8.ayda yatılı misafir

Daha geleli 4 gun olmus, onlar sizin evinize gelmisler, misafirler yani. Bu kadar icerlendiklerine gore geldiklerinden beri odaniza gidip onlari yalniz birakmissiniz.
Ben bunu cok ayip buldum. Gelmeleri kalmalari ayri bi mesele ama misafir yalniz birakip odaya kapanmak cidden cok itici ve misafire hakaret.
Ha 2 hafta gecer falan sonra hersey rutine biner, normalde napacaksaniz onu yaparsiniz. Ama su durumda bence hatali olan sizsiniz.

Canım annem rahmetli oldu yedi yıl önce,babam yeniden evlendi.ikinci banyo tuvalet yok maalesef.kayınpederim de burda olacak.sıkılıp birde burada ki akrabalarına hafta sonu gelin filan derken duydum telefonda

Canım annem rahmetli oldu yedi yıl önce,babam yeniden evlendi.ikinci banyo tuvalet yok maalesef.kayınpederim de burda olacak.sıkılıp birde burada ki akrabalarına hafta sonu gelin filan derken duydum telefonda
Ne terbiyesiz insan tepem atti. Bir ay sonra dogum var lohusa kadinin yanina ne diye çöreklenmişler kendileri yetmemis kuyruk takıyor bir de.

Bütün gün odama geçmedim.zaten hep birlikte gelmeleri çok gerdi beni.görümcem önce gelip bir haf w kalsaydı .birkaç hafta sonra diğerleri gelseydi yine anlardım daha doğuma 6 hafta var

Bence çok ayıp etmissiniz.Ne kadar kırıcısınız. iki haftalığına eşinizin kız kardesini ağırlayamamak ve üzerine bi ton laf etmeniz hiç hoş değil.Sonuçta kardesinin evine gelmiş ve kardeşi de sizin eşiniz bu sebeple aynı ortamdasıniz.Biraz empati yapin lütfen.

Okuduğum yorumların gerçek olduğuna inanamıyorum. Kapıya at, asalaklar ve daha neler neler. Gerçekten çok üzücü. Onlar yaşlı insanlar ve hepimiz yaşlanıp çocuklarımıza sığınmak isteyeceğiz. Bu kadar kötü kalpli olmak ancak insana kaybettirir. Herkes yaşattıklarını yaşar. Hadi konu sahibi sıkıntı yaşamış üstüne bir de hamile gergin. Yorumlayanlar neden hiç tanımadıkları insanlara karşı bu kadar kinci.
Allah acımasız insanlara bir gün bile muhtaç etmesin. Ayrıca benim de kayınvalidemler geliyor yılda birkaç defa. Geçen yıl kv 3 ay görümcem 7 ay kaldı. Sinirlendiğim üzüldüğüm daraldığım zamanlar elbet oldu. Ama hiçbir zaman bu kadar kötü şeyler söylemedim, söyletmedim de. Yazık günah

Bu cevapları veremeyenlere ders olsun demiş birı ama sunu unutuyorlar bu tur cevapları vermek problem değil herkes verebılir ama ben şahsen asla kendime yakıstırmam bnde anneyım bnımde evlatlarım var aynı zamanda gelınım aynı zamanda görümce yım kimse kimsenin evinde kalmaz ..onlarda hatalı olabilir uzun vadede kalınacak ev var kalınmayacak ev var..ama ne olursa olsun kimse bu muameleyi haketmıyor..ben de ayrıca yorumları okurken dehşete dustum demekkı herkes bu hayatta tek tabanca olmak istiyor..ama ıs kendimize aılemıze dönünce durum farklı oluyor..

Cok ayip etmissiniz, acik acik kovmussunuz.. bizi biz yapan misafir perverligimizde kalmamis artik.. eee sizinde bebeginiz buyuyecek, belki ona misafirlige gittiginde ayni muameleyi sizde gorun.. ne diyim.

Beddua eden insanların önce kendi başlarına gelmesi en büyük dileğim :) misafirperverlik herkese eşit şekilde gösterilmez, 8 aylık hamile kadının evine yatıya gelip kendi eviymiş gibi misafir davet edilmez...illa bizimle oturacak diye ısrar edilmez... gerekirse kardeşimi silerim diye drama yapılmaz.... vs.....

