- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
hadi konu sahibi utanmaz diyelim.Ben beddua etmedim madem misafire yaptigi muamele dogru.. korkacak bi durum yok madem. Ayni seyin onada yapilmasi ne kotu nede yalnis bu durumda! Yukarda yazdiklariniz yapilmaz fakat evine gelen misafiri birakip odasina cekilip kovmaktan beter yapilir degilmi!!el insaf!
Daha önce doğum yaptınız mı? 8. Ay artık gerçekten kendinizden bile sıkıldığınız bir dönem.Bu kadar lafa gelinin yüzüne bakmaz çekip giderdim.
Çok ters konuşmuşsunuz hiç geçinmeye niyetiniz yok anlaşılan. İdare etmek de istememiş canınız onun yerine sabaha kadar ağlamayı tercih etmişsiniz. Yılda 2 hafta insanlarla muhabbet edip odada oturmayacak kadar çok mu uzun cidden de.
Kvnin ve kpnin gitmesi lazım.
Yayil yat ozaman yanlarinda bide gorumcene emirler ver yemek yapsın cay koysun evi temizlesin madem yardima gelmişlerEvet kızmazmış kayın pederim
Kimse sormadı kızım ihtiyacın varmı diye.geldiler sadece ve doğuma daha var.sıkılıyoruz deyip duruyorlar.kaynanam dün diyor ki memlekette hep diyorum ağzı var dili yok öbüründen çok iyi.annesi yok babası yok diye daha çok seviyor ilgi gösteriyorum diyor.Eşinizin kısasa kısas yapma olanağınız olmamasının verdiği rahatlık var. Anne yok,baba zaten yeni eşle onuda yok kabul etmişler.
Çöpsüz üzüm bulduk istediğimiz gibi at koştururuz mantığı.
Elbetteki misafire hürmet,saygı gösterilmeli.
Kardeş elbette gelecek kardeşin evine,ama siz hamilesiniz.
Üç ay kaynana kayınpeder ne alaka çok saçma,insan kendini taşıyamazken evin içinde başka başka insanlar ve kalabalık hiç çekilir değil.
Eşiniz çok bencil ve duyarsız malesef.Keşke baştan kabul etmeseydiniz hiç yardımlarınıda.
Bunlar hep annesizlikten,millet yetimhaneden besleme almış gibi görüyor böyle gelinleri.
Diyemedim.bu kadarını zor dedim hepsi bir oldu ben tek kaldım kocamda dahilGörümce çok fena yalnız. Ne demek kardeşimden geçerim. O an deseydin ya celallenen eşine "böyle bir şey isteyen mi oldu o ne melankolik laflar edebiyat yapma abla adam da ciddisin sanacak" diye. Kudururdu o zaman..
Biz sana geldik diyene bana sormadınız ki deseydin..
Oluyor görümce yanlız dün kocama feryat ederken yanlış anlama işini gücünü yapıyorum bizim gibi aileyi bulamazdın dediYemek ve temizlik konusunda yardımcı oluyorlar mı
Kayinvalidenizi geçtim ama gorumcenizin anlayışlı olması gerekiyordu onun da iki çocuğu var. Benzer şeyleri o da yaşamıştır. Siz onların yanında oturunca onun demesi gerekirdi sen gec odana uzan dinlen diye. Siz de ben yalnız kalmak istiyorum kalabalık sevmiyorum demek yerine abla biraz kendimi halsiz hissediyorum ya da oturunca rahatsız oluyor kayinbabamin yanında da çekiniyorum deseniz hiç olaylar bu kadar buyumezdi.Oluyor görümce yanlız dün kocama feryat ederken yanlış anlama işini gücünü yapıyorum bizim gibi aileyi bulamazdın dedi
Birgün önce dedim burda yat biz sana geldik dedilerEşin haklı bence kalabalıktan hoşlanmıyorum denir m. Ben hamileyim dinlenmek istiyorum diyip odanıza geçin.
Çekinme canım uzan burda biz sana geldik dediler ertesi gün patladımKayinvalidenizi geçtim ama gorumcenizin anlayışlı olması gerekiyordu onun da iki çocuğu var. Benzer şeyleri o da yaşamıştır. Siz onların yanında oturunca onun demesi gerekirdi sen gec odana uzan dinlen diye. Siz de ben yalnız kalmak istiyorum kalabalık sevmiyorum demek yerine abla biraz kendimi halsiz hissediyorum ya da oturunca rahatsız oluyor kayinbabamin yanında da çekiniyorum deseniz hiç olaylar bu kadar buyumezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?