- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Benim de 11. Ayım inşallah bu ay tutarDaha önceleri çok kafaya takıyordum normalde reglim bi gün bile gecmezdi son iki aydır aşırı stres yaptım iki gün gec oldum ağla ağla.bu ay biraz daha normalim umutluyum ovulasyon testi aldım cımartesi yumurtlam günümdü inşallah tutmuştur. Allah hepimize nasip etsin
Bende yumurtlama günümü öğrenmek için telefonuma program indirdim her iki programda aşağı yukarı aynı günleri yada bir gün öncesini gösteriyor bende bu ay denk getiririm bakalım inşallah Allah gönlümüze göre verir.Kendi kendime stres yapıyorum can sıkısı sabırsızlığımdan
Yumurtlama ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor. O nedenle herşey olabilir:) Bat 7 şubat dedin. Adetlerin hep düzenli midir? Geç yumurtlama olmuş olabilir mi? Ben hamile kalmaya çalıştığım aylarda, şimdikinden daha fazla hamilelik belirtisi taşıyordum. O nedenle kendini dinleme derim. 10 ay boyunca erkenden gebelik testleri yaptım,hep hüsrana uğradım.Hamile kaldığım ay ihtimal bile vermiyordum, test yapmadım.O nedenle bebeğim 7 haftalık olmuştu öğrendiğimde:)
Bencede
Aynilarini bende yaşadım düşükten sonra 8.ayimda hamile olduğumu öğrendim çok şükür. O ay hiç takmadim ve adetten 15 gün sonra test yaptım o da ablamın zorunyla
Benimde 6.ayimdi bu ay kaç gundur test yapıyorum negatif bu ayda olmadı galibaBenim gibi 8 aydır deneyen anne adayları nerdesiniz hala umudum var olacağına ve bekliyorum batı inşallah şubat ayı uğur getirir bana ve bebeğim gelir
Benimde 6.ayimdi bu ay kaç gundur test yapıyorum negatif bu ayda olmadı galiba
Dün yada bugün adet olmam lazımdı olmadim daha ama adetlerim herzaman düzenli değil o yüzden bilemiyorum.gec te yumurtlamis olabilirim iki gün önce ovulasyon testim pozitifti iki gün ama testim bitti yapamadım da bidaha.sadece bir günü degerlendirebildim eşimle de aram bozuk bidaha da degerlendiremem.İnşallah tutar bi keredeÜzülme hayırlısı de vardır bi hayır de bekle zamanı gelince olacak çünkü bende öyle yapıyorum hem adet olana kadar ümidini kaybetme
Dün yada bugün adet olmam lazımdı olmadim daha ama adetlerim herzaman düzenli değil o yüzden bilemiyorum.gec te yumurtlamis olabilirim iki gün önce ovulasyon testim pozitifti iki gün ama testim bitti yapamadım da bidaha.sadece bir günü degerlendirebildim eşimle de aram bozuk bidaha da degerlendiremem.İnşallah tutar bi kerede
Benimde 6. Ayim çok istiyorum bebiş inşallah bu ay olur isteyen herkesin bat 17 Şubat :)
Merhaba benimde 9 ayım :))
Bat da 8 Şubat hayırlısıyla bekleyip gorcez Şubat da doğum günüm şans getirir umarım
10 aydir deniyoruz tatlim :) 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim devamida gelmedi
Ben seni hic gormedim :) hbuldum cnm :) benim batimi yazma istersen bu ay zaten doktor korunucaksin dedi. Bu ayda boyle gecti :) benden umut yok hayallere devam ediyorum surekli :) acaba yanlislikla tutmusmudur diye :))Biliyorum canım seni takip ediyordum hamile kaldın da sonra kimyasal oldugunu öğrendiğinde hep gördüm yazamadım hiç Hoşgeldin batın kaçtı
Ruling girl inşallah canım aralıkta düşük yaptım Ocak ayının bilerek es geçmiştim zaten bakalım bu ayda üstüne düşmedim akışına bıraktım umarım gobisler dolu olur bu ay şans hepimizden yana olsun
Ben seni hic gormedim :) hbuldum cnm :) benim batimi yazma istersen bu ay zaten doktor korunucaksin dedi. Bu ayda boyle gecti :) benden umut yok hayallere devam ediyorum surekli :) acaba yanlislikla tutmusmudur diye :))
Ayyy insAllahh kizz :) seninkide insAllahh tez zamanda saglikla hayirlisiyla gelir :)Tamam canım inşallah tutmuştur :) beklemiyorsun ya bebeğin inşallah sana sürpriz yapar
Ayyy insAllahh kizz :) seninkide insAllahh tez zamanda saglikla hayirlisiyla gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?