- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Canım annem rahmetli oldu yedi yıl önce,babam yeniden evlendi.ikinci banyo tuvalet yok maalesef.kayınpederim de burda olacak.sıkılıp birde burada ki akrabalarına hafta sonu gelin filan derken duydum telefondaDiğer yorumlarınıda okudum yaz tatili planlarıda varmış :)
Canım benim senin annen baban hayatta mı ? Onlar nerede ? Kendi kafalarına göre kalkıp gelmişler hadi hamileyken yat kalk kitap oku bişekilde geçiriyosunda doğumda nasıl olucak?
Loğusayken kanaman olucak sana ayrı banyo var mı evinde? Mikrop kapatsın okadar insanla
Giyim kuşamda sütyen takılabilicek gibi olmuycak buseferde odaya götürüp emzirsen biz yabancı mıyız bizi istemiyo diyecekler
E senin içinde habire al çocuğu git zor olucak
Ailen hayattaysa ya çağır ya git
Ne terbiyesiz insan tepem atti. Bir ay sonra dogum var lohusa kadinin yanina ne diye çöreklenmişler kendileri yetmemis kuyruk takıyor bir de.Canım annem rahmetli oldu yedi yıl önce,babam yeniden evlendi.ikinci banyo tuvalet yok maalesef.kayınpederim de burda olacak.sıkılıp birde burada ki akrabalarına hafta sonu gelin filan derken duydum telefonda
Bütün gün odama geçmedim.zaten hep birlikte gelmeleri çok gerdi beni.görümcem önce gelip bir haf w kalsaydı .birkaç hafta sonra diğerleri gelseydi yine anlardım daha doğuma 6 hafta varDaha geleli 4 gun olmus, onlar sizin evinize gelmisler, misafirler yani. Bu kadar icerlendiklerine gore geldiklerinden beri odaniza gidip onlari yalniz birakmissiniz.
Ben bunu cok ayip buldum. Gelmeleri kalmalari ayri bi mesele ama misafir yalniz birakip odaya kapanmak cidden cok itici ve misafire hakaret.
Ha 2 hafta gecer falan sonra hersey rutine biner, normalde napacaksaniz onu yaparsiniz. Ama su durumda bence hatali olan sizsiniz.
Cok ayip etmissiniz, acik acik kovmussunuz.. bizi biz yapan misafir perverligimizde kalmamis artik.. eee sizinde bebeginiz buyuyecek, belki ona misafirlige gittiginde ayni muameleyi sizde gorun.. ne diyim.
Yüzsüzler .. bendekiler de oyle esimde dahil.Canım desem ne ben geri adım attım diye hiç bişey olmamış gibi.
Ben beddua etmedim madem misafire yaptigi muamele dogru.. korkacak bi durum yok madem. Ayni seyin onada yapilmasi ne kotu nede yalnis bu durumda! Yukarda yazdiklariniz yapilmaz fakat evine gelen misafiri birakip odasina cekilip kovmaktan beter yapilir degilmi!!el insaf!Beddua eden insanların önce kendi başlarına gelmesi en büyük dileğim :) misafirperverlik herkese eşit şekilde gösterilmez, 8 aylık hamile kadının evine yatıya gelip kendi eviymiş gibi misafir davet edilmez...illa bizimle oturacak diye ısrar edilmez... gerekirse kardeşimi silerim diye drama yapılmaz.... vs.....
Ben beddua etmedim madem misafire yaptigi muamele dogru.. korkacak bi durum yok madem. Ayni seyin onada yapilmasi ne kotu nede yalnis bu durumda! Yukarda yazdiklariniz yapilmaz fakat evine gelen misafiri birakip odasina cekilip kovmaktan beter yapilir degilmi!!el insaf!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?