- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Arkadaşım sen bizi dinle.Haklısın..dürüstçe içimdekini söylemek istedim.hani beni seviyorlar ya olduğum gibi olmak istedim.kocama şikayet.ve duygusal baskı oldu sonuç.
2 gün sonra 40 haftam doluyor.ama ağrı sancı birşey yok henüz.gitmediler sözde doğumdan bir hafta sonra gidecekler.Doğum yaptın mı son durum nedir misafirlerin gitti mi
Yok kiz, doguracak, bir aydir misafiri var zavallininBiz gidelim öyleyse diye trip atsalar neyse hala kalmaya devam ediyolar ve ağlayarak inleyerek senin haksız olduğunu anlatmaya çalışıyolar. Allah yardımcın olsun bende gelemem sürekli ensemde birinin nefesi onların yanında asla rahat rahat takılamam yayılıp yatamam kendi kendime kalmak isterim ki bide sekiz aylık hamilesin
Ay hortlamış konu pesss yine de gitmemişler heYok kiz, doguracak, bir aydir misafiri var zavallinin
Evet hanımlar son durumu bildireyim.doğumdan sonra 13.gün gittiler.görümcem biraz eşime söylenmiş ben dedim diye gittikleri için.tartışmışlar biraz küs kaldılar falan filan işte.Son durum ne acaba ?
Geç olmuş ama kurtulmuşsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın.Evet hanımlar son durumu bildireyim.doğumdan sonra 13.gün gittiler.görümcem biraz eşime söylenmiş ben dedim diye gittikleri için.tartışmışlar biraz küs kaldılar falan filan işte.
Amin canım ama beni tam anlamadıklarının farkındayım.zamanla alışacağımı,istedikleri gibi olacağımı filan düşünüyorlar.Geç olmuş ama kurtulmuşsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın.
Zamanla alışmayacaksın ama yorulacaksın onlarla uğraşmaktan ve ses çıkarmak bile istemeyeceksin onlarda ‘ehehehe bize alıştı’ diye gezecekler. Umarım o kadar yıldırmazlar.Amin canım ama beni tam anlamadıklarının farkındayım.zamanla alışacağımı,istedikleri gibi olacağımı filan düşünüyorlar.
Gittikleri hafta iki defa aradı kv torun nasıl diye.kısa konuştum.ben bu kadar sık konuşmuyordum daha önce çünkü.eşime arayacağım ama kızar diye aramıyorum demiş kvZamanla alışmayacaksın ama yorulacaksın onlarla uğraşmaktan ve ses çıkarmak bile istemeyeceksin onlarda ‘ehehehe bize alıştı’ diye gezecekler. Umarım o kadar yıldırmazlar.
Hamile kadının bu kadar ustune gidilmez kiİyi akşamlar hanımlar.evet tam 8 aylık hamileyim,kısmetse şubat sonu doğumum.hep endişe ettiğim mesafe koymaya çalıştığım kv,kp,görümcem ve iki kızıyla 4 gündür bizdeler.bizi özlemişler ve yardım etmek için gelmişler.bana sormadılar ihtiyacın varmı diye.görümce iki hafta diğerleri 3 ay burdalar.
Eşim vardiyalı çalışıyor ,o olmadığında odama geçip kitap okuyorum,yatıyorum ama bu tartışma sebebi oldu.niye onlarla oturmuyormuşum.bende yanlızlığı seviyorum abla dedim.biz sana geldik dedi.napalım her saat birlikte mi oturcaz dedim ,ben sana öyle yapsam yanlış anlamaz mısın dedi.kusuruma bakma abla ben kalabalıkta yapamıyorum dedim biz yanlış yaptık dedi.bişey demedim.kocam gelince ağlayarak anlattı hepsi ağladı.
Tabi kocam da bana niye öyle dedin ben sana he de geç demedim mi dedi.kusuruma bakmayın üzmek için demedim ben rahat edemiyorum gidin de demiyorum dedim yaşlı adamla kadına dayanamadım.görümcem sizin aranızı bozmak istemem istersen kardeşimden geçerim dedi.eşim de kimse beni geçiremez ailemden diye celallendi.ağlayarak sabahı ettim.eşim bizimkilerin huyu böyle napiyim diyor ama ben çok mutsuzum.ne yapacağım bilmiyorum.yatıyorum diyorum bizim yanımızda yat diyorlar bunaldım.çocuklar sıkıldım deyip duruyor.bunların huyu bu geçen sene de kv,kp ve kv nin kardeşi iki hafta kalmıştı.yine suçlu ben oldum.
Peki neden doğum izniniz bitene kadar. Sonrasında çocuğunuza kim baktı. Ve siz eşinize derdiniz anlatamadiniz miResmen birebir aynı şeyleri yaşamışız. Tek fark görümce yoktu. Sezeryan doğum yaptım kv kp hepsi geldi zaten ameliyatlısın kalkamıyorsun bebek onbeş dkda bir emmek istiyor bazen beş dk sonra bile istiyor hop ameliyatlı halinde odana geç emzir. Geri gel. Neler çektim Allah sorsun. Memurum doğum iznim bunlar yüzünden felaket geçti. Hamileliğim zaten sıkıntılıydı sürekli kusmuştum son aylarda da şiddetli sancılarım olmuştu doğum iznimde dinlenirim diyordum. Psikolojim alt üst olmuştu. İş yerinde de bana hep anlayışsız insanlar denk geldi. Hamile halimle hep üzerime geldiler. Kimse sen hamilesin ağır dosyaları taşıma demedi. Oysa ben her insana elimden geldiğince güler yüzle yardım ederdim ama bana hayatın her alanında kötüler denk geliyor. Velhasıl kelam doğum iznim bitene dek durdular evimde. Sütüm stresten kesilecek diye çok korkmuştum. Bebeğimin nasibi varmış da kesilmedi. Allah böyle düşüncesiz insanlara sorsun hakkım helal değil asla. Hacca da gittiler ama ben helal etmiyorum hem maddi hem manevi yedikleri haklarımı ahirette verirler inşaallah.
Eşim klasik erkek savunmasını yaptı onlar ailem napayım kovayım mı biraz sabret ben seni anlıyorum zaten vs. İznim bitince benim annem geldi baktı. Onlar öyle sıkıya gelemez yer, içer hizmet beklerler saygıyı sadece kendilerine beklerler ama sana saygı duymazlar. Sen gelinsin ameliyatlı da olsan düzgün oturacaksın vs. Zaten anlaşamadığımız için çocuğa annem bakacak dedim. Benim annem tek geldi babam rahat edemem diye gelmedi. Öyle rahatladım ki. Zaten benim annemin yanında eşim de çok rahat ediyor. Bizimkilerin öyle ego ve takıntıları yoktur.Peki neden doğum izniniz bitene kadar. Sonrasında çocuğunuza kim baktı. Ve siz eşinize derdiniz anlatamadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?