- 2 Ekim 2021
- 3
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Rapunzelin Ruyasi
-
Bu dediğin haftalara kadar bekleme olayı kalp atılşı duyulması için diye biliyorum ama yanlış yonlendirmek istememMerhaba 8+2 hafta hamileyim. İlk gebeliğim. Son 20 gündür 4 farklı doktora gittim. Hepsi boş gebelik dedi. Kese düzgün büyüyor ancak bebek yok. Pazartesi günü kürtaj olacağım ancak daha fazla beklemeli miyim bilmiyorum. Bazıları 10. Haftada bebeği gördüklerini söylüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Boş gebelik teşhisinden sonra bebeği görebilen oldu mu?
merhaba sizde şimdi durum nedir acaba aynısı bende de yaşandı sizin hgc kaçtı acabaMerhaba 8+2 hafta hamileyim. İlk gebeliğim. Son 20 gündür 4 farklı doktora gittim. Hepsi boş gebelik dedi. Kese düzgün büyüyor ancak bebek yok. Pazartesi günü kürtaj olacağım ancak daha fazla beklemeli miyim bilmiyorum. Bazıları 10. Haftada bebeği gördüklerini söylüyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Boş gebelik teşhisinden sonra bebeği görebilen oldu mu?
Merhaba ne yaptınız merak ettim bende 5+3 doktora gittim kese büyümüş ancak içi boş yolk sac bıle olusmamıs henuz 19 kasıma cagırdı kalp atısı işinmerhaba sizde şimdi durum nedir acaba aynısı bende de yaşandı sizin hgc kaçtı acaba
7 haftalık hamileyim dün ultrasonda bebeği görmek için doktora gittik
ultrasonda keseyi gördük fakat bebeği göremedik kesede olması gerekenden küçükmüş 1 cm altında dedi.
hemen kan testi yapıldı.
21.09.2021 tarihinde yapılan 1.338,4
07.10.2021 tarihinde yapılan 20.518,0
maalesef kürtaj oldum 9 haftalık ikenMerhaba ne yaptınız merak ettim bende 5+3 doktora gittim kese büyümüş ancak içi boş yolk sac bıle olusmamıs henuz 19 kasıma cagırdı kalp atısı işin
Mrba canım benim de bebeğimi 6+4 te göremedi boş gebelik hemen Kürtaj dedi 10 gün sonra özele gittim bebeğimi gördük kalp atışını da gördük sakince bekleMerhaba ne yaptınız merak ettim bende 5+3 doktora gittim kese büyümüş ancak içi boş yolk sac bıle olusmamıs henuz 19 kasıma cagırdı kalp atısı işin
Geçmiş olsun canım kesede bebek oluşmadı mımaalesef kürtaj oldum 9 haftalık iken
Yanıtınız ıcın com teşekkür ederim gormenize de cok mutlu oldum :) ben de ozel muayenehane ye gidiyorum profesor gittiğim doktor kendi klınıgı su an bekleyıp göreceğiz artık iş bebekte dedi.. inşallah hayırlısıMrba canım benim de bebeğimi 6+4 te göremedi boş gebelik hemen Kürtaj dedi 10 gün sonra özele gittim bebeğimi gördük kalp atışını da gördük sakince bekle
Rca ederimYanıtınız ıcın com teşekkür ederim gormenize de cok mutlu oldum :) ben de ozel muayenehane ye gidiyorum profesor gittiğim doktor kendi klınıgı su an bekleyıp göreceğiz artık iş bebekte dedi.. inşallah hayırlısı
maalesef boş gebelik kese var fakat içi boş 10 haftalık iken kürtaj oıldumiş olsun canım kesede bebek oluşmadı mı
Tekrar cok gecmıs olsun ınsallah güzel haberler verin bundan sonrakı sürectemaalesef boş gebelik kese var fakat içi boş 10 haftalık iken kürtaj oıldum
Tekrar Geçmiş olsun.Doktorunuz Ne kadar zaman sonra hamile kalabilirsiniz dedimaalesef boş gebelik kese var fakat içi boş 10 haftalık iken kürtaj oıldum
teşekkür ederim en az 2 ay beklememiz gerekiyor dedi. keseyi dna'ya gönderdiler herhangi bişey var mı diye onunda sonuçunu bekliyorum.Tekrar Geçmiş olsun.Doktorunuz Ne kadar zaman sonra hamile kalabilirsiniz dedi
teşekkür ederim. Beta oranım istenildiği oranda yükselmedi. onun haricinde hiçbir ağrım, kanamam olmadıTekrar cok gecmıs olsun ınsallah güzel haberler verin bundan sonrakı sürectePeki belirti verdimi bos gebelik durumu hcg duzensızlıgı dısında fiziksel belirtileriniz nasıldı
Bize de 4 ay dedi. Benim ilk düşüğümde patoloji ye yolladık hiç birşey çıkmadı doktorum bunuda yollamaya gerek yok dedi gidip genetiğe felan baktırıcamteşekkür ederim en az 2 ay beklememiz gerekiyor dedi. keseyi dna'ya gönderdiler herhangi bişey var mı diye onunda sonuçunu bekliyorum.
Benm patalojide enfeksiyon çıkmıştı. Ama şimdi tekrar hamileym inşallah yeniden nasip olur size deteşekkür ederim en az 2 ay beklememiz gerekiyor dedi. keseyi dna'ya gönderdiler herhangi bişey var mı diye onunda sonuçunu bekliyorum.
sizin adınıza çok sevindim benim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha sizin ne kadar sürede çıkmıştı hatırlıyormusunuzBenm patalojide enfeksiyon çıkmıştı. Ama şimdi tekrar hamileym inşallah yeniden nasip olur size de
benim patalojiden sonuçum temiz çıktı dna çıkmadı daha bekliyorum. sizin ne zaman düşük olduBize de 4 ay dedi. Benim ilk düşüğümde patoloji ye yolladık hiç birşey çıkmadı doktorum bunuda yollamaya gerek yok dedi gidip genetiğe felan baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?