8+2 Boş gebelik

benim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha bekliyorum. sizin ne zaman düşük oldu
Bos gebelik mi diye içim içimi yiyor beklemek cok zor bulantım yok arada gogus şişkinliği ve karın agrım var sadece.. sabah aclıgı normal gitmesine mi işaret acaba birde agızdaki metalik tat

Bos gebelik mi diye içim içimi yiyor beklemek cok zor bulantım yok arada gogus şişkinliği ve karın agrım var sadece.. sabah aclıgı normal gitmesine mi işaret acaba birde agızdaki metalik tat
Senin haftan kaç bide yolk kesesi göründü mü? Belirtilere takılma bulantı genelde ilerleyen haftalarda kalp atımı olunca başlıyor ya da hiç olmuyor. Benim boş gebelik 7.haftada kesinleşti. Yolk bile yoktu

Senin haftan kaç bide yolk kesesi göründü mü? Belirtilere takılma bulantı genelde ilerleyen haftalarda kalp atımı olunca başlıyor ya da hiç olmuyor. Benim boş gebelik 7.haftada kesinleşti. Yolk bile yoktu
5+3 de gittim bende de yolk yoktu görüntü ekledim vajinal bakıldı

Eklentiler

• 27EE0270-8D01-4A93-8167-CE484A0C715B.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 194
maalesef boş gebelik kese var fakat içi boş 10 haftalık iken kürtaj oıldum
Çok çok gecmıs olsun boş gebelikte sabah açlık bulantınız oldumu ya da gün içinde sık acıkma? Normai hamile gibimiydiniz? Benım de 7 haftalık kese 20 mm ama boş şu an 1 hafta sonra tekrar çağırdı

Bnde 3 ay once boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Belirtiler hep vardı mide bulantısı iştahsızlık sık idrara çıkma kasiklarda ağrı 8.hafta kürtaj olmak zorunda kaldm

Bnde 3 ay once boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Belirtiler hep vardı mide bulantısı iştahsızlık sık idrara çıkma kasiklarda ağrı 8.hafta kürtaj olmak zorunda kaldm
Yas sizde mi çok çok gecmış olsun bu sefer kucagınıza alın inşallah sağlıkla benım sabahları aşırı aç uyanıyorum öğürtü gelıyor gögüslerim birazcık gergin.. yani boş kese benı neden bu kadar acıktırsın onu düşünüyorum

Malesef kese boş olsa bile vücutta gebelik hormonu olduğu için hamileymişsiniz gibi devam ediyor hersey

Tereddütte kaldıysanız biraz daha bekleyin inşallah olumlu bi sonuç alırsınız

benim çok bulantım olmadı arada bel ağrısı ve açlık oluyordu birde çok uyuyordum gögüslerde şişkin vardı aynı hamileymişim gibiydi

benim çok bulantım olmadı arada bel ağrısı ve açlık oluyordu birde çok uyuyordum gögüslerde şişkin vardı aynı hamileymişim gibiydi
Konuyu takip ediyorum anladıgım kadarıyla kesınlıkle belirtilerden yola cıkılarak kaprislenmemek lazım cunku hep aynı belirtiler normal ve boş gebelik belirtileri en iyisi ultrasonda düzenli takipte olmak

Konuyu takip ediyorum anladıgım kadarıyla kesınlıkle belirtilerden yola cıkılarak kaprislenmemek lazım cunku hep aynı belirtiler normal ve boş gebelik belirtileri en iyisi ultrasonda düzenli takipte olmak
Haklısınız aslında belirtiler pek birşey ifade etmiyor ben de umutlandım acıkcası hala açlık olması sabah bulantısı normal gebelikte olur dıye düşünüyordum …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…