- 20 Ekim 2014
- 65
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi shirinshirine
-
Ne bu görümce baskısı ya kendilerine karıstırtmazlar ama karışmaya bayılırlar... eğutim bile fayda etmioo
Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruzbuda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!!
bu koşullarda karnına bebek nakletseler ölür zaten..önce dış mihratları bi yokedin sonra kapınızı kapattığınızda bi oh deyin birlikte olurken bebek düşünmeyin görev için ilikiye mi girilirmiş..sonra bebek gelir..ama bu koşullarda dediğim gibi 9 aylık bebeği nakletseler bedeninizde yaşamaz.Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruzbuda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!!
Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruzbuda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!!
Ne saçma bir olay bu ya çocuğunuz olmasa sizi zorla ayıracaklar mı yani. Eşin daha istemiyoruz çocuğa karar verdiğimizde haber veririz sorup durmayın diyemiyor mu
ALLAH ım YRABBİM ne biçim insanlar var yav...bu ne biçim bir kaynana kendii kızınin çocuğu olmasa kv si ayırmaya kalksa acaba ne düşünür..insanlar merhametsiizzz..Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruzbuda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!!
ALLAH ım YRABBİM ne biçim insanlar var yav...bu ne biçim bir kaynana kendii kızınin çocuğu olmasa kv si ayırmaya kalksa acaba ne düşünür..insanlar merhametsiizzz..
canımm sana sorarlarsa doğuracak büyütecek benim ne zaman hazır hissedersemm o zaman yaparıım kimseyi ilglendirmez deee..8 ay kısa bir süre bizim de 1 yıl olduu ama hala yookk ..ALALH tan umut kesilmez canıımmm..sen stres yapma sakın sorun ykmuşş kafanı rahat bırakkkk....
amiinn canım aminn..İNŞALLAH..Cok saol canim aynen öyle diyorum bende ins allah tüm isteyenlere kisa zamanda cocuk nasip eder
Böyle insanlara kibarlık nazikçe uyarmalar yaramaz arkadaşım. Çok bile sabretmişsin.
Sakin ama otoriter ses tonuyla bu konudan çok sıkıldığını, henüz çocuk planı yapmadığınızı ve bir daha duymak istemediğini söyleyeceksin.
Böyle bir şeyin kararının sadece karı kocanın vereceğini de eklemelisin. Hatta eşin de uyarsın.
Çok çocuk hasreti çekiyorlarsa söyle kendileri yapsın birer tane.
Dikkatini dağıt başka şeylerle oyalan. Stres yasak.
yahu önce bir kafanı rahatlatBen 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruzbuda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!!
6 aylık evliyken kayınvalidesinden senin çocuğun neden olmuyor bir doktor var ona götüreceğim seni o hemen anlıyor olup olmayacağını sözlerini duymuş bir kişi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Sen niye beni doktora götürüyorsun biz kendimiz gidemiyor muyuz ki hem sorun bende değil de oğlundaysa o zaman ne yapmayı düşünüyorsun demiştim. Sters yapmayın sürekli hamile kalmayı düşünmeyin kafanızı rahatlatın. Aileden kimseye de söylemeyin bu sizin özeliniz zaten, sorduklarında da henüz erken düşünmüyoruz dersiniz, benim kayınvalide gibi ileri giderlerse cevabını verin ve takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?