8 aylik kizimla anlasabilecek tuy dokmeyen ve cok buyumeyen bir kopek ariyorum

Mybabylove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
1.156
1
116
Ankara
Merhab​a arkadaslar kizim 8 aylik onunla anlasabilecek tuy dokmeyen,cok fazla buyumeyen,akilli,sadik bir kopek ariyorum(yeni dogmus veya en fazla 2-3 aylik olmasini istiyorum)aslina bakarsaniz ne cins bir kopek olabilir onu bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum:28:

biblo ya da oyuncak köpek alın
çünkü hiçbir köpek tüy dökmez diye bir şey yok hepsi döker yeri gelir topak topak yumak yumak döker mevsimsel
yeri gelir halınıza da işer yatağınıza da
yeri gelir kusar da büyümeyen bir bebek gibidir
eğer küçük çocuğunuz varsa bence almayın
ortaokula fln geçince alırsınız ikisine bakmak size zor gelecektir ve hayvanı büyük ihtimal vereceksiniz o yüzden bence hiç bu işe kalkışmayın

biblo ya da oyuncak köpek alın
çünkü hiçbir köpek tüy dökmez diye bir şey yok hepsi döker yeri gelir topak topak yumak yumak döker mevsimsel
yeri gelir halınıza da işer yatağınıza da
yeri gelir kusar da büyümeyen bir bebek gibidir
eğer küçük çocuğunuz varsa bence almayın
ortaokula fln geçince alırsınız ikisine bakmak size zor gelecektir ve hayvanı büyük ihtimal vereceksiniz o yüzden bence hiç bu işe kalkışmayın
Tesekkur ederim yorumunuza ama vaz gectim gibi birsey cunku suan tam emekleme yurume zamani zaten yerden buldugu her seyi saniyede agzina atiyor ve ben temizlik manyagi oldum resmen birde kopek sahibi olursak isim dahada zor olacak diye rafa kaldirdim ama hayvan sevgisini asilamak lazim erken yasta kim bilir belki bir gun mustakil eve sahip olursam o zaman isim daha kolay olur diye umuyorum:34:

Back
X