzülmeyin tekrar hamile kalabiliyorsunuz ben üç ay sonra ilk denemede tekrar hamile kaldmOndan mıdır
Bu benim üçüncü gebeliğim ıkı kürtajı var abortus olduİnşallah bebek görünür. Ama üzülmeyin tekrar hamile kalabiliyorsunuz ben üç ay sonra ilk denemede tekrar hamile kaldm
Tereddütte kaldıysanız biraz daha bekleyin inşallah olumlu bi sonuç alırsınızMerhaba 8+2 hafta hamileyim. İlk gebeliğim. Son 20 gündür 4 farklı doktora gittim. Hepsi boş gebelik dedi. Kese düzgün büyüyor ancak bebek yok. Pazartesi günü kürtaj olacağım ancak daha fazla beklemeli miyim bilmiyorum. Bazıları 10. Haftada bebeği gördüklerini söylüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Boş gebelik teşhisinden sonra bebeği görebilen oldu mu?
Kötü düşünme hemen inşallah iyi olurBu benim üçüncü gebeliğim ıkı kürtajı var abortus oldusulandırıcı iğne kullanıyorum üçüncü yıkılısım olacak
Çok çok gecmıs olsunboş gebelikte sabah açlık bulantınız oldumu ya da gün içinde sık acıkma? Normai hamile gibimiydiniz? Benım de 7 haftalık kese 20 mm ama boş şu an 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Konuyu takip ediyorum anladıgım kadarıyla kesınlıkle belirtilerden yola cıkılarak kaprislenmemek lazım cunku hep aynı belirtiler normal ve boş gebelik belirtileri en iyisi ultrasonda düzenli takipte olmakbenim çok bulantım olmadı arada bel ağrısı ve açlık oluyordu birde çok uyuyordum gögüslerde şişkin vardı aynı hamileymişim gibiydi
Haklısınız aslında belirtiler pek birşey ifade etmiyor ben de umutlandım acıkcası hala açlık olması sabah bulantısı normal gebelikte olur dıye düşünüyordum …Konuyu takip ediyorum anladıgım kadarıyla kesınlıkle belirtilerden yola cıkılarak kaprislenmemek lazım cunku hep aynı belirtiler normal ve boş gebelik belirtileri en iyisi ultrasonda düzenli takipte olmak
Ne kadar garip dimi o boş kesenın acıktırması bu denli etkileri hakıkaten insan anatomisi cok garip…benim çok bulantım olmadı arada bel ağrısı ve açlık oluyordu birde çok uyuyordum gögüslerde şişkin vardı aynı hamileymişim gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?