8 aydır deneyenler ve hâlâ umudu olanlar???

İnşallah tutmuştur canım inşallah hepimiz hamiş kalırız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım benim programdakinden 3 gün önce yumurtladım akıntımdan anladım ben her ay değişiyo yum günü o yüzden akıntını takip derim sana adetin bitince 2 günde bir başla 10 gününden sonra günaşırı devam et ben öyle yapıom

Bencede

Aynilarini bende yaşadım düşükten sonra 8.ayimda hamile olduğumu öğrendim çok şükür. O ay hiç takmadim ve adetten 15 gün sonra test yaptım o da ablamın zorunyla

Üzülme hayırlısı de vardır bi hayır de bekle zamanı gelince olacak çünkü bende öyle yapıyorum hem adet olana kadar ümidini kaybetme
Dün yada bugün adet olmam lazımdı olmadim daha ama adetlerim herzaman düzenli değil o yüzden bilemiyorum.gec te yumurtlamis olabilirim iki gün önce ovulasyon testim pozitifti iki gün ama testim bitti yapamadım da bidaha.sadece bir günü degerlendirebildim eşimle de aram bozuk bidaha da degerlendiremem.İnşallah tutar bi kerede

Merhaba benimde 9 ayım :))
Bat da 8 Şubat hayırlısıyla bekleyip gorcez Şubat da doğum günüm şans getirir umarım

İnşallah canım benim :) bekleyip görcez inşallah

Merhaba benimde 9 ayım :))
Bat da 8 Şubat hayırlısıyla bekleyip gorcez Şubat da doğum günüm şans getirir umarım

Merhaba İnşallah canım hemen hemen aynıyız batlar peşpeşe liste yapayım bekleyelim o zaman inşallah hayırlı gelir bize uğur getirir Rabbim göbişlerimizi doldurur meleklerimiz gelir :)

10 aydir deniyoruz tatlim :) 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi

Biliyorum canım seni takip ediyordum hamile kaldın da sonra kimyasal oldugunu öğrendiğinde hep gördüm yazamadım hiç Hoşgeldin batın kaçtı
Ben seni hic gormedim :) hbuldum cnm :) benim batimi yazma istersen bu ay zaten doktor korunucaksin dedi. Bu ayda boyle gecti :) benden umut yok hayallere devam ediyorum surekli :) acaba yanlislikla tutmusmudur diye :))

İnşallah canım benim Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok hep dua ediyorum kendime ve bebek isteyen her anne adayına inşallah kabul olur

Ben seni hic gormedim :) hbuldum cnm :) benim batimi yazma istersen bu ay zaten doktor korunucaksin dedi. Bu ayda boyle gecti :) benden umut yok hayallere devam ediyorum surekli :) acaba yanlislikla tutmusmudur diye :))

Tamam canım inşallah tutmuştur :) beklemiyorsun ya bebeğin inşallah sana sürpriz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…