8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Yanlış alıntıladınız sanırım. Konu bana ait değil.
Ayrıca çok garipsedim. Niye evlenmiş ayrılmış birinden başka ihtimali olmasın ki konu sahibesinin.
Evetyanlis alintilamisim konu sizin degil.
Ama evlenmis ayrilmis demedim ki ozellikle, evlenmis ayrilmis da olabilir sizin yas kriteriniz esnekmis dedim ona

her zaman için isteklerinizi beklentilerinizi ve kendinizin de ne olduğunu (tabi kişi kendini de net tanımalı) net anlatmak bence en iyisi

uyar veya uymaz, nasip.

uymamış bişeyler ,artık neyse ne, üzücü ama geçmiş gitmiş diye bakın derim.

ben kimseyle tanışacak enerji de bulamıyorum mesela, ne güzel tanışmışsınız değerlendirmişsiniz, yine yapabilirsiniz.
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. İçinizdeki enerjiyi kaybetmeyin. 3 ay ya da 6 ay sonrasının bize ne getireceğini bilemeyiz. Nasip de varsa olur yoksa olmaz. Bak ben ne dualar ne adaklar yaptım gitmediğim türbe kalmadı. Kimsenin de kalbini kırmamaya özen gösteririm ama olmayınca olmuyor. ya vakti saati var ya da hiç yok. olacakmış gibi olupda olmayınca üzülüyoruz enerjimiz hepden gidiyor

Baştan net beklentiyle girmissiniz, ozellikle yas itibariyle bunda sorun yok ama adam muhtemelen tanimadan evlenmek istememis, ki cok normal. Onun tanima sureci olarak gördüğü surecte siz evlilik, yuzugum, teklifim dedikce sogumus. Kafasinda bitirmis, sonra da uygulamada bitirmis. Bu sure icinde siz de onunla evlenmek istemediginize karar verebilirdiniz.

