8.ayda yatılı misafir

o tarz konular burada çok açıldı ve kk olarak adama saydırıldı saygısız nasıl ailene öyle davranır diye.

Tabiki insan ailesi hakkında böyle şeyler istemez ama benim ailem bu şekilde davranmaz.bir huzursuzluk olur diye korkar ve kendi evini arar.şuan dokuzuncu ayım yarı olmak üzere nelerle uğraşıyorum.hamilelik olmasada 3 ay çok benim için kim gelirse gelsin.eşimin ailesi de aynı şeyi deyip duruyor kendi ailenle nasıl yaşadın önce.doğduğum evde de yaşayamıycaksam napsaydım acaba

Son düzenleme:
Erkek hamile kalacaksa ve dogurup ustune kohusalik gecirecekse, hay hay buyursun gelsin :)

Bu arkadasımızın yaşadığı durum da hamilelik var.Maalesef ki hiç sıkıntı yokken sırf kayınvalide ve görümce olunduğu için istenmeme durumlarıda oluyor etrafımızda da görüyoruz.Tabiki haklı sebepleride olanlar vardır.Fakat biraz daha hoşgörülü olmalıyız diye düşünüyorum.Bu durumda hem eş arada kalıp huzursuz oluyor hem de kendimiz huzursuz oluyoruz.

Ben en alasından yaşadım o durumları şimdi bile yaşıyorum.babam ikinci evliliğini yaptı 3 gün huzurlu kalamıyorum ki çocuğum olmadı daha.ama hak iddia edip illa kalmıyorum babam huzurlu olsun napalım.2,3 ay benim için çok fazla ama anlamıyorlar işte biz atadan böyle gördük deyip beni suçluyorlar

3 ay kalmalarina sasirmiyorsun da hamile.kadının rahat olmak istemesinemi şaşırırip, vicdan sorusu soruyosn. Tabiki sen kV ve KP aynı şekilde 3 ay dibinde gebelik döneminde lohusalik döneminde beraber yaşarım yaşadım diyorsan o ayrı . Yok oğlun var diye böyle düşünüyorsan şimdi küçük oğlun. İleride o da rahatsız olur evdeki kalabalikdan.

Yardım etmeye destek olmaya gelmek çok güzel eyvallahta bu yapılan nedir ? 8 aylık hamile bir kadını strese sokmak kocasına çocuk gibi ağlayarak gambazlamak nedir ? Eşinin bu durumda “ eşim evinde nasıl rahat etmek istiyorsa öyle hareket eder ne var bunda “ demesi gerekirdi. Çocukmusun sen kv ve kp nin arasında yatacaksın. Mevzu bulamamışlar saçmalamışlar resmen

Yani hamileligin son aylari zor oluyor. Öyle kalabaliga hic gerek yoktu. Hamile kadinin evine istemedigi sürece kimsenin haftalarca gitmesini dogru bulmuyorum. Bütün gün odama cekilmezdim belki,ama söyle birsey de var: Ben esimin annesi ve babasi yaninda pijama ile gezemem,ayaklarimi uzatamam. Biz öyle yetistirildik. Büyüklerimizin yaninda öyle rahat degiliz. Ve acikcasi kayinpederin yaninda daha da zor oluyor. Heleki lohusa olsan Ben mesela rahat edemedim. Ben bayana fazla görmüyorum. Cok acik sözlü baskalara karsi ama kendini ezdirmekten iyidir. O kadar cok insan (hele iki cocuk ne alaka) yardim degil,tam tersi insani strese sokuyor.

Canım annem rahmetli oldu yedi yıl önce,babam yeniden evlendi.ikinci banyo tuvalet yok maalesef.kayınpederim de burda olacak.sıkılıp birde burada ki akrabalarına hafta sonu gelin filan derken duydum telefonda
Allah sabir versin biseyde denmez aslinda yuz ifadeden anlanir fazla durulmaz bid baskalarini baskasinin evine emribaki yaplmasindan nefret edyorm bi Sor dmi ayip ya.sizde keske izninizle deyip kendmi iyi hissetmyorm falan kibarca soleyipte gitseydiniz odaya bilemedimki valla.biseyde denmyo iste naparsin

Yüz ifadem,tavrım açık aslında ama illa ki kötü konuşacağım.gerçi konuşsam nolacak duygularıma vurdular.duygu sömürüsü yapınca iki defa geri adım attım.en azından şuan doğumdan sonrası için gideriz dediler.gitmezlerse soracağım ne zaman gideceksiniz diye.valla bunlar hiç umursamıyor dediklerimi iyice bunaldım.nasıl geçecek bu günler

Ah cnm Allah yardimcin olsun. Ben sade kv ile bile rahat edememistim ki kp i istememistim ztn bildigim icin. Ilk cocugun oldugu icin dogumdan sonra gitsinler diyosun ama daha hassas olacaksin o kesin. Elinden birsey gelmiyor ama bunlara hazirlikli ol beyinde bitirki cok koymasin sana.

