8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

Esasinda hersey yazilmis daha ne yazilsin
amaa anne ve babalarin cektikleri cidden icler acisi
cocugunu evlendir mutlu olsun diye düsün
sonra elin adami gelsin yumrukla dövsün hemde

8 aylik hamileyken

ondan sonra beyefendi birde üstüne hic bir sey olmamis gibi piskin piskin
laflar etsin ne kaynana ne kayinbaba bilsin sasirmamek elde degill

sen kararini vermissin dönmüssün bundan sonra bari
kendini tut üzerine gitmede yine dayak yeme bebek olduktan sonra
onun yaninda dayak yemek daha zor olur :4:

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm hiçkimse ayrılmak için evlenmez kader kısmet neler olacagını Allahtan başka kimse bilemez.hepimizin bir sınavı var inşallh sende sabırla dualarınla feraha çıkarsın.eşin konusundada çok ayıp etmiş dayak ne insana yakışır afedersin nede hayvana yakışır:47:sorumsuzca davranıyorsa eşin mantıklı karar ver sadece duygularınlada karar verme yuva yıkılması çok kötü üstelik hamilesin ve bebek bekliyosun Allah yardımcın olsun inşallah ama şuda varki huylu huyundan kolay kolay vazgeçmiyor eger eşin ömrünün sonuna kadar hayatını zehir edecekse ozaman buna evlilikte denmez evli olmanızında anlamı kalmaz biraz zamana bırak kafanı toparla eger degişmiyecegine inanıyorsan zaten o evlilik bitmiştir.inşallah feraha çıkarsın canım Allah sabır versin ve yardımcın olsun:70:

dayak hayvanamı yakısır?sanırım hayvana bıle yakısmaz yazmak ıstemıstınız

diğer konularını da okudum durumundan az biraz fikir sahibi eşioldum
şu son yaşadığın olayı hamile olman sebebiyle inan ben bile çok kızdım ki kk nın aksine şiddete dünyaları yıkan bir tip değilim (eskiden farklıyd)
allah yar ve yardımcın olsun rabbim sana sabır versin çok üzüldüm adına kocana da kızdım
ama canım bak sen keşke bu zamana kadar tüm konulardan baktım maddiyata çok önem vermişşin kocana güvenememişsin para ve güven eşine olan bağlılığından üstün gelmiş keşke herşeyi oluruna bıraksaydın da kocanı bu kadar yönetmek istemeseydin şimdi düşünüyorum daha mı iyi oldu sen geleceğimiz garanti altında olsun diye kendini paraladın huzurunu kaçırdın o amansızca savunduğun taviz vermediğin para ve geceleck kaygıların hepsi toz olup uçtu şimdi eğer eşine bir kez daha dönersen nacizane tavsiyem bırak parayı pulu ne yaparsa yapsın karnın doyarsa şükret geleceğe dair planlarda yapma kaygılarda taşıma spontan ol biraaz göreceksiz herşey düzelecek ve eş,ni bir kaç yıl sonra sen yöneeteceksin

arkadaslar..konumu acali baya olmustu..evet hamileydim.. ben bu siteyi hep takip ediyorum ama hic konu acmiyorum nedense:) ama gordumki benim konu hortlamis:)

şu son yaşadığın olayı hamile olman sebebiyle inan ben bile çok kızdım ki kk nın aksine şiddete dünyaları yıkan bir tip değilim (eskiden farklıyd)
allah yar ve yardımcın olsun rabbim sana sabır versin çok üzüldüm adına kocana da kızdım
ama canım bak sen keşke bu zamana kadar tüm konulardan baktım maddiyata çok önem vermişşin kocana güvenememişsin para ve güven eşine olan bağlılığından üstün gelmiş keşke herşeyi oluruna bıraksaydın da kocanı bu kadar yönetmek istemeseydin şimdi düşünüyorum daha mı iyi oldu sen geleceğimiz garanti altında olsun diye kendini paraladın huzurunu kaçırdın o amansızca savunduğun taviz vermediğin para ve geceleck kaygıların hepsi toz olup uçtu şimdi eğer eşine bir kez daha dönersen nacizane tavsiyem bırak parayı pulu ne yaparsa yapsın karnın doyarsa şükret geleceğe dair planlarda yapma kaygılarda taşıma spontan ol biraaz göreceksiz herşey düzelecek ve eş,ni bir kaç yıl sonra sen yöneeteceksin

