Bn İlk zamanlar cıkarırdım oyle bısy duyduktan sonra cıkarmamaya basladım bronşiolit oldu 3 ay önce en ufak üşümeye başlıyor öksürmeyeCanım çocuğunun bronşiti varmı.? Genel de öyle olanlar da çok olur terleme birde biraz genetik gibi birşey mesla ben ve eşim terlemeyiz çocuğum da hiç terlemez aşırı sıcak da bile kalsa gram ter çıkarmaz..
Çocuğun terlediği zaman kıyafetlerini çıkar değiştir canım havlu atmak la olmaz hem çocuk rahatsız olur öyle eskiler in lafı çıkarır san hasta olur hiç alakası yok
Asla terli bırakmıyorum hasta olmasında uykusu bölünsede cıkartırdım hasta oldu acaba cıkaetıgım ıcın mı dedım kendi kendımeÇocuğu terli halde bırakmak hasta eder,üstünü degistirmek değil..
Siz büyüklerin böyle sözlerine bakmayın lütfen..
Gece üstünü degistirmek problem oluyorsa eğer,bazı giyim markalarının çocuk bölümünde sırta koymak için pamuklu bezler satılıyor onlar işinizi görebilir..
Evim sobalı canım gece uykuya dalarım dıye soba yanmıyor ustune cok ta kalın örtmüyorum ama iste sırtı terliyor bnde havlu koyuyorum emmeye uyandığında onları alıp baska havlu koyuyorum ama iste bilinçsiz yapıyorumEvin sıcaklığı sabitse pek terlemez aslında.
Ben hiç yorgan falan örtmüyorum. Sabaha kadar üstleri açık uyuyorlar.
Ter bezi de hiç kullanmadım. Havlu falan garip geliyor. Terledi diye üst değiştirdiğim de olmadı.
Bilmiyorum sanırım benimkiler pek terlemiyor.
Ama bazı insanların evine gidince domates gibi kızarıyoruz. Çocukların sırtından hep havlu. Bir tuhaflık çözemedim.
Terden mi hasta oluyor bu çocuklar yoksa yanlış ter uygulamalarından mi?
Sobalı malesef canım cço yuzden bu kış nasık gecırdm bilemezsinizTerli kıyafetle durmamalı tabi ki. Kaloriferli değil mi ev? Oda ısısı nasıl? Hızlıca değiştirebilirsiniz.
Sağlikla büyütün oğlumuzu.Selam herkese.. 8 aylık oğlum var sükürler olsun gece beşiği de yatıyor ama sırtı cok terliyor ustunu kalın örtmüyorum bazen hafif ter varsa mendille siliyorum bakrım cok terlemiş havlu koyuyorum cıkartmak yerine birinden duymustun üstünü terlıyken cıkartmak daha hasta edermiş ılk bebegım neye ınanacogını şaşırdım az üşüttügünde hemencecik öksürmeye başlıyor ne yapmam lazım dogrusu nedır arkadaslar
Sobalı evde de bebek zor yaaa, allah yardımcın olsun...Sobalı malesef canım cço yuzden bu kış nasık gecırdm bilemezsiniz
Bn İlk zamanlar cıkarırdım oyle bısy duyduktan sonra cıkarmamaya basladım bronşiolit oldu 3 ay önce en ufak üşümeye başlıyor öksürmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?