Valla ben ne desem bos kesinlikle beni zorlamadi hic bir zaman istemedigim zaman, hic ilgisini sevgisini eksik etmedi. Bu tür seyler bakmasinin disida hic bir sorun yok yani.. Simdi sabrediyorum her ne kadar kizsamda gecicegine inandigim icin ama tabiki gecmesse huzurumuz kalmicak.. Hamilelikten önce böyle seyler izledigini hic yakalamamistim.. Telefona bakmami istememeside bana güvenmiyorsun diye zoruna gidiyormus.. Böyle seylere zaten en basindan beri gicik olurda ama tabiki yinede ondan habersiz yine kurcaladigim farkinda.. Lakin onun bilmedigi bir özelligini bildigim icin görebiliyorum hangi sayfalarda dolastigini. Agzini aradim nasil gidiyor hayat diye israr edince bir kez yaptim dedi ama bana bu konularda sorma bor sey cekiniyor utaniyorum dedi bende simdilik tamam dedim ama her sey duzelince yaparsan cok kotu olur dedim oda ok dedi off off
Canim ben yuzunu vurdum ilk suclu ben oldum bence ilk takip etmeye devam et imkanin varsa belki bir kerelik meraktir ama yine yakaladiysan konus bakalim ne dicek.. Allah yardimcimiz olsun.. Ayni seyi ben yapsam cok kotu olurmus oyle diyor ama bu boyle hic gecmesse mahsustan yapip yakalaticam kendimi gorsun nasil hissediyor kendini