Bende arada laf sokuyorum ona ama anliyormu bilemicemsimdi belli etsem daha cok önlem alir artik hic caktirmaz durumu, beklicem taki tekrar birlikte olana kadr ha ondan sonra devam ederse artik bende bilmiyorum büyük deprem olur.. Kendimi o aralar cok kötü hissettim ya anlatamam.. Ikili baksa yine biraz anliycam ama tek kadinlara bakmasi deli etti beni.. Bide verdigi cevaplar off özrü kabahatindan büyüktü resmen.. Güzelmis ne varmis bunda diyor resmen öküz ya
ben degil o dedi ayrilalim o zaman beni cok bunaltiyorsun diye ( bunaltmamda beyefendinin telefonunu kontroll esiyormusum bu Yani) zaten her tartistigimizda diyorduda yalvar yakar ben barismak icin ugrasiYordum.. Bu seferde ayrilalim o zaman dedi bende tamam dedim mademki o kadinlara beni tercih edecek kadar düśtün hadi dedim, ciktik yola.. Bu tabi hala kendini hakli cikarma pesinde .. Yolda avukati aradi onunda zamani yokmus randevu verdi bende tamam dedim okeyle randevuyu bu sefer o barismak icin ayak yapmaya basladi.. Böylelikle baristik beyefendi sandiki yine ben kosucam pesinden özür dilicem herne kadar icim yandiysada kararli olmaya calistim tavrimi koydum sonunda anladi bu sefer isin ciddiyetini sonra bana diyorki izlerken ben zaten kendimden utaniorum sense gelip yüzüme vurunca dahada kötu oldum dedi felanNiye büyüttün ki içinde?
Bırak izleyen izlesin canım
Hamilesin niye bu eza kendine?
Avukat kapısına gidilecek kadar büyük mü sence bu sorun?
Klasik erkek yalani utaniosan niye izliyosun be adamben degil o dedi ayrilalim o zaman beni cok bunaltiyorsun diye ( bunaltmamda beyefendinin telefonunu kontroll esiyormusum bu Yani) zaten her tartistigimizda diyorduda yalvar yakar ben barismak icin ugrasiYordum.. Bu seferde ayrilalim o zaman dedi bende tamam dedim mademki o kadinlara beni tercih edecek kadar düśtün hadi dedim, ciktik yola.. Bu tabi hala kendini hakli cikarma pesinde .. Yolda avukati aradi onunda zamani yokmus randevu verdi bende tamam dedim okeyle randevuyu bu sefer o barismak icin ayak yapmaya basladi.. Böylelikle baristik beyefendi sandiki yine ben kosucam pesinden özür dilicem herne kadar icim yandiysada kararli olmaya calistim tavrimi koydum sonunda anladi bu sefer isin ciddiyetini sonra bana diyorki izlerken ben zaten kendimden utaniorum sense gelip yüzüme vurunca dahada kötu oldum dedi felan(
bu konuda güveniyorum ona real olarak yapmayacagina yani ama tabiki insan bilemez9 ay birliktelik yasak olsa gerçekten aldatacakmıydı yani
nasıl sineye çektiniz anlayamadım...hamileliğiniz onun saçma sapan şeyler yapmasına bahane değil
bu konuda güveniyorum ona real olarak yapmayacagina yani ama tabiki insan bilemezbelki bir anlikliktir diYe sustum ilk basta baktim hala devam ediyor patladim iste simdi al bastan yapti bu sefer erkektir ihtiyaci vardir diye susuyorum ama ki engeller kalkinca yne yaparsa bu sefer isler degisir tabiki 
Cok haklisin tabiki ama bunu anladigini saniyorum taviz vermeyecegimi.. Ama tekrar yakaladigimi soylersemde önlemini alir onun icin ilk kontrolle devam edicem ne sıklikta bakiyor felan diye yeri geldiginde yine patlicam tabiki ama ins bu hamilelik doneminde olusan bir takintidirerkektir ihtiyacı var diye bişey yok canım emin ol
kimse o dertten ölmez :)
sen bu konuda taviz vermeyeceğini bi şekilde göster ona
yoksa erkeklerin hep bi bahanesi olur
Cok haklisin tabiki ama bunu anladigini saniyorum taviz vermeyecegimi.. Ama tekrar yakaladigimi soylersemde önlemini alir onun icin ilk kontrolle devam edicem ne sıklikta bakiyor felan diye yeri geldiginde yine patlicam tabiki ama ins bu hamilelik doneminde olusan bir takintidirsonra yapmaz ilk bunu cözmek istiyorum öncedende kontroll ederdim hep bir sey yakalamamistim
hadi bakalım inş. akıllanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?