- Konu Sahibi talihsiz84
-
Arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.1 ay sonra doğumum var ama ben son bir haftadır korkumdan sürekli ağlıyorum.Sebebi ise oğluma kayınvalidemin bakmasını istemiyorum.Annem var ama bende yorulurum dönüşümlü bakarız diyor eşim de ben de memuruz ama eşim güven açısından bakıcı olayına çok ters bakıyor ve kesin bir dille reddediyor.Ancak kayınvalidemin gelip bana yerleşmesini bende kalmasını istemiyorum.Çünki iyi bir kadın ama herşeye çok ama çok karışıyor.Görümcemle bile anlaşamıyorlar sürekli tartışıyorlar.Yeni gelin olduğum için aramızda şuana kadar hiçbir sorun olmadı.Görümcem de hamile ama tahminimce annesinden uzak durmak istiyor ve benim başıma atıyor gibi geliyor,aslında haksız da sayılmaz kayınvalidem dul yanlız olduğu için sıkılmasın diyeeşimde gelip bebeğe onun bakmasını istiyor.Dört ay sonra çalışmaya başlamak zorundayım.çünki sözleşmeliyim ve izin hakkım başka yok.Aslında bebeğime annemin bakmasını istiyorum ve de evlerimiz çok yakın,kayınvalidem çok uzak ama gelirse kalır.Eşimle konuştum bebeğe biz bakamayız annem tabiki gelicek diyor ne yapıcamı bilmiyorum bir fikir verin bana ne olur.
canım sözleşmelilere kadro verildi ya sen niye kadroya geçmedin ki
kendi anneniz ben yorulurum mu dedi.. tam anlayamadimda,, eger oyleyse kayinvalideniz baksin baska care yok..yada durumunuz iyise calisma,hastayim filan de ..kayinvaliden bebegime iyi bakar diyorsan,guveniyorsa v mecbur calismak zorundaysan bi sure sabretmeye calis..yanlis anlamayin tabi ama bende minicik bebegin tanimadiginiz bir bakiciya emanet edilmesine taraftar degilim.. hani ki kac yasinda olsa neyse halinden anlarsiniz ama bir bebegi asla birakamam.. babannesi veya anannesi sonucta kendi cani ..belki yanlis dusunuyorum bilemiyorum ama..
zor bir durum allah yardımcınız olsun. ama kendinizi bu kadar heder etmeyin lütfen. su akar yolunu bulur inşallah herşey güzel olur. bebeğinize odaklanın 4 aya kadar kim öle kim kala. dua edin özellikle doğuma girerken çok dua edin mutlaka kabul olurmuş. hele sancıda kalırsanız hemen dua edin olur mu. inşallah herşey istediğiniz olsun canım kardeşim. allaha emanet olun. bebeğini sağ sağlim kucaklayın inşallah
Annem de bakıcam dedi ama hep olmaz kayınvalidenin de bakması lazım dedi
Ben 4/c liyim canım kadro 4/b lilere verildi
Arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.1 ay sonra doğumum var ama ben son bir haftadır korkumdan sürekli ağlıyorum.Sebebi ise oğluma kayınvalidemin bakmasını istemiyorum.Annem var ama bende yorulurum dönüşümlü bakarız diyor eşim de ben de memuruz ama eşim güven açısından bakıcı olayına çok ters bakıyor ve kesin bir dille reddediyor.Ancak kayınvalidemin gelip bana yerleşmesini bende kalmasını istemiyorum.Çünki iyi bir kadın ama herşeye çok ama çok karışıyor.Görümcemle bile anlaşamıyorlar sürekli tartışıyorlar.Yeni gelin olduğum için aramızda şuana kadar hiçbir sorun olmadı.Görümcem de hamile ama tahminimce annesinden uzak durmak istiyor ve benim başıma atıyor gibi geliyor,aslında haksız da sayılmaz kayınvalidem dul yanlız olduğu için sıkılmasın diyeeşimde gelip bebeğe onun bakmasını istiyor.Dört ay sonra çalışmaya başlamak zorundayım.çünki sözleşmeliyim ve izin hakkım başka yok.Aslında bebeğime annemin bakmasını istiyorum ve de evlerimiz çok yakın,kayınvalidem çok uzak ama gelirse kalır.Eşimle konuştum bebeğe biz bakamayız annem tabiki gelicek diyor ne yapıcamı bilmiyorum bir fikir verin bana ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?