Sivilceli Ciltler 8 Aylık Roaccutane kullandım Morelim Bozuk Yardım Lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Evet kızlar ben 7. ayın sonundayım ilk iki ay 30 beş ayda 40 mg olmak üzere 7. ayı bitirmek üzereyim. Yüzümde 2 aydır sivilce cıkmıyor ama yüzüm hep kırmızı kırmızı sivilce lekeleri var ve aynı sivilce gibi duruyor. Sivilce olsa bu kadar kötü cansız gözükmez yüzüm . Millet 6 ay kullanıp cok güzel yüze sahip oluyor bende niye böyle bişey oldu ya morelim cok bozuk kızlar

roaccutane sonrası tedavi bitti sayılmaz. bana doktor imex vermişti çok işe yaradı..lekeler için acnelyse kullanabilirsiniz.ancak roac bittikten 1 ay sonra kullanmaya başlayın cilt hassas diye..

Yani tedavim daha tam anlamıyla bitmedi diyorsun dimi

asla moralini bozma ciltten cilde fark eder.ama bende 4 sene önce 6 ay kullanmıştım bu ilacı..bende de leke bıraktı cildim hassas oldu sürekli kırmızı(ve 4 değil hatta 6 sene oldu pardon 6 senedir hala geçmedi..o ilacı hiç kullanmasaydım diyorum bazen..cildi gerçekten bozuyor((umarım sende işe yarar

uff 6 yıldır geçmiyor mu canım çok geçmiş olsun doktorlar falan nediyor bunun hakkında ?? İnşallah benim öyle olmaz ya başlamadan önce çok ümitliydim bütün hayatımı buna adamıştım

Çok mu kırmızı yüzün canım :/ bende kullanmıştım benzerini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uff 6 yıldır geçmiyor mu canım çok geçmiş olsun doktorlar falan nediyor bunun hakkında ?? İnşallah benim öyle olmaz ya başlamadan önce çok ümitliydim bütün hayatımı buna adamıştım

Doktorun tek dedigi şunu kullan sabret e yapıyorum olmuyor bide bunu kullan ve o kaddar sabırlymki verdigini en az 10ay kullanıyorum ha geçti ha geçicek diye ama bence yetersizler.çünkü çogu doktor nedn olustugunu araştırmadn hemen ezbere ilaç yazıyor.karacigerdn mi hormondan mı vs . Rabbim başka dert vermesn ne dym:-(

Çok mu kırmızı yüzün canım :/ bende kullanmıştım benzerini.

Her zaman olmuyor.mesela banyodan sonra felaket şampuan yapıyor galiba.ama önceden hiç birşey kızarıklık yapmazdı.o ilaç cildimi çok hassaslaştrdı ve inceltti ince olduğu için şimdi sivilce çıkıyor 1haftada geçiyor kırmızı lekesi malesef kalıyor:-(

Katılıyorum benim de öyle bir bakıyorum güzel bie bakıyorum yine kızarık eskiden güneş kremi kullanmazdım deniz dışında şimdi ne zmn çıksam sürüyorum salı gününden beri bioderma hassas ve kırmızı ciltler için krem ve temizleme suyu kullanıyorum olumlu etki etti biraz çok şükür numune ürünüydü bu hafta normalini alıcam deneyebilirsin foto koyayım hatta.

Ben o kadar yoruldum ki cildime birseyler sürmekten şu anda sadebe katranlı sabunla yıkıyorum biraz dinlensin dedim çünkü kullandıklarımı her ne kadar tedavi amaçla alsamda zarar verdine eminim.senin problemin ne şu anda

Oda doğru haklısın canım, benim minik sivilceler var birde adet zmnında artıyor onun dışında da kızarıklık sorunum var her zaman değil ama kızarıyorum buda yeni çıktı birde o minik sivilce dediğim şeyler uçsuz yani sivilce gibi de değiller çözemedim yeni çıktılar😿

7 ay cokmus yaw, ben 4 ay falan kullandim. Cok depresif bir ilac. Cildinizi tamamen kurutuyor. Yara iyilesmeleride cok uzun suruyor. Kizariklik ve hassasiyet bayagi oluyor. Bol bol vazelin ve nemlendirici kullanmak lazim.

aynı dertler bendede var..bendeki kızarma şu şekilde ama sadece sağ yanağımda belli bölgede oluyor ve dediğin gibi her zamn değil.böyle egzama gibi..ben bi doktor tanıdığım var ona danıştım bu dediğin küçük sivilceleri.bendede var ve sadece kışın olmuyor ilk baharda başlaıoyr yaz bitene kadar..büyük ihtimal kullandığın sivilce ilaçları yapıyordur.ve bu küçük sivilceleri arttırnada terleme hormonları yazında ter kışa göre daha fazla olduğu için ondan özellikle yazın oluyodur dedi..bende şimdi leke var sanırım onlarda geçmeyecek (( bu arada bende daha almadım ama güneş kremi almak lazım mutlaka

Merhaba
ben de yaklasik 6 sene once 7-8 aylik tedavi gormustum ama ayni zamanda dermatologum bana ozel cilt bakim urunleri ile tedaviyi desteklemisti basindan beri ve tabiiki gunes kremini de yaz kis demeden kullanmistim ve hala da kullaniyorum.acaba siz gunes kremi kullanmiyor musunuz,bu tedaviyi goren diger arkadaslarimda da surec hep boyle isledi.en yakindan zamanda yuzunuz duzelir umarim.

Son düzenleme:

Kullanam mı olur mu öyle şey ben çok panik biriyim ki zaten genelde evdeyim çıkarken mutlaka sürüyorum tedavi biteli hziranda 2 yıl olucak 2 yaz geçti 2 yazda denize bile girmedim bu yaz giricem artık :/ balkona çıksam krem sürüyorum o kadar yani sizin kızarma sorununuz yok mu?

keske denize girseydiniz ,deniz suyu iyi gelir lekelere,ufak tefek yaralara. hayir bende kizarma sorunu yok aksine cildimi cok kuruttu tedavi keza vucudumu da,beyazdim iyice beyazladim. doktora gorundunuz mu?

simdi hatirladim,ben tedavi sirasinda doktorumun onerdigi bir sampuan kullanmistim.ne oldugunu hatirlamiyorum,doktora danisin derim

keske denize girseydiniz ,deniz suyu iyi gelir lekelere,ufak tefek yaralara. hayir bende kizarma sorunu yok aksine cildimi cok kuruttu tedavi keza vucudumu da,beyazdim iyice beyazladim. doktora gorundunuz mu?

Devamlı değil kızarma arada oluyor ama şu son 2 aydır daha fazla ama hap biteli neredeyse iki sene olucak etkisi de kalır mı yani saçma :/ bende kumraldım beyazladım ama anlamadım aslında tedavi süreci iyiydi😬😬😑😑

sivilce sorununuz hallolmus,bence fazla sorun etmeyin derim.

tedavi surecinde olan arkadasa onerim ise yediklerinize dikkat edin,bol su icin ,bu ilac karacigeri yoruyor cunku

sivilce sorununuz hallolmus,bence fazla sorun etmeyin derim.

tedavi surecinde olan arkadasa onerim ise yediklerinize dikkat edin,bol su icin ,bu ilac karacigeri yoruyor cunku

Eh işte yinede çıkıyor ama takmamak gerek ki akışına bırakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…