Canım sence doğumdan bir hafta sonra gitmezler mi

Canım sence doğumdan bir hafta sonra gitmezler mi
Umarim giderlerde pek yuzsuz bunlar galiba. O zmnda lohusa olcaksin yardim ayagina kalabilirler. Malum Lohusalik 40 gun. Keske elimizden gelsede gonderebilsek onlari sizin evden. Cogu zmni odanda gecireceksin mecburen. Iki kap yemek yapip getirirkerse cok iyi derim. evi yaksalar bise deme gitmezlerse.. bebeginin tadinni cikar. Bu gunlerin bi daha gelmiycek. Bi daha cocugun olsada gelmiyck, cunku her bebegin anisi baskadir.

Bu hamileliğimin tadını çıkartmadılar.doğumu düşünmüyorum da bu sıkıntıları düşünüyorum ne üzücü.bunca şeyden sonra valla ben olsam elim yemeğe gitmez oturduğum yerden kalkamazdım.kalmak zorunda isem.değilsem beni kimse tutamazdı bu evde.birkaç hafta erken doğursam erken kurtulur muyum acaba diye geliyor aklıma.sonra diyorum ki bebeğimin ne suçu var

Olur mu be? Erken dogmasin zmninda dogsun kuzucuk onun ne gunahi var? Skma canini bi sekilde hallolcak gitcekler yani..ha erken ha gec, olan sana oluyor bole. Sen takma tadini cikarmaya calis kuzuna odaklan. Kac defa yasiyoki insan boyle guzel zmnlari :)

Nezman gitceniz diye denirmi oyle hayatta solenmez illaki utanir cekinirisn soleyemezsin.onlar dogumdan snrada kalir hepsi olmasa birazi kalir bebegin oldu lohusa diye yardm icin kalirlar gor bak. Bole bunaliyon ya suttende kesmeseler bari o bunu dedi onun lafi bunun skntsı Allah yardmcin olsun artk.

Lohusa kadının yanında iki ay kalıp sendrom geçirtecekler herhalde.Ya sabır

Lohusa kadının yanında iki ay kalıp sendrom geçirtecekler herhalde.Ya sabır
Valla babamın evlenmesinden çıktı konu.babam onun bunun yanında kalmaz dedim.çekingen ondan mı dedi kv.yük olmak istemez o yüzden evlendi dedim.kv erkek yapamaz ben olmasam kp den için nasıl gelsin dedi.hiç alınmadı ikisi de.kp ben bu saatten sonra evlenmem falan filan dedi.anlayan yok yani.ben mi anlatamıyorum onlar mı anlamak istemiyor bıktım artık

İstemiyorum ki ben yardım şimdi bu halimle sofra kur kaldır.bulaşık topla.ev toparla.kendimiz olsak ne olsa yeriz.evi bi toplasak epey idare eder.tv bi kapanır sessizlik olur.yok işte.kp kv yanında çocuk emzirmek bana şuan imkansız geliyor.yatak odasına hapis olacağım.orda bıraksalar bari

Sen onlari bosmu birakcan calistirirsin sent lohusasin 40li kafin I'm dersin iyi drgikim Anne yapatmisin Derain gorumcen varsa falan yapsinlar yapmyolarsa bi yardim etmyonuz ne ise yaryonuz siZ ya dersin halimi gormyo uzmu dersin iyi deglm Derain Brad gulerek lagi sole oyle bagrarak devil tabi ne kirilsinlar ne sen uzul lafini gulerek sole anlasinlar yarın yarın yardim edin hep beraber yapalim de.Bos Bos durmayin Bos durani Allah sevmez de.de yani bole kirmadan laf sok.bugnlerde gecer.ilerdede torun sevmeye diye gelirlerde bukadar olmaz kayinbaban evinde neden kalmyo hep sizde kalmaz gider herhalde ya.hastanede bile erkegi birak babayi almyolar ya cocugun babasi ya esin ya ne babasi ya Allahim ne anlamazlarmis Ben artik iyiyim Anne toprlandm sizide yordm kalmak durumunda degilsiniz artk evinize gidebilirsiniz iyim Ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…