8.ayda yatılı misafir

Okurken rahatladim. Ne guzel cevaplar vermissiniz. Herkesten bunu bekliyoruz. Dusuncesizlere karsi

Daha Önce hiç yapmadım böyle bişey ama yapışık gibi olmak istiyorlar ve daha şimdiden yaz tatili planı yapıyorlar.dışarıya çıkıyorum bizde gelelim.telefonda konuşuyorum kim o boğuluyorum.

onlarla konuşmanın faydası yok. siz eşinizle halletmelisiniz bu meseleyi.
gitsin konuşsun, siz burda çok yoruldunuz artık evinize geçip rahat edin diye.
istese yapar. siz hiç yüzgöz olmayın onlarla.

ama baştan bu işe son vermezseniz tüm hayatınız böyle geçecek bunu bilin.
hazır hamileyken bu bahaneyle bir cinnet geçirebilirsiniz mesela.
ama dediğim gibi, konuşacağınız kişi lütfen eşiniz olsun.

bu arada sırf meraktan soruyorum, eşiniz tarafı Konyalı mı?

Kaç yatak sarılıyor ben onu düşünüyorum şuan yanyana yatsa ancak 6 kişilik yerim var benim ya sizin?çocuklar küçük mü?şaka gibi ya kadın resmen sömestr tatiline gelmiş size.

Allah bebeğinizi sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. İlk okuduğumda eşinizin ailesine çok mesafeli olduğunuz fikrine kapıldım ama sonra yorumdan görünce anladım ki topluluk olarak yaşamaya biraz fazla alışkınlar sanırım. Siz 8 aylık hamilesiniz ve dinlenmeye, sakinliğe ve anlayışa en çok ihtiyacınızın olduğu dönemlerden birindesiniz. Özür dilerim ama bemce eşinizin ailesi gövde gösterisi yapmak istemiş, madem sen öyle yapıyorsun bak gör abim/oğlumuz bizi ne çok seviyor diye. Gerçekten gitmek isteyen olayı çıkarttıktan sonra giderdi. Bana, size bellettirip yerlerini sağlamlaştırmakmış gibi geldi amaç. Dilerim ki her şey gönlünüzce olur.

Yok canım batı Karadeniz

Ben tavır koymazsam eşimin bişey yapabileceği yok zaten.en az iki üç hafta gelmeleri

Diğer yorumlarınıda okudum yaz tatili planlarıda varmış :)
Canım benim senin annen baban hayatta mı ? Onlar nerede ? Kendi kafalarına göre kalkıp gelmişler hadi hamileyken yat kalk kitap oku bişekilde geçiriyosunda doğumda nasıl olucak?
Loğusayken kanaman olucak sana ayrı banyo var mı evinde? Mikrop kapatsın okadar insanla
Giyim kuşamda sütyen takılabilicek gibi olmuycak buseferde odaya götürüp emzirsen biz yabancı mıyız bizi istemiyo diyecekler
E senin içinde habire al çocuğu git zor olucak

Ailen hayattaysa ya çağır ya git

Gec karsilarina uzat bacaklarini yat.

Madem oyle istiyorlar avantaja cevir

Asalak insanlar ya.

Nefret ediyorum boyle insanlardan.

Allahtan bende yok boyleleri

Bu kadar lafa gelinin yüzüne bakmaz çekip giderdim.
Çok ters konuşmuşsunuz hiç geçinmeye niyetiniz yok anlaşılan. İdare etmek de istememiş canınız onun yerine sabaha kadar ağlamayı tercih etmişsiniz. Yılda 2 hafta insanlarla muhabbet edip odada oturmayacak kadar çok mu uzun cidden de.
Kvnin ve kpnin gitmesi lazım.

Kaç yatak sarılıyor ben onu düşünüyorum şuan yanyana yatsa ancak 6 kişilik yerim var benim ya sizin?çocuklar küçük mü?şaka gibi ya kadın resmen sömestr tatiline gelmiş size.
Şuan çocuk odamda ki koltukta bir kişi.salondaki iki koltuktada ikişer kişi yatıyor.çocuklar 13,15 yaşlarında ve hep sıkıldım gezelim diyorlar

Ayni benim kv gibi emrivakiciymis o da sulalesini toplayip bir de habersiz geliyor. Ayrica da yuzsuz...

daha 4 gündür ordalarmış
odanıza gitmek çok çocukca
nasıl diyim çok saygısız buldum sizi.
merak etmeyin çok kalmazlar.
Benim yengemde abim evde olmayınca odasından çıkmazdı bir hafta bile kalmıyorlardı üstelik diyaloğa girmeyip sorun yaşamak istemiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…