- 8 Şubat 2016
- 11
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Cilekmevsimi
-
Merhaba Aranıza yeni katıldım aslında hep takipteyim ama hiç yazmamistim hem çok heyecanliyim hem de çok korkuyorum
8+2 günlük hamileyim bebeğimin hala kalp atışları duyulmuyor
Beklemeyi düşünüyorum ama iki tane doktora gittim ikisi de aynı şeyleri söyledi benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı ? Varsa lutfen fikri versin bana
İnşallah duyarız kalp atışlarını da durumla ilgili bilgi verirsen bana sevinirim şimdiden teşekkür ederim
bir değişiklik var mı ben cuma akşamı gideceğim kontrole seni merak ettim.İnşallah duyarız kalp atışlarını da durumla ilgili bilgi verirsen bana sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kötü düşünme Allah'tan ümit kesilmez. İnş mucize olur.Şimdi gidiyorum hastaneye dün gidemedim çıkınca bilgi veririm mutlaka ama hiç ümit kalmadı bende
hayırlısı buymuş demek ki kanaman falan başladı mı?Yarın sabah kürtaj olucam malesef olmadı canımdan can gidicek herşeyin hayirlisi rabbim en dogrusunu bilir
geçmiş olsun şimdiden Rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuştursun ve sana sabır versin.Yok canım kanamam yok ama kese bozulmaya başlamış ve iki gündür de ağrı vardı zaten
mrb operasyonun oldu mu nasıl geçti , bende tedirgin bekliyorum da.Teşekkür ederim rabbim bebek bekleyen isteyen herkesin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?