Merhaba kızlar,
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim. Son 1 aydır kalben ve ruhen çöküşteyim.
Yaşım 42. Hiç evlenmedim. 2 tane flörtüm oldu ama biri beni aldattı diğeri evlilik için söz vereme dedi. Kendi hayatıma bıkıyordum 7 yıldır kimseyi hayatıma almıyordum. Çok dua ettim hayırlı biri karşıma çıksın evlenim diye bildiğim bütün duaları yaptım. Artık ümidimi kesmiştim. Annem yeğenlerim ve sporum vardı hayatımda artık. Taki geçen seneye kadar...
Geçen sene birini tanıdım benden 6 yaş küçük başta istemedim kardeşim gibi görürüm seni dedim sonra beni ikna etti. Başlamadan önce şartlarımı söyledim. Şartlar dediysem yaşımdan dolayı çocuk veremeyebilirim daha genç birini bulabilirisin kendine, zengin biri değilim param yok anneme bakıyorum çalışma hayatım vardı ama çıktım bir 8 yıldır çalışmıyorum dedim. Yaşımdan dolayı he şey iyi giderse 5-6 ay sonra söz yapılsın isterim dedim. Doğrusu da bu deyip hepsine tamam dedi. Makul açıklama yaparak. Peki dedim başladık. Hastalığı yüzünden işten izin almıştı 3 ay kadar; bu 3 ayı birlik de geçirdik. Çok öle bağıra çağıra tartışmamız yoktu. Ama bana kötü bir şey yapınca mesela siyasetten hafif tartışıyorduk ben ayrılalım olmaz böle diyordum ayrılıyordum sonra pişman olup tekar geri dönüyordum. Çok değil 1 ya da 2 kere olmuştur. Onu bırakmamdan korkuyordu beni bırakacaksın iş de bırakmak istiyorsun i diye hep laf söylerdi. Bu huyumu bıraktım iyi geçiniyorduk oda hatta bence çok güzel gidiyoruz diyordu sen beni bıraksan da ben seni bırakmam diyordu sen benim dünyamsın diyordu. Bu arada işe gireceği zaman sana 1 maşım olmazsa 2 maaşımla yüzük takacağım dedi. tamam dedim. Ama işe girdi 1-2-3-4 maaş geçti yüzük yok. Evlenme teklifi yok. Birlik de mağazlara falan bakıyoruz eşyalara tabak falan aldık. Sadece annem tanışmak istiyor dedi ama apt koku var kafede mi yapsak tanışma işini dedi olur dedim haber ver dedim ama haber vermedi. aradan zaman geçti benim annem hasta doktora götüreceğim tam o sıra da annem sizinle tanışmak istiyor ama ben işi var sağlık sorunları var dedim dedi. iyi yapmışsın annemin gözleri iltahap olmuştu öyle buluşamazdık dedim. sonra bir kere daha dedi zaman geçince tabi bu ara da evlenme teklifi yüzük falan da yok ortada. Bak hayatım evlenme teklifi etmedin öyle sevgili olarak tanıştıramam teklif yap ki evleneceğim kişi teklif etti kabul ettim diye tanıştırayım ayrılsak sevgili olarak mı aileler tanışacak dedim. zaman geçti yine hiç bir şey yapmadı. artık aldım karşıma konuştum nerde benim yüzüğüm teklifim. Sadece kuru bir teklif yapacaksın niye bu kadar bekliyorsun dedim. Ailem ev aldı başka şehirde onlara taksit ödemesinde yardım ediyorum kızardın diye sana söyleyemedim dedi. Bende o zaman 2 ay süre yeter mi dedim. Ailem bekliyor yaşımdan dolayı öyle belirisiz bir süreye kadar çıkamam senle en azından adı konulsun dedim. Yoksa ayrılırız dedim. Tamam o iş bende dedi.