biliyomusun.ayni esimin soyledikleri bunlar..bana ayni seyleri soyluyor.. ve evet maddi seyler yuzunden tarstismaya girince..sen karisma ben halledicem, acmisin aciktamisin, neden hep derdin para diyor? evet, baze dusunuyoru..sanirim dedigin gibi yapicam artik,takmicam hic ve mumkun olursa kenara uc bes kurus koyucam tabiki ne olur ne olmaz.. dimdizlak kalmak istemem ilerde bi bebegimde var.. ama diger turlu hic karsmicam..aslinda bi suredirde karismiyorsum zaten..

ayrica su an tabiki ara sira tartismalarimiz oluyor.. ama esim eskisi kadar uzatmiyor..siddet hic olmadi..ama diyelimki oglen kavgamiz oldu aksama hicbisey olmamis gibi gelip sarilip hatasini duzeltmeye calisiyor.. en azindan eskisi gibi burnundan kil aldirmayan taviri azda olsa eksildi..

esime donup donmemeyi cok dusundum arkadaslar..ama ben zaten evime donecektim..yani onun bana yasattiklari yuzunden neden ben annemlere siginti gibi gidecektimki..ben eve dondm ama esime donmedim..dondukten sonra o barismak istedi o ayri..ve evet eger hamile olmasaydim ( yinede Allah bilir tabi ama ) kesinlikle boyle davranmazdim..ama hamilelik cok baska..daha dogmamis bebegimi babasiz veya annesiz buyutmek istemedim..

biliyomusun.ayni esimin soyledikleri bunlar..bana ayni seyleri soyluyor.. ve evet maddi seyler yuzunden tarstismaya girince..sen karisma ben halledicem, acmisin aciktamisin, neden hep derdin para diyor? evet, baze dusunuyoru..sanirim dedigin gibi yapicam artik,takmicam hic ve mumkun olursa kenara uc bes kurus koyucam tabiki ne olur ne olmaz.. dimdizlak kalmak istemem ilerde bi bebegimde var.. ama diger turlu hic karsmicam..aslinda bi suredirde karismiyorsum zaten..

ayrica su an tabiki ara sira tartismalarimiz oluyor.. ama esim eskisi kadar uzatmiyor..siddet hic olmadi..ama diyelimki oglen kavgamiz oldu aksama hicbisey olmamis gibi gelip sarilip hatasini duzeltmeye calisiyor.. en azindan eskisi gibi burnundan kil aldirmayan taviri azda olsa eksildi..

esime donup donmemeyi cok dusundum arkadaslar..ama ben zaten evime donecektim..yani onun bana yasattiklari yuzunden neden ben annemlere siginti gibi gidecektimki..ben eve dondm ama esime donmedim..dondukten sonra o barismak istedi o ayri..ve evet eger hamile olmasaydim ( yinede Allah bilir tabi ama ) kesinlikle boyle davranmazdim..ama hamilelik cok baska..daha dogmamis bebegimi babasiz veya annesiz buyutmek istemedim..

bu arada sunlari belirtmek istedim arkadaslar.. unutmadan :))

benim icin cok uzuleniniz olmus aglayaniniz bile ,, benimle ayni hisleri paylasmaniz ne guzel,,tesekkur ederim hepinize..

ama soyleki,,bunu yasayanlarda bilir sanirim..hamilelikte ben kendimi bakima muhtac bir cocuk gibi hissediyodum.. sanki hic birsey beceremez, surekli aglamak isteyen,,herseyden korkan,guvensiz,otlek,,vs vs..ve simdi bebegim 5 bucu aylik ( bu arada erken dogum yaptim :( 34 haftalik ama bebegimde bende saglikliyiz allaha sukur bi sorun yok ,olmadi)

su anki ruh halimle hamilelikteki ruh halimin arasinda o kadar fark varki.. ve aslnda anca 1 sene sonra tamamen duzelirmis hersey beyin vucut hormonlar filan..ama ben simdi bile farkediyorum bazi seylere anlam veremiyorum hamilelikte dusundugum ve yaptigim..

