Bebek Beslenmesi 8.5 Aylık Bebeğim Var Beslerken Ağzındakileri Püskürtüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.330
47
163
8.5 aylık bebeğim var yemek yerken ağzındakileri püskürdüyor bunu oyun haline getirdi o çok keyif alıyor ama ben sinir oluyorum bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum yoksa kafayı yemek üzereyim:5:

8.5 aylık bebeğim var yemek yerken ağzındakileri püskürdüyor bunu oyun haline getirdi o çok keyif alıyor ama ben sinir oluyorum bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum yoksa kafayı yemek üzereyim:5:

yemek yedirirken bir ayndanda başka şeylerle oyalayın mesela tv açın(trt çocuk pepe benim en büyük kurtarıcım) o zaman nasıl yediklerinin farkına varmıyorlar ama oyalayacak birşey bulamıyorsam yine püskürtüyor ağzından çıkarıp sırıtıyor tam vazgeçmedi o huyundan ..kızım zaten yemede problemli öyle yaptığı zamanlar çıldırıyorum sizi çok iyi anlıyorum..Allah kolaylık versin...

Back