Geçen 2 ay sürede de teklif etmedi. Ben zaten ayrılacaktım ama beni oyaladığı için ama dur bir ailesi ile tanışayım dedim. Çünkü annesi pişirdiği şeylerden bana yollatıyordu kızımızda yesin diye. Ayıp olmasın diye. Köye gittiler. Köye gittiklerini biliyorum . Gelsin tanıştırayım dedi. Şimdi eses olaya geliyorum kızlar. Ailesi köyden gelmesine 3 gün kala bir konuda tartışma çıkardı. watsapdan bu konuyu tartışırken ben niye bana hala evlenme teklifi yapmıyosun dedim. Paraya sıkışığım kardeşim işden çıktı evin yükü arttı. öyle basit birşey yapmak istemiyorum dedi. Başka konuşmalarımızda oldu tabi hepsini yazamam çok uzun olur.
sonra bu ben çok yoruldum soğudum dedi ikimizde birbirimizi kırıyoruz dedi bitirelim dedi. Ben bitirmek istiyorum dedi. Şok oldum daha düne kadar beni çok sevdiğini söylüyordu. Aldatmadığın sürece seni bırakmam diyordu. Acaba gerçekten çok mu sıkıştırdım evlilik hususunda....
Özür diledim hem gel gitlerim için hem sıkıştırdığım için ama bitirelim diyor ikimizde kabul edelim bittiğini diyor başka birşey demiyor. Senin kalbin çok iyi temiz bana kötü bişey yapmadın altında neden arama sadece soğudum dedi.
Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması. Oğlak burcu bide acaba kırıldı mı anlamıyorum ki..
herkes 1-2 ay mesaj atma seviyorsa gelir diyor ama gel onu kalbime parmaklarıma anlat.
Sizde ne yapmalıyım. Çocuğu kırdım mı kendimden soğuttum mu yoksa beni kandırdı mı
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama kalbim çok acıyor....
Senin adına üzüldüm.Sen en başından beri dürüst davranmışsın ama o dürüst olmamış.Oyalamış hep bu çok açık.Kendini suçlama hiç, sıkıştırdığım için mi soğudu diye.Biz eşimle 9 ay görüştük.Ailem huzursuzluk çıkarmaya başlamıştı neden gelip istemiyor dalga mı geçiyor diye.Eşime söylemek zorunda kaldım çünkü görüşmeme izin vermiyorlardı artık.Bize kalsa bir süre daha görüşürdük.Eşim de madem öyle gelip isteyelim dedi.Gerçi şaşırmıyorum böyle şeylere. Eşimden önce görücü usulü görüştüğüm kişi de buna benzer bir tavır sergilemişti.Erkeklere şaşırmıyorum artık.

evet anlamadım ne gözle baktığını çünkü her şeyi mi kabul etti. evlenince şöyle evlenince böle yaparız diye konuşan kendisi idi. Annem tanışmak istiyor diyen seni çok seviyorum diyen birini anlamamışım evet. ayrıldıktan sonra bile. seviyorum ama sevgi her şey değil diyen. her şeyi sil o zaman dediğimde yok silmem ben kendime acı çektirmek istiyorum diyen birini anlamadım. Beni gerçekten seviyor niyeti ciddi zannettim.
Siz her denilen lafa 42 yıllık hayat tecrübesi olan bir kadın olarak inanıyor musunuz ? İlişkideki beklentilerinizi söyledikten sonra adamın davranışlarından zaten neyin ne olduğunu her kadın bilir ve anlar. Kendinizi kandırmayın sizde neyin ne olduğunu anlamışsınızdır ama anlamamış gibi yapmak kolay geliyor. Üzgünüm adam sevmemiş sadece sebebi bu

