• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aydir bekliyorum :(

Ne bicim bi dünya ya sanki biz eslerimizle degilde hem es hem kayinvaldeylede evleniyoruz birseye burunlarini sokmasalar sasarim ahh kardesim benim kaynvalide eminim aynisini yaparlardi ama bizim olaylarimiz var hanimefediyle okadarina cesaret edemiyor cok sükür anca kibar kibar uyarabiliyor ona bile cesaret edinemedigi icin görümcem araya atliyor

Hiç kafana takma görümcene ne oluyor, aslında bu olay hiç kimseyi ilgilendirmez eşin ve senin dışında. O kadar çok baskı hissediyorsun ki üzerinde seni çok iyi anlıyorum. Ya olmazsa vs. düşünceleri insanın beynini kemiriyor. Bir gün çok kötü sancılandım ve doktora gittim, kendi doktorumdu muaye oldum ve muayeneden sonra bebek düşünüyoruz ama dedim sustum. Doktor hanım anladı sağolsun kızım olmaması için hiçbir sorun yok yani senden kaynaklı bir sorun yok sen her an hamile kalabilirsin, ama sanırım kafana çok takmışsın dedi. Stres hamile kalmanı geçiktirir bunu unutma kimseyi takma her şeyi oluruna bırak dedi ve şu an iki çocuğum var. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hiç kafana takma görümcene ne oluyor, aslında bu olay hiç kimseyi ilgilendirmez eşin ve senin dışında. O kadar çok baskı hissediyorsun ki üzerinde seni çok iyi anlıyorum. Ya olmazsa vs. düşünceleri insanın beynini kemiriyor. Bir gün çok kötü sancılandım ve doktora gittim, kendi doktorumdu muaye oldum ve muayeneden sonra bebek düşünüyoruz ama dedim sustum. Doktor hanım anladı sağolsun kızım olmaması için hiçbir sorun yok yani senden kaynaklı bir sorun yok sen her an hamile kalabilirsin, ama sanırım kafana çok takmışsın dedi. Stres hamile kalmanı geçiktirir bunu unutma kimseyi takma her şeyi oluruna bırak dedi ve şu an iki çocuğum var. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin INSALLAH cok tsk :)

valla 2.5 sene bize beceriksizsiniz dendi, bende daha istemiyoruz diyordum ki 2 seneye askin bebegimiz olsun diye cabalik.. dinleme kimseyi rabbim onu uygun gordugu zamanda vericek ben neler denemedim olmadida olmadi sonra hic beklemedigimiz bir anda hamile kaldim cok sukur. Allah isteyen herkese nasip etisn

kafana takma gülüm ... stres yapıp kafaya taktığında olmuyor .... hem 8 ay nedir olur elbet illa ailelere söylemek zorunda değilsiniz düşünmüyoruz dersin ... biz korunmayı bıraktık sadece ablamın haberi vardı kimseye söylemedik ... soeana düşünmüyoruz dedik ... her ay sen gibi kafaya takıyordum ... Sonra dedim ki Rabbim sen büyüksün sana tevekkül ediyorum hayırlısın ver ... inan kafaya takmadığım akışına bıraktığım ay geldi bbebişimiz .... süprizdi şok olmuştum. .. kafaya takma tevekkül et rabbimden hayırlısnı dile ve akışına bırak rabbim sanada nasip etsin inşallah :)

Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :KK43: buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :KK43:

cnm benim kardeşiminde hiçbir şey olmamasına rağmen 7 ay olmamıştı korkma. Allah senin de evini şenlendirir inşallah

kafana takma gülüm ... stres yapıp kafaya taktığında olmuyor .... hem 8 ay nedir olur elbet illa ailelere söylemek zorunda değilsiniz düşünmüyoruz dersin ... biz korunmayı bıraktık sadece ablamın haberi vardı kimseye söylemedik ... soeana düşünmüyoruz dedik ... her ay sen gibi kafaya takıyordum ... Sonra dedim ki Rabbim sen büyüksün sana tevekkül ediyorum hayırlısın ver ... inan kafaya takmadığım akışına bıraktığım ay geldi bbebişimiz .... süprizdi şok olmuştum. .. kafaya takma tevekkül et rabbimden hayırlısnı dile ve akışına bırak rabbim sanada nasip etsin inşallah :)

Insallah tsk cok büyük moral oluyorsunuz :)
Allah isteyen herkeze hayirlisiyla kisa zamanda verir insallah takmicam artik

Back
X