Tovbe estagfirullah insanda az utanma olur ama ya. Sinir oldum birde hamilesiniz ya ondan cok kizdim kp kv ve gorumcenize. Madem bi iyilik yapacaklar adam gibi yapsinlar

İş eşine düşüyor ömrü boyunca he diyip geçecek sanırım
Hamile sin sonuçta rahat uzanmak yatmak dinlenmek istersin

Habersiz mi geldiler hepsinin toplu gelecegini bilmiyor muydunuz ne kadar kalacaklarini geldiklerinde mi ogrendiniz? Evet kotu olmus sizi germis fakat sizin uslubunuz da cok itici...her ne kadar istemeseniz de biraz daha ilimli olabilirdiniz. Daha doguma var kendim is yapamiyorum esim de yardim ediyor zorlaniyorum diguma yakin gelseydiniz filan demwk gibi...

Ama o tarafi da bilmek lazim yuzsuzler mi nasillar...daha da misafir cagirmak onlarin da hatalari buyuk...baska...zaten evde insan hamileyken kendine dar geliyo...bu kadar insanken elini kaldirsan birine dwgecek...

Yorumlar falan demişler de ben okumadım o yorumları.

Valla bence iyi demişsiniz, eminim ki kibar bir şekilde söylemişsinizdir, öyle anladım yazılanlardan. Böyle insanları anlamıyorum, doğuma kalmış 6 hafta, oturduğun yerden kalkamıyorsun, çabuk yoruluyorsun vs utanmadan evine çöreklenip bir de misafir çağırıyorlar. Evin geniş mi? Ama sanmıyorum, baksana bebek odanda bile yatıyorlaemış. 5 kişi hamile kadının evine gelmek ne demek ya. Ben olsam eğer ailemle de aram iyiyse alın oğlunuz da ev de sizin olsun der çeker giderdim herhalde. Bilemiyorum. Çok zor. Böyle düşünmemin sebebi uzun süreli yatılı misafirden nefret ediyor olmam herhalde. Klozetimin kullanılmasından, etrafın batırılmasından vs gerçek anlamda nefret ediyorum çünkü. Bir de o halde rahat edememek, sürekli sütyen takmak zorunda olmak falan var ki benim için asıl sorun bu zaten. Allah kolaylık versin ne diyeyim. Bilemedim vallahi.

misafirlerden nefret ediyorum, hele hele gelip mabadı yayanlardan daha da nefret ediyorum.. ha 4 günlük misafirlik olmaz, kendilerini misafirden görmüyorlarsa odanıza çekilmenize de ses çıkartmazlar.. hele hele ortaya "kardeşlik" kartının sürülmesi tiksindirici.. görümce çok sinsi, ay ayar oldum..

Eşinizin kısasa kısas yapma olanağınız olmamasının verdiği rahatlık var. Anne yok,baba zaten yeni eşle onuda yok kabul etmişler.
Çöpsüz üzüm bulduk istediğimiz gibi at koştururuz mantığı.
Elbetteki misafire hürmet,saygı gösterilmeli.
Kardeş elbette gelecek kardeşin evine,ama siz hamilesiniz.
Üç ay kaynana kayınpeder ne alaka çok saçma,insan kendini taşıyamazken evin içinde başka başka insanlar ve kalabalık hiç çekilir değil.
Eşiniz çok bencil ve duyarsız malesef.Keşke baştan kabul etmeseydiniz hiç yardımlarınıda.
Bunlar hep annesizlikten,millet yetimhaneden besleme almış gibi görüyor böyle gelinleri.

Ben beddua etmedim madem misafire yaptigi muamele dogru.. korkacak bi durum yok madem. Ayni seyin onada yapilmasi ne kotu nede yalnis bu durumda! Yukarda yazdiklariniz yapilmaz fakat evine gelen misafiri birakip odasina cekilip kovmaktan beter yapilir degilmi!!el insaf!

Evet 8 aylık hamile bir kadının odasına çekilip istediği şekilde yatması en doğal hakkıdır.. insan da önce akıl sonra da merhamet olursa doğumuna haftalar kalmış kadının evine yatıya gitmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…