Merhaba kızlar,

Ben sizi anlıyorum, en başta kartlarınızı açık oynamışsınız. Kendinizden, yaşınızdan, maddiyatınızdan, ailenizden, gelirinizden bahsetmişsiniz. Tüm bunları bile bile ilişkiye başlamış zaten o da evlenmek istediğini belirtmiş. Tabii ki o yaşta bir kadın da evliliğin konusunu açar, dile getirir. Yapacağım diyip yapmayınca karşı taraf, sorulabilir konuşulabilir. Ama işte karşınızdaki erkek sözünde durmayıp sonradan caymış. Maalesef erkekler, hatta insanoğlu böyledir çoğu zaman sözünde durmaz. En başta tamam der sıkıya sıkıntıya gelince bunalır geri çekilir. Tabii ki sizin adınıza üzüldüm ama hayatınıza devam etmek zorundasınız. Bu kişiyi de unutmaya çalışın lütfen. Karşınıza evleneceğiniz daha iyi birisi çıkar umarım. 💜
Okuduğum en mantıklı yorum 👏

Birlikte falan kalmissiniz belkide amaci oydu. Belkide evlenmeyi hic dusunmuyordu. Bence kendini suclama baski kurdum diye. Engelle hayatina bak.

Merhaba kızlar,
Yaşım 42. Hiç evlenmedim. 2 tane flörtüm oldu ama biri beni aldattı diğeri evlilik için söz vereme dedi. Kendi hayatıma bıkıyordum 7 yıldır kimseyi hayatıma almıyordum. Çok dua ettim hayırlı biri karşıma çıksın evlenim diye bildiğim bütün duaları yaptım. Artık ümidimi kesmiştim. Annem yeğenlerim ve sporum vardı hayatımda artık. Taki geçen seneye kadar...
Geçen sene birini tanıdım benden 6 yaş küçük başta istemedim kardeşim gibi görürüm seni dedim sonra beni ikna etti. Başlamadan önce şartlarımı söyledim. Şartlar dediysem yaşımdan dolayı çocuk veremeyebilirim daha genç birini bulabilirisin kendine, zengin biri değilim param yok anneme bakıyorum çalışma hayatım vardı ama çıktım bir 8 yıldır çalışmıyorum dedim. Yaşımdan dolayı he şey iyi giderse 5-6 ay sonra söz yapılsın isterim dedim. Doğrusu da bu deyip hepsine tamam dedi. Makul açıklama yaparak. Peki dedim başladık. Hastalığı yüzünden işten izin almıştı 3 ay kadar; bu 3 ayı birlik de geçirdik. Çok öle bağıra çağıra tartışmamız yoktu. Ama bana kötü bir şey yapınca mesela siyasetten hafif tartışıyorduk ben ayrılalım olmaz böle diyordum ayrılıyordum sonra pişman olup tekar geri dönüyordum. Çok değil 1 ya da 2 kere olmuştur. Onu bırakmamdan korkuyordu beni bırakacaksın iş de bırakmak istiyorsun i diye hep laf söylerdi. Bu huyumu bıraktım iyi geçiniyorduk oda hatta bence çok güzel gidiyoruz diyordu sen beni bıraksan da ben seni bırakmam diyordu sen benim dünyamsın diyordu. Bu arada işe gireceği zaman sana 1 maşım olmazsa 2 maaşımla yüzük takacağım dedi. tamam dedim. Ama işe girdi 1-2-3-4 maaş geçti yüzük yok. Evlenme teklifi yok. Birlik de mağazlara falan bakıyoruz eşyalara tabak falan aldık. Sadece annem tanışmak istiyor dedi ama apt koku var kafede mi yapsak tanışma işini dedi olur dedim haber ver dedim ama haber vermedi. aradan zaman geçti benim annem hasta doktora götüreceğim tam o sıra da annem sizinle tanışmak istiyor ama ben işi var sağlık sorunları var dedim dedi. iyi yapmışsın annemin gözleri iltahap olmuştu öyle buluşamazdık dedim. sonra bir kere daha dedi zaman geçince tabi bu ara da evlenme teklifi yüzük falan da yok ortada. Bak hayatım evlenme teklifi etmedin öyle sevgili olarak tanıştıramam teklif yap ki evleneceğim kişi teklif etti kabul ettim diye tanıştırayım ayrılsak sevgili olarak mı aileler tanışacak dedim. zaman geçti yine hiç bir şey yapmadı. artık aldım karşıma konuştum nerde benim yüzüğüm teklifim. Sadece kuru bir teklif yapacaksın niye bu kadar bekliyorsun dedim. Ailem ev aldı başka şehirde onlara taksit ödemesinde yardım ediyorum kızardın diye sana söyleyemedim dedi. Bende o zaman 2 ay süre yeter mi dedim. Ailem bekliyor yaşımdan dolayı öyle belirisiz bir süreye kadar çıkamam senle en azından adı konulsun dedim. Yoksa ayrılırız dedim. Tamam o iş bende dedi.
Geçen 2 ay sürede de teklif etmedi. Ben zaten ayrılacaktım ama beni oyaladığı için ama dur bir ailesi ile tanışayım dedim. Çünkü annesi pişirdiği şeylerden bana yollatıyordu kızımızda yesin diye. Ayıp olmasın diye. Köye gittiler. Köye gittiklerini biliyorum . Gelsin tanıştırayım dedi. Şimdi eses olaya geliyorum kızlar. Ailesi köyden gelmesine 3 gün kala bir konuda tartışma çıkardı. watsapdan bu konuyu tartışırken ben niye bana hala evlenme teklifi yapmıyosun dedim. Paraya sıkışığım kardeşim işden çıktı evin yükü arttı. öyle basit birşey yapmak istemiyorum dedi. Başka konuşmalarımızda oldu tabi hepsini yazamam çok uzun olur.
sonra bu ben çok yoruldum soğudum dedi ikimizde birbirimizi kırıyoruz dedi bitirelim dedi. Ben bitirmek istiyorum dedi. Şok oldum daha düne kadar beni çok sevdiğini söylüyordu. Aldatmadığın sürece seni bırakmam diyordu. Acaba gerçekten çok mu sıkıştırdım evlilik hususunda....
Özür diledim hem gel gitlerim için hem sıkıştırdığım için ama bitirelim diyor ikimizde kabul edelim bittiğini diyor başka birşey demiyor. Senin kalbin çok iyi temiz bana kötü bişey yapmadın altında neden arama sadece soğudum dedi.
Son bir aydır mesaj atıyorum okuyor ama cvp yazmıyor en kahreden de bu. Size cvp yazmaması. Oğlak burcu bide acaba kırıldı mı anlamıyorum ki..
herkes 1-2 ay mesaj atma seviyorsa gelir diyor ama gel onu kalbime parmaklarıma anlat.
Sizde ne yapmalıyım. Çocuğu kırdım mı kendimden soğuttum mu yoksa beni kandırdı mı
Niyeti ciddi değilmiş. Seni oyalamış. Gururunla unut. Koca kadınsın acınacak hale düşme. Azcık onurlu, mantıklı ol. Yaşın küçük değil.