bazi arkadaslar azda olsa sert tepki vermis. nasil donersin.. nasil sunu demessin haddini bildirmessin gibi.. gercekten bi cocuk annesinden babasindan nasil cekinir veya sevgiye sefkate muhtacsa guvensizse bende aynen oyleydim..yani cok saglikli veya mantikli karar veremezdimki zaten..onunla ugrasacak,didisecek haddini bildirecek kadar guclu degildimki..
su an evet iyiyiz diyebilirim,ve esime terapiye gidelim diyorum sicak bakmiyor..cunku artik ne olursa kavga oluca ne olmassa olmicak kestirebiliyorum. ounda bazi sorunlari var cunku, kendi cocuklugunda yasamis oldugu seyler,, uzun hikaye olcak neyse kisa keseyim yani demem oki insallah hayirlisi neyse o olmustur bebegim icin ama birdaha basima oyle bisey gelirse tabiki daha farkli olurum, daha mantikli ve guclu ( bu arada annemlerle cok iyi oldular tekrar bi sorun kalmadi) anneminde bazen yapmamasi gereken tavrlari oluyor ama ste anne tabiki ezdremem ama herseyi zamana biraktim..zarar gormedigim surece ben ve bebegim, bekliyorum, ne yone gidecek bu evlilik,, iyiyemi,,kotuyemi daha cok.. tekrar tesekkur ederim hepinize,, cok saolun benile oldugunuz icin:71:

Son düzenleme:
yok böyle bir şey hangı devirdeyiz vicdanıda mı yok!!!!! nasıl bır adamla berabersınız bu nasıl bır barbarlıktır 8 aylık bır kadına tokat atılır mı bırak hamıle bır bayanı kendınden aciz bir insana nasıl el kaldırılır lütfen kendınıze dıkkat edın sadece doğruyu siz görün olayları siz yaşıyorsunuz içinde olan sizsiniz mutlu olmak sizin elinizde çocuk alma olayıda blöf size ufacık ılgıyı cok gören adam mınnacık yavruya nasıl ılgı göstersın .....

Off ya...Sabah sabah canım sıkıldı şimdi bu konuyu okuyunca. Bu nasıl birşey,nasıl bir insanlıktır ya..Kahretsin...:47:

Zaman öyle bir ilaçtırki canım,tıpta bile daha böyle bir ilaç bulunamadı. İçinde kırıntıları mutlaka kalacaktır fakat zamanla hafifleyecektir de..O yüzden unutmaya çalış ve şu anda kesinlikle kendini ve bebişini düşün.Emin ol o her derde deva zaman sana izlemen gereken yolu gösterecektir.Biraz daha sabır.Allah yardımcın olsun..Bu kötü günleri Allah sana unuttursun

Son düzenleme:

benim icin cok uzuleniniz olmus aglayaniniz bile ,, benimle ayni hisleri paylasmaniz ne guzel,,tesekkur ederim hepinize..

ama soyleki,,bunu yasayanlarda bilir sanirim..hamilelikte ben kendimi bakima muhtac bir cocuk gibi hissediyodum.. sanki hic birsey beceremez, surekli aglamak isteyen,,herseyden korkan,guvensiz,otlek,,vs vs..ve simdi bebegim 5 bucu aylik ( bu arada erken dogum yaptim :( 34 haftalik ama bebegimde bende saglikliyiz allaha sukur bi sorun yok ,olmadi)

su anki ruh halimle hamilelikteki ruh halimin arasinda o kadar fark varki.. ve aslnda anca 1 sene sonra tamamen duzelirmis hersey beyin vucut hormonlar filan..ama ben simdi bile farkediyorum bazi seylere anlam veremiyorum hamilelikte dusundugum ve yaptigim..

