- Konu Sahibi benkimimki
Canimbenim inan cok uzuldum evet kucuk bir yastasin ki esinde cok genc bence ikinizde birbirinizi oturup iiyice dinleyin alatin aglayin bagirin ama bu isi cozun tamam sana tokat atmis ama onun tarafidnan da bilemiyorum ki olayi yurtsdisinda yasamak zok zor aile baskisi maddi manevi is strestii ne biliyim bence esini dinle isteklerini bildir ve senden ne istedigini sende ondan bi es baba gibi ne bekledigini sor soyle askta evlilikte gurur olmaz az da sayilmaz 8 aylik hamilesin cocugun icin onun mutlu olmasi icin sen ara konus bence,,
inan uzgunum ama herkesin ailesinde olur bu tarz seyler ki bence senin istemiosun evliligi bitir demen alip esyani hemen cikman yanlis o da bi erkek ki belkide ailenin onca sey almasi bebek icin esini uzdu kendi alicakti yada maddi durumu yetmedigini dusunup aldilar diye kizdi ne biliyim esinle otur konus bence. yinede en iisni sen bilrisin ama bi yuva kurmak cok zor ama dagitmak inan bana cook kolay!!!
inan uzgunum ama herkesin ailesinde olur bu tarz seyler ki bence senin istemiosun evliligi bitir demen alip esyani hemen cikman yanlis o da bi erkek ki belkide ailenin onca sey almasi bebek icin esini uzdu kendi alicakti yada maddi durumu yetmedigini dusunup aldilar diye kizdi ne biliyim esinle otur konus bence. yinede en iisni sen bilrisin ama bi yuva kurmak cok zor ama dagitmak inan bana cook kolay!!!