arkadaslar... ozellikle aciklama getirdim durumua yazdigim mesajlardada goreceksiniz ki sorunum henuz cozulmemiskende dedim.. ben eve donecegim,,kocama degil!!!! yani ben onu bi ka gun icinde affettim geri condum degil olay..ben o olayin izlerini hala tasiyorum..ve temkinli davraniyorum..
ama bazi arkadaslarin benden istedigi sumu yani.. tamam bu adam bir canavar kesin bu ayril bundan..
peki simdi bebegim 6 aylik olcak ve ben kocama bakiyorum;
ogluyla cok ilgili, eviyle ilgili, yeni bi is kurdu deli gibi calisiyr, benimle vakit gecirmek icin ugrasiyor,kavga etsek bile en fazla konusup evden hava almaya cikiyor yarim saatten geliyor( bu yontemi dusunmus daha buyumesin kavga diye)
ben simdi sen bana vurdun, bunun icin ayriliyorummu deyim ki mustehak filan diye sacma sapan yazanlar olmus.. ne alaka yani ben hakettimmi? simdi ben kocamin bu duzelmelerine karsilik ( ki o yaptigi ilk ve simdiye kadar Allaha sukur son tokat olayiydi) olurya ilerde basima yine boyle bi sey gelsede buraya konu accam o hooo biz demistik o zaman ayrilacaktin mi diyeceksiniz?? yani ben kocamin simdiki iyi huylarina karsilik bebegim icin bu evlilige devam etmekle sucmu isliyorum,hakediyormuyum olacak olanlari?
cok zalimce konusmalar bunlar kusura bakmayin.. ayrica aranizda cok sacpa sapan yorum yapanlarda yok degil..kimisinin kocasi gozune soka soka aldatiyor neyse bi konusun bakalim diyorsunuz.. bana diyorsunuzki ayril niye dondun sana mustehak..yineliyorum..ben evime dondum kocama degil..ha kocam duzeltmeye ugrasti,,hala caba sarfediyor bizim icin o ayri..tabiki gururuma yenilip ayrilmam eger isin ucunda azda olsa mutlu bir yuva sansi varsa bebegim icin.. ha ilerde bakarimki olmicak o zaman en azindan denedim derim..sans verdim olmadi derim..
ve ben buraya esimden sikayet etmek icin konu acarsam hakettin mi diceksiniz? eger oyle diyecekseniz,,bileyim de sididen vedalasalim..
ben defalarca dayak yeyip donmedim arkadasim,,o bana mustehak goren arkadasim!!!
ha bu yazdigimada lutfen yorum yapmayin artik ve mumkune konu kapansin cunku surekli ben buralarda takilip kaliyorum.. surekli hala elestiri aliyorum..