aynı yaşlardayız. dürüst olalım arkadaşım. evlenir diye elinden geleni yapmışsın. birlikte yaşamak mesela neden ? ahlaki olarak sormuyorum ilişkiler açısından soruyorum. evliliğe yönlendirmek için ? yemiş mi yememiş. saf değil ki bu adamlar. kaç yaşındasın aynı hataları yapma tekrar.

Yani var ya sürekli konu sahibine yüklenilmiş sık boğaz ettiği konusunda kesinlikle böyle olduğunu düşünmüyorum Ve ben sizi anlıyorum. Hanımefendi her şeyi açıkça başından söylemiş ve 8 9 ay kısa bi zaman değil gönlü olan erkek 3 ayda anlar ilişkinin gidişatını. Ve karşı taraf yok hastalık yok işssizlik yok memleket diye diye konu sahibinin korkularını depreştirmiş ayrıca karşı tarafta 36 yaş civarında gönlü olsa zaten adım atardı .Lütfen kendinizi suçlamayın baskı yaptığınız konusunda yapadabilirsiniz çünkü gayet net tavırlarla ilişkiye başlamıssınız karşı tarafta bu hakkı size gayette vermişşş !

42 yaşında da namusuma laf gelir mi diye yaşanmaz ki yahu. Belki evlenmek için uygun bir insan bile değildi ama elalem ne der yüzünden böyle acele ettiniz.
Elalem icin degil de kendi kafasindaki tabulardan dolayi(cocugum olmaz vb) bu sekilde yapmis gibi gorunuyor

Baştan net beklentiyle girmissiniz, ozellikle yas itibariyle bunda sorun yok ama adam muhtemelen tanimadan evlenmek istememis, ki cok normal. Onun tanima sureci olarak gördüğü surecte siz evlilik, yuzugum, teklifim dedikce sogumus. Kafasinda bitirmis, sonra da uygulamada bitirmis. Bu sure icinde siz de onunla evlenmek istemediginize karar verebilirdiniz.
Adamin tanimak yada evlenmek istemesi degil niyetli gibi gorunup yan cizmesi problem. Konu sahibesini ilettigine gore adam da evlenmek istediginiz dile getiriyor fakat icraatte bi ilerleme yok

Şu hareketler ne kadar doğru ya sürekli yüzük yüzük yüzük ilk defa mı karşı cinsle ilişki içindesin ama bana bunu vaad etti diyorsun seni tanımış bu şekilde oyalamış muhtemelen bu adamın işi gücü yok yiyorsa sen böyleysen bitiriyorum hadi bay deseydin gururlu biçimde bitirseydin muhtemelen çalışmıyorsun bilmiyorum eyt vurdu mu bir de bakıma muhtaç annen var bu şartlarda korkmuştur evlenmeye herkes korkar işsizse zaten parası yoktur e bu adam çalışacak evde karısına kaynanasına bakacak bir de çocuk sahibi olamayacak bu şartlarda vazgeçmiş işte

Merhaba kızlar,
sende bekleme yanı demek kı kendıne guvenemıyor maddı manevi kuzum

Bence olmayacağını baştan beri biliyordu. Zamanla sevdi belki. Ama hala olmayacağını düşünüyor. Fazla uzamadan bitsin istiyor.

Öyleydi böyleydi demek saçma. Sonuç olarak artık istemiyor.

Evetyanlis alintilamisim konu sizin degil.
Ama evlenmis ayrilmis demedim ki ozellikle, evlenmis ayrilmis da olabilir sizin yas kriteriniz esnekmis dedim ona
Şu hareketler ne kadar doğru ya sürekli yüzük yüzük yüzük ilk defa mı karşı cinsle ilişki içindesin ama bana bunu vaad etti diyorsun seni tanımış bu şekilde oyalamış muhtemelen bu adamın işi gücü yok yiyorsa sen böyleysen bitiriyorum hadi bay deseydin gururlu biçimde bitirseydin muhtemelen çalışmıyorsun bilmiyorum eyt vurdu mu bir de bakıma muhtaç annen var bu şartlarda korkmuştur evlenmeye herkes korkar işsizse zaten parası yoktur e bu adam çalışacak evde karısına kaynanasına bakacak bir de çocuk sahibi olamayacak bu şartlarda vazgeçmiş işte
bu kadar yüzük olayına neden takılıyorsunuz anlamadım ben her şeyimi açık açık söyledim uymuyorsa gelme dedim. Kendi bana söyledi, yapmadı hemen gitmedim. Çünkü bekledim sonra da açıklama yaptı inandım açıklamasına sevdiğim için. Aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz. Siz benim onla ne konuştuğumu nerden biliyorsun detayları kimseye anlatacak değilim cümle cümle detay mı yazacağım. Kaçıncı kişi olursa olsun karşınızda ki insana güvenirsiniz güvenmek isterseniz. Ben ona güvendim beni ikna etti ayrıldıktan sonra bazı şeyleri gördüm demek ki kalbimi kapatmışım duyduğum sevgiden dolayı beni etkilemiş. Çocuk sahibi olursa oluruz Allah ne derse o olur herkesin olması gerekmiyor dedi. Benim paramın olmadığını da annemin hastalığını da biliyordu zira kendi ailesi de ful hasta annesi de dahil. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Adamın işi gücü işi olmadığını nerden çıkardınız. Direk vazgeçmiş diye yazsaydınız daha iyiydi

sende bekleme yanı demek kı kendıne guvenemıyor maddı manevi kuzum
teşekkür ederim yorumunuz için bende öyle düşünüyorum bu ekonomik krizde yaparım diye düşündü ama olmayacağını anladı. Sevgi tek başına yetmiyor dedi. Unutmaya çalışacağım terk eden kendisi sonuçta

Bence olmayacağını baştan beri biliyordu. Zamanla sevdi belki. Ama hala olmayacağını düşünüyor. Fazla uzamadan bitsin istiyor.

Öyleydi böyleydi demek saçma. Sonuç olarak artık istemiyor.
evet her şey olabilir... sadece 1 hafta içinde bu kadar çabuk pat diye soğudum diyip ( ki artık sevmiyorsun yani dediğimde benim duygularımı bilip bilmeden konuşma dedi) kestirip atması her şey güzel iyi bir çiftiz derken anlamadım. evet sevgisi var ama istemiyor bir şeyden dolayı. bıraktım bende artık kendi isteği. teşekkür ederim yorumlarınız için

Back
X