8.ayda yatılı misafir

hadi konu sahibi utanmaz diyelim.

kv, kp, görümce çok mu iyi?
karnı burnunda kadına yük olmak, yalandan iki damla gözyaşıyla karı kocayı birbirine düşürmek, ev sahibine sormadan aylarca kalmak ve başkalarını davet etmek çok mu asil davranışlar?

ev sahibi gelinim de olsa, varlığımdan rahatsızsa yüzsüzce o evde kalmam ben mesela.

Kesinlikle sen haklısın aile düşünceli olsa birki gün kalır gider koca çocukları da var kadın hamile kp o çocuklar erkekse omlarım yanında rahat edemez gazı gelir sürekli TUVALET ihtycı birsüür şey iyi yapmış

Hamile hamile hamile.. Arkadas ne buyutuluyor su hamilelik sanki hastalik gibi..İstemediginizi acikca belli etmissiniz de onlar da hala kalarak ne israr eder bilmem. İki tarafta degisik.

Görümce çok fena yalnız. Ne demek kardeşimden geçerim. O an deseydin ya celallenen eşine "böyle bir şey isteyen mi oldu o ne melankolik laflar edebiyat yapma abla adam da ciddisin sanacak" diye. Kudururdu o zaman..

Biz sana geldik diyene bana sormadınız ki deseydin..

Daha önce doğum yaptınız mı? 8. Ay artık gerçekten kendinizden bile sıkıldığınız bir dönem.

Kimse sormadı kızım ihtiyacın varmı diye.geldiler sadece ve doğuma daha var.sıkılıyoruz deyip duruyorlar.kaynanam dün diyor ki memlekette hep diyorum ağzı var dili yok öbüründen çok iyi.annesi yok babası yok diye daha çok seviyor ilgi gösteriyorum diyor.

Diyemedim.bu kadarını zor dedim hepsi bir oldu ben tek kaldım kocamda dahil

Konu sahibine yuklenenleri anlayamiyorum.
Hamileliginin son zamanlari kendi kendine bile zor yetecek,surekli yatmak isteyecek ayaklarini uzatip.
Bu zamanlarinda onu darbogaz eden gelip huzurunu bozan insanlara ne yapmaliydi?
Gorumce gorumceligini bilseydi kardesini iyice gaza getirmek icin ben kardesimden vazgecerim falan demezdi.
Ben kv in evinde hamile olmadigim halde yeri geliyor yorgunum deyip odamda uzaniyorum.
Sagolsun kimse de demiyor niye yanimizda degil diye. Kaldi ki hamile olacagim da sorun edecekler.
Sonuna kadar haklisiniz. Bence kendileriyle acik acik konusup rahatsizliginizi belirtin

Oluyor görümce yanlız dün kocama feryat ederken yanlış anlama işini gücünü yapıyorum bizim gibi aileyi bulamazdın dedi
Kayinvalidenizi geçtim ama gorumcenizin anlayışlı olması gerekiyordu onun da iki çocuğu var. Benzer şeyleri o da yaşamıştır. Siz onların yanında oturunca onun demesi gerekirdi sen gec odana uzan dinlen diye. Siz de ben yalnız kalmak istiyorum kalabalık sevmiyorum demek yerine abla biraz kendimi halsiz hissediyorum ya da oturunca rahatsız oluyor kayinbabamin yanında da çekiniyorum deseniz hiç olaylar bu kadar buyumezdi.

Ilk hamileligimde tas gibiydim o ayda ama son gebelikte pert:) inanin dogumdan korktum ama bi an once dogsun diye baktim.. dogumdan sonra agri sizi var ama nasil mutluyum gormeniz lzm. Hem kurtulmusum hemde hamilelikteki agrilar olmiycak diye.. yasamayan bilmez bazi seyleri.. cumbur cemaat gelip insanin huzurunu kacirmaya trip atmaya kimsenin hakki yok

Çekinme canım uzan burda biz sana geldik dediler ertesi gün patladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…