• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aydir bekliyorum :(

shirinshirine

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
65
16
13
32
Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :( buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :(

Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :KK43: buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :KK43:
Hayırlısını, sağlıklısını isteyin.
Doktora gittiniz mi?

Eşinin ailesi boşanmanız için mi uğraşır? Allah sabır versin size.

Evliliğinizde her şey yolundaysa, takmayın bu kadar kafanıza. Zamana bırakın. Stres yaparsanız etkilenirsiniz.

En buyuk etkenlerden birisi stres bunu unutma. Ayrıca görümcen kim oluyorda karışiyor anlamadım

Hayırlısını, sağlıklısını isteyin.
Doktora gittiniz mi?
Ben ilk kontrollarimda hersey yolundaydi hormonlar kan falan simdi yine terminim var esim allaha cok sükür test yapti doktora gitti cok iyi bende kendi doktoruma cocugum olmuyor dedimde doktorum cok sasirdi sadece tek sorunum regl oldumda cok fazla kan birikiyor bende :(

Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :KK43: buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :KK43:

Ne demek bosattirmak icin ugrasirlar? Allah yardimciniz olsun valla.
Hem doktora gittiniz mi? Belki sorun esinizdedir. Sizi bosatip baska kadin mi alacaklar? Hey Allahim ya. Böyle sacmalik gormedim ben.
Biz de 1 yildir istiyoruz. Olmayınca olmuyor. Her sey nasip meselesi. Bir akrabam 16 yil bekledi. Ondan sonra oldu.

Sorarlarsa agizlarinin payını ver sen de.

• Beğen
Reactions: mbz
Eşinin ailesi boşanmanız için mi uğraşır? Allah sabır versin size.

Evliliğinizde her şey yolundaysa, takmayın bu kadar kafanıza. Zamana bırakın. Stres yaparsanız etkilenirsiniz.

Evet ugrasir zaten biz birbirinizi severek aldik esimin ailesine göre bir gelin degilim onlarin hayat yapisi benimkiyle cok farkli halada sevmiyorlar ama esimde acik acik diyor sakin söyleme kimseye diye ayirirlar esimde problem yok ama gerekirse eger cocumuz olmassa kendinde problem oldunu söylicek ama bence onlar yine pesimi birakmaz :(

Strese girerseniz hic tutmaz...hayirlisini isteyin...görev olarak degil zevk icin birlesin...günleri hesaplamayin... Iciniz rahat edicekse bide sizi kontrol etsin doktorunuz ama bi yila kadar olmamasi dogal diye biliyorum, ondan sonra testler yapiliyor...:ssz:

Onlar hamile misin dediğinde istemiyorum diye yalan söyle hamile kalınca da süpriz yapmak istedim dersin sorun yokmuş sende kafana takma hayirlisiyla olur inşallah :KK46:

Strese girerseniz hic tutmaz...hayirlisini isteyin...görev olarak degil zevk icin birlesin...günleri hesaplamayin... Iciniz rahat edicekse bide sizi kontrol etsin doktorunuz ama bi yila kadar olmamasi dogal diye biliyorum, ondan sonra testler yapiliyor...:KK14:

Basta stress yapmiyordum ama nekadar yapmamaya calissamda zaman gectikce icimde korku büyüyor :(

Canım bak ne güzel sağlık sorununuz yokmuş. Bence tek sorun senin stres yapman. Sakin olup, akışına bırakırsan, pat diye hamile kalacaksın bence, sabret biraz. :)

Onlar hamile misin dediğinde istemiyorum diye yalan söyle hamile kalınca da süpriz yapmak istedim dersin sorun yokmuş sende kafana takma hayirlisiyla olur inşallah :KK46:

Zaten hazir degilim diyorum ben esimle gezmeyi seviyorum bebek bize engel olur diye gecistiriyorum ins bebis olursa zaten 3 ay kimseye söylemem :) bi olsa

Basta stress yapmiyordum ama nekadar yapmamaya calissamda zaman gectikce icimde korku büyüyor :KK43:
Anliyorum sizi, insan ister istemez strese giriyor, kafanizdaki düsünceyi degistirin, korunmayin ama ara vermis gibi sayin, dedigim gibi günleri falan hesaplamayin, kendinize oyalancak kafanizi yoracak bi ugras bulun, tabii bebek temasiyla alakasi olmayan :KK66:

Canım bak ne güzel sağlık sorununuz yokmuş. Bence tek sorun senin stres yapman. Sakin olup, akışına bırakırsan, pat diye hamile kalacaksın bence, sabret biraz. :)

Ins yoktur daha terminim yine var ilk yine normal kontroldan gecirecekler yine birsey bulamazlarsa daha detayli kontrollara baylicaklar bu arada ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlar tr. Deki doktorlarimiza göre cok geride cok ilgisiz ve moral bozuklugu icin bire bir ins ilgilenir yorumlariniz icin cok tsk ederim hepinize :* moral verdiniz ins sadece stress dir de biran önce kavusurum

Eşinin ailesi boşanmanızı ister orası tamam da sizden mi kaynaklanıyor çocugun olmaması?
Belki de oğullarında bir rahatsızlık var.
Allah bu cahil insanlardan korusun..

Ins yoktur daha terminim yine var ilk yine normal kontroldan gecirecekler yine birsey bulamazlarsa daha detayli kontrollara baylicaklar bu arada ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlar tr. Deki doktorlarimiza göre cok geride cok ilgisiz ve moral bozuklugu icin bire bir ins ilgilenir yorumlariniz icin cok tsk ederim hepinize :* moral verdiniz ins sadece stress dir de biran önce kavusurum

Kavuşursun merak etme. Akışına bırak. Eski evimde bir komşum vardı. Doktorlar çocuğunuz olmayacak, tüp bebek deneyin demişler. 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Şimdi 4 yaşında oğlu var, ikinciyi düşünüyorlar. :)

Dediğim gibi çok düşünme bu konuyu, akışına bırak. Çok şükür bir sıkıntınız yok sağlık açısından. Zamanı gelince olacaktır.

Ne bu görümce baskısı ya kendilerine karıstırtmazlar ama karışmaya bayılırlar... eğutim bile fayda etmioo

Back
X