8.ayda yatılı misafir

Haklısın..dürüstçe içimdekini söylemek istedim.hani beni seviyorlar ya olduğum gibi olmak istedim.kocama şikayet.ve duygusal baskı oldu sonuç.
Arkadaşım sen bizi dinle.
Sana acımayanlara sen niye acıyorsun?
Hamilelik ve lohusalık gibi çok net gerekçelerin varken, yat.
Hizmet etme, hiçbir işi yapma, yardım etme. Tv yi kapat, bünyem kaldırmıyor de. Sık sık ay, of, püf de.
Eşinin yanında bayılır gibi ol vs.

Madem yardıma gelmişler, bırak yapsınlar. Avantaja çevir, sefanı sür.

Doğumdan sonra da kendini iyi hissedince, teşekkür et, yolla.

Biz gidelim öyleyse diye trip atsalar neyse hala kalmaya devam ediyolar ve ağlayarak inleyerek senin haksız olduğunu anlatmaya çalışıyolar. Allah yardımcın olsun bende gelemem sürekli ensemde birinin nefesi onların yanında asla rahat rahat takılamam yayılıp yatamam kendi kendime kalmak isterim ki bide sekiz aylık hamilesin

Yok kiz, doguracak, bir aydir misafiri var zavallinin

Evet hanımlar son durumu bildireyim.doğumdan sonra 13.gün gittiler.görümcem biraz eşime söylenmiş ben dedim diye gittikleri için.tartışmışlar biraz küs kaldılar falan filan işte.
Geç olmuş ama kurtulmuşsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın.

Simdi de torun sevmeye geldik diye zirt pirt gelirler. Inlarin amaclari otorite kurmak olmus. Sen kimsin ki burasi oglumuzin evi, biz cikar cikar gelir gunlerce kaliriz demek istemisler. Bu kadar lafa haka kalan bence gurursuzdur. Onlar laftan sozden anlayacak adam degil bence. Baksana bir de ortaligi bozmak icin gidip gisip konu sahibinin esine agliyorlarmis. Konu sahibi bunlarla isin zor. Koloni halinde yasamaya alistiriyorlar seni.

Amin canım ama beni tam anlamadıklarının farkındayım.zamanla alışacağımı,istedikleri gibi olacağımı filan düşünüyorlar.
Zamanla alışmayacaksın ama yorulacaksın onlarla uğraşmaktan ve ses çıkarmak bile istemeyeceksin onlarda ‘ehehehe bize alıştı’ diye gezecekler. Umarım o kadar yıldırmazlar.

Zamanla alışmayacaksın ama yorulacaksın onlarla uğraşmaktan ve ses çıkarmak bile istemeyeceksin onlarda ‘ehehehe bize alıştı’ diye gezecekler. Umarım o kadar yıldırmazlar.
Gittikleri hafta iki defa aradı kv torun nasıl diye.kısa konuştum.ben bu kadar sık konuşmuyordum daha önce çünkü.eşime arayacağım ama kızar diye aramıyorum demiş kv

Hamile kadının bu kadar ustune gidilmez ki

Kardesim bol bol dua et ne diyim bilemedm. Ben olsam kesin kafayi yerdim oyle boyle degil. Allah yardmcn olsn

Resmen birebir aynı şeyleri yaşamışız. Tek fark görümce yoktu. Sezeryan doğum yaptım kv kp hepsi geldi zaten ameliyatlısın kalkamıyorsun bebek onbeş dkda bir emmek istiyor bazen beş dk sonra bile istiyor hop ameliyatlı halinde odana geç emzir. Geri gel. Neler çektim Allah sorsun. Memurum doğum iznim bunlar yüzünden felaket geçti. Hamileliğim zaten sıkıntılıydı sürekli kusmuştum son aylarda da şiddetli sancılarım olmuştu doğum iznimde dinlenirim diyordum. Psikolojim alt üst olmuştu. İş yerinde de bana hep anlayışsız insanlar denk geldi. Hamile halimle hep üzerime geldiler. Kimse sen hamilesin ağır dosyaları taşıma demedi. Oysa ben her insana elimden geldiğince güler yüzle yardım ederdim ama bana hayatın her alanında kötüler denk geliyor. Velhasıl kelam doğum iznim bitene dek durdular evimde. Sütüm stresten kesilecek diye çok korkmuştum. Bebeğimin nasibi varmış da kesilmedi. Allah böyle düşüncesiz insanlara sorsun hakkım helal değil asla. Hacca da gittiler ama ben helal etmiyorum hem maddi hem manevi yedikleri haklarımı ahirette verirler inşaallah.

Peki neden doğum izniniz bitene kadar. Sonrasında çocuğunuza kim baktı. Ve siz eşinize derdiniz anlatamadiniz mi

Peki neden doğum izniniz bitene kadar. Sonrasında çocuğunuza kim baktı. Ve siz eşinize derdiniz anlatamadiniz mi
Eşim klasik erkek savunmasını yaptı onlar ailem napayım kovayım mı biraz sabret ben seni anlıyorum zaten vs. İznim bitince benim annem geldi baktı. Onlar öyle sıkıya gelemez yer, içer hizmet beklerler saygıyı sadece kendilerine beklerler ama sana saygı duymazlar. Sen gelinsin ameliyatlı da olsan düzgün oturacaksın vs. Zaten anlaşamadığımız için çocuğa annem bakacak dedim. Benim annem tek geldi babam rahat edemem diye gelmedi. Öyle rahatladım ki. Zaten benim annemin yanında eşim de çok rahat ediyor. Bizimkilerin öyle ego ve takıntıları yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…