8 aylık bebeğim ve boşanmak

haklısınız ama evliliği bitirmek çok zorr.. yada ben cok zorlanıyorum.. çevre baskısı da yarı tabilki

aynı durumla defalarca muzdarip oldum çevre ne der benim sürekli bi işim var ve eşim özel sektörde çok güzel çalışır ama iki ayda bir gelir ve aldığı maaşı gerekli gereksiz harcarız ve bu beni o kadar kasarki bazen bende boşanmayı düşünmüyor değilim insanın eşi iki ay sonra gelecek se özlem duyar bense kaygı gelince yine gidecek bütün yük üstüme binecek

ayrılmakta haklısınız zaten bütün sorumluluk sizin üstünüzdeyse boşanmak sizin için o kadar da zor olmaz,rahatlarsınız bile,allah yardımcınız olsun.

acırsan acınacak duruma düşersin. sorumluluklarını keyfi olarak yerine getirmeyen bir adam zaten çocuğuna babalık yapamaz. iyi düşün sadece.

Onun biyerleri sıkışana kadar düzelmez.. Sen hem çalış hem bebeğe bak hem de ev işleriyle ilgilen.. Güçlü kadınsın besbelli bunun da altından kalkarsın..

Yıllarca çile çekip hala acıma duygusunu kaybetmeyen kadınlara hayran ve şaşkın bakıyorum.
Evlendikten 3 ay sonra acıma duygumu yitirdim!

Bu erkeklerden çok var. Eğer çocuğu varken bile 2 ayda bir işten çıkıyorsa bu adam sorumluluk sahibi değildir ve olmak da istemiyordur. Bir adamın karakterinin bu yönü (sorumluluktan kaçma, sorumluluk almama) karakterinin diğer yönleri konusunda da ipucu verir. Umarım düzelir ama çok zor. İşte insan gençken bilemiyor. Allah kurtarsın sizi de bebeğinizi de.

sevgili konu sahibi...gerçekten acıma..bi laf var bıldınmı... acıma yetıme doner vurur.... aynen ole.. bende senın gb acıdım...neymıs zor cocukluk gecırmıs bananeyse.. sonunda ne oldu bılıyomusn? intikam alıp benı bıraktı... hee dıceksın kı ıyım ldu evet.. cunku okadar merhametli ve salaktım ki hayatta ben yapamazdım.. boşver acıma.. Allah acısın... sorumsuzsa duElmez

seninkinin daha beteri bende vardı adam ben kütüğüm düzelmem dedi bende güle güle dedim inan şimdi evimdeki gölgeden kurtuldum, ikizlerimle çok mutlu bir hayata adım attım...

karar verinceye kadar sıkıntı çekiyosunuz sonrası çorap söküğü gibi kendiliğinden geliveriyor bırakın acımayı o size ve çocugunuza acıyomu sanki...

Tüm yorumları okudum. herkes boşan demiş. bilmiyorum bir insanın boşanması için içinde eşine karşı hiçbir şeyin kalmaması lazım.yani denemek lazım.boşanmak yerine bir müddet ayrı yaşayın ve sonra karar verin. sonra boşanıp da pişmanlık yaşamayın

Back
X