8+4, kafam karışık

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Merhaba hanimlar,

Bende 2 Temmuzda pozitif test ettim, şuan bebeğim 8+4 günlük Yani 9. Haftamdayım.
Son iki hafta ara ara sabah kusmalarım oldu ama çok şiddetli değil. Sürekli uyumak istiyorum sadece.

Benim şöyle oldu ben yaklaşık 6 haftaliken doktora gittim rahim kesemin 7mm olduğunu ve yuvarlak olmadığını söyledi, en azından yolk kesesini görmem gerekirdi dedi. Tabi ben ağlamalara başladım, ama Allah’a bıraktım vardır bi hayır diye sonra yaklaşık 10 gün sonra Bursa’da tatilde hastaneye gittim ve orda doktor bana kalp atışı olduğunu söyledi ve progestan verdi. Kullandım bugün bitti çok şükür.

Daha sonra kendi doktoruma kontrole gittim, 7+4deyken. Rahim kesem yuvarlak, bebek iyi herşey yolunda dedi.
Benim şöyle bi sorunum var mesela forumlarda okurken işte 9. Haftada kalbin daha atmadığını yada bebeğin gelişemediğini vesayre okuyorum pisikolojimi mahvediyor. Doktorda randevum henüz önümüzdeki Perşembe sizce ne yapayım ?

Bulantım Yok, uyku isteği var çünkü gece idrara çok uyandım, yorgunluk hissediyorum. Ama bulantımın olmaması beni tedirgin etti, ki zaten öyle çok kötü olmadım şimdiye kadar toplam 3 kere sabah kustum sadece. Siz doktor randevularınıza kadar neler yapıyorsunuz?
Ben sürekli araştırıyorum aklım fikrim bebekte, birde ağlamak istiyorum sürekli bunalıyorum.

allahu teala dünyadaki doguran bütün kadınların hamılelıgını birbirinden farklı yaratmış
kimse kimseye örnek olmasın diye ,

senın hamılelıgın dogumun sana özel ,

o yuzden bol bol dua et şükür et , ve internette çok dolanma
dr güvenmıyorsan başkasına git

Sanırım ilk hamileliğin canım ben de öyleydim ilk hamilelikte sürekli araştıyordum. Çift hafta kata geçsem sonra 30 haftaları gecsem diye bakıyorum zaman geçiyor ben çalıştığım halde zaman zor geçti gibi şuan 6 haftalık hamileyim ve başa sardım herşeyi dua et her hamilelik bir olmaz dua et bulantın olmasın ilk hamileliğimde 9 ay bulantım oldu ve gebelik alerji oldum kalınmaktan kafayı yiyordum geceleri uyku uyuşamıyordum ve şimdi dua ediyorum inş aynı şeyileri yaşamam diye sende dua et bebeğin için allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

Merhaba doktorum bana ilk hamileliğimde interneti yasaklamıştı.Bir yerde birşey okuyup dert ediyordum hep.İlk hamileliğimde bende de mide bulantısı olmadı.Kızım çok şükür sorunsuz sağlıklı doğdu.Hamilelik her kadını farklı etkiler.Güzel şeyler düşünüp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın bence.Hobilerinizle uğraşın çocuk doğunca insan başka bir şeye pek vakit bulamıyor.

ugras bul kendine bu 2.gebeligim bir oglum hic bulantim olmadi herkezde olucak diye bisey yok.Hatta bu sabah esim kahvalti da bisey yiyemedi off kokuyor sanki bunlar diyo yemiyor ben goturuhorum tabi herseyi sen kim hamile ya sen mi ben mi diye gulustuk.Kendini fazla dinleme

Back
X