bazi arkadaslar azda olsa sert tepki vermis. nasil donersin.. nasil sunu demessin haddini bildirmessin gibi.. gercekten bi cocuk annesinden babasindan nasil cekinir veya sevgiye sefkate muhtacsa guvensizse bende aynen oyleydim..yani cok saglikli veya mantikli karar veremezdimki zaten..onunla ugrasacak,didisecek haddini bildirecek kadar guclu degildimki..
su an evet iyiyiz diyebilirim,ve esime terapiye gidelim diyorum sicak bakmiyor..cunku artik ne olursa kavga oluca ne olmassa olmicak kestirebiliyorum. ounda bazi sorunlari var cunku, kendi cocuklugunda yasamis oldugu seyler,, uzun hikaye olcak neyse kisa keseyim yani demem oki insallah hayirlisi neyse o olmustur bebegim icin ama birdaha basima oyle bisey gelirse tabiki daha farkli olurum, daha mantikli ve guclu ( bu arada annemlerle cok iyi oldular tekrar bi sorun kalmadi) anneminde bazen yapmamasi gereken tavrlari oluyor ama ste anne tabiki ezdremem ama herseyi zamana biraktim..zarar gormedigim surece ben ve bebegim, bekliyorum, ne yone gidecek bu evlilik,, iyiyemi,,kotuyemi daha cok.. tekrar tesekkur ederim hepinize,, cok saolun benile oldugunuz icin:71:

hamilelikte erkek kendini belli ediyor bence hepsin az yada çok hataları oluyor deneyimsiz oldukları için neyse konu sahibi mutluymuş

umarım olaysız kavgasız devam eder böle evliliğiniz ve hamileyken yaşananlar yaşanmaz bir daha

insan dönülmez yollara bir kere sapınca,
önündeki yollar azalınca ve tıkanınca,
zalime bahane, mazluma suç bulup devam ediyor yoluna.
hanımlar lütfen evlenmeden önce eşinizin şiddet eğilimi var mı yok mu iyi gözlemleyin
babası annesini döven adamlarla evlenmeyin çünkü şiddet eğilimi ırsidir
çok iyi test edin karşınızdakini
imzayı atıp bir de hamile kaldıktan sonra dönüşünüz yok çünkü
"ben de çok kızdırdım adamı" deyip tıngır mıngır devam edeceksiniz bir şekilde
bazen şu kk ı okuyup evlilikten soğumamak mümkün değil.

Son düzenleme:
allah sabır versin canım inş. hakkında hayırlısı neyse o olsun inan çok üzüldüm yaşadıklarına diğer arkadaşlara katılıyorum eğer annenin yanında iyiysen doğuma kadar kal hatta doğumdan sonra 40 kal lohusalığını falan atlat bu süre içindede eşine zaman ver yaptıklarını telafi edebilmesi için eğer baktın ki düzelme yok adam halen aynı o zaman sürdürmenin bi alemi yok sana şu kadarını sölim aynı şeyleri hemen hemen inan bana aynılarını yaşadım benim ki gelip özür diledi o tavırlarını düzeltti inan bana çocuk olunca değişiyo insan inş.senin ki de değişecek olgunlaşacak yaptıklarının farkına varacak inş.bebeğinle sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım benim...

henüz sözlü biri olarak bu yazıları okumak beni çok etkiliyo. aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum. canım benim senin adına çok üzüldüm. o işin bence artk geri dönüşü olmaz. dedikleri gibi bir kere yapan bi daha yapar. erkek olduklarını böyle hissediyolar herhalde. ama kadınlar kesinlikle daha güçlü bunu onada herkesede göster en azından çocuğun için. Allah yardımcın olsun :43:

gerçekten çok üzüldüm bu yaşadıklarınıza..Karnınızda taşıdığınız bebeğin hatrına vicdansız el kaldırmasaydı bari. Allah Islah etsin..

ya arkadaşlar derdini anlatan arkadaşın bebeği olmuştur 2 ayda konuyu açmış 8 aylık hamileyim demiş bi daha yazmışmı bebek nasıl barışmışmı merak ettim

Back
X