8 Dakikada Göbekten Kurtulma Garantisi ....

pinkyeffect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
355
0
26
İstanbul
ay canım ya bu bızım sporda en cok yaptığımız hareketler benım onda kalmadı gobeğim ay canım meraktan baktım bıldığim cok kolay yaptığım sey bunlar benım yanlarım bır vardı resmen elımı yanlarıma koyarıdım sankı bır kılo karpuz var gıbı dururdu eskıden sımdı dumduz oldu ve gobekte kesın bu hareketler cok ıse yarıyo herkes yapsın valla

ay canım ya bu bızım sporda en cok yaptığımız hareketler benım onda kalmadı gobeğim ay canım meraktan baktım bıldığim cok kolay yaptığım sey bunlar benım yanlarım bır vardı resmen elımı yanlarıma koyarıdım sankı bır kılo karpuz var gıbı dururdu eskıden sımdı dumduz oldu ve gobekte kesın bu hareketler cok ıse yarıyo herkes yapsın valla

ne kadar zamanda kurtuldun pekı:50:

Kızlar etütünü yaptım...

8 Dakika toplam her hareket 30 tekrar ( bir bacak hareketi hariç o da 15 tekrar )

Hepsini tek tek saydım : )

2 harekette bir 30sn ara veriyor... Sabah yaptım ve cok memnun kaldım... Yapabildiğim kadarla başladım...

Bakayım olmassa sahurda da yaparım...

Kızlar etütünü yaptım...

8 Dakika toplam her hareket 30 tekrar ( bir bacak hareketi hariç o da 15 tekrar )

Hepsini tek tek saydım : )

2 harekette bir 30sn ara veriyor... Sabah yaptım ve cok memnun kaldım... Yapabildiğim kadarla başladım...

Bakayım olmassa sahurda da yaparım...

memnun kaldıysan ben de yapayım hayatım :))

ne kadar zamanda kurtuldun pekı:50:

canım benım ben duzenlı spor ıcın b fıt e gıttım 6 ay kadar ve uc kat resmen gobeğim vardı ve hıc kalmadı orda yapıyoduk bu hareketlerden her gun faydası oldu doğum yaptığım ıcın sezeryan gobeğiydı ve tabıkı 86 kıloydum dusun artık sen halımı ama sındı 38 gıyıyom ve hıcte yok artık gobeğim :34::34::34::34::34:

canım benım ben duzenlı spor ıcın b fıt e gıttım 6 ay kadar ve uc kat resmen gobeğim vardı ve hıc kalmadı orda yapıyoduk bu hareketlerden her gun faydası oldu doğum yaptığım ıcın sezeryan gobeğiydı ve tabıkı 86 kıloydum dusun artık sen halımı ama sındı 38 gıyıyom ve hıcte yok artık gobeğim :34::34::34::34::34:

Kız düşünmek ne aynaya bakınca görüyorum ... 88'ım ya : ) Evet bizim de spor salonundaki derslerde bu hareketler var... Ama daha ben 38 giyemedim tatlım :)

Herkese merhabalar :) Kilo geçmişimi anlattığım kısmı buraya da yapıştırayım önce,

Merhabalar, bende kendimi bildim bileli kiloluyum. Her zaman 'normal'lerden çok uzaktaydım. Ve açıkcası yakın geçmişe kadar kilomu hiç sorun etmemiştim. Hiç bir zaman diyet yada spor yapmadım hayatımda. Üniversiteyi kazandıktan sonraki ilk 6 ay yurtta kaldım. Yurtta yemek çıkmayınca sürekli dışardan, sürekli fast food falan derken o 6 ay içinde 16-17 kilo aldım. bir buçuk senedir kendi evimdeyim ama kilo almaya devam ediyorum. Yeme alışkanlığım bozuldu, üstelik eskiden beni doyuran yemekler artık çok az gelmeye başladı. Endokrinoloji doktoruyla görüştüm, glifor ve xenical verdi bana. Xenicalı bulamadık ama gliforu kullanıyorum. Diyetisyen kontrolunde 124 kiloyla diyete başladım. Çarşamba günü bir hafta olacak. Ve açıkcası beni motive edecek birşeyler arıyorum çünkü verilecek kilo 3-5 kilo olmadığı için uzun bir yolculuk olacak.

Bu sabah tartıldığımda 121 kiloydum, ama iftarda dışarıdaydık ve bu akşam fazla kaçırdım. Umarım bi değişiklik olmaz :). Diyetisyenimin verdiği listeyi sizlerle yarın paylaşırım, artık yatıyorum herkese iyi geceler :)

kız düşünmek ne aynaya bakınca görüyorum ... 88'ım ya : ) evet bizim de spor salonundaki derslerde bu hareketler var... Ama daha ben 38 giyemedim tatlım :)
canım benm sen nezamandır gıdyosun kı spora uzme canını canım o gunlerde gelcek ben altı ayda formuma kavustum ama hocam da her zaman dıyo kı sen cok ıstedığın icin bu kadar cabuk ıncelıp sıkılasıp kılo verdın cok calıstım her gun gıttım spora ama sımdı yorgun olarak evde dınlenıyom bu gun tekrardan baslıcam sporuma bes kılo daha versem dıyom ınsan verdıkce veresıde gelıyo vallla gercı bır aydır hıc vermedım ama:1::1::1::1::1::1::16::16::16::16::16::16:38 beden kotları dusunerek bol bol sporunu yap canım gobeksız ve zayıf olduğun herkesın hayran baktığı gozlerın uzerınde olacağı gunler cok yakın sakın pes etme canım hayat gercekten o kılocuklarımız gıdınce baslıyomus bence :38::38::38::38:sence de öyle mıdır yasa ve gor :34::34::34::34::34:

herkese merhabalar :) kilo geçmişimi anlattığım kısmı buraya da yapıştırayım önce,

merhabalar, bende kendimi bildim bileli kiloluyum. Her zaman 'normal'lerden çok uzaktaydım. Ve açıkcası yakın geçmişe kadar kilomu hiç sorun etmemiştim. Hiç bir zaman diyet yada spor yapmadım hayatımda. üniversiteyi kazandıktan sonraki ilk 6 ay yurtta kaldım. Yurtta yemek çıkmayınca sürekli dışardan, sürekli fast food falan derken o 6 ay içinde 16-17 kilo aldım. Bir buçuk senedir kendi evimdeyim ama kilo almaya devam ediyorum. Yeme alışkanlığım bozuldu, üstelik eskiden beni doyuran yemekler artık çok az gelmeye başladı. Endokrinoloji doktoruyla görüştüm, glifor ve xenical verdi bana. Xenicalı bulamadık ama gliforu kullanıyorum. Diyetisyen kontrolunde 124 kiloyla diyete başladım. çarşamba günü bir hafta olacak. Ve açıkcası beni motive edecek birşeyler arıyorum çünkü verilecek kilo 3-5 kilo olmadığı için uzun bir yolculuk olacak.

Bu sabah tartıldığımda 121 kiloydum, ama iftarda dışarıdaydık ve bu akşam fazla kaçırdım. Umarım bi değişiklik olmaz :). Diyetisyenimin verdiği listeyi sizlerle yarın paylaşırım, artık yatıyorum herkese iyi geceler :)

canım benım moralını bozma üzülme olurmu ben senın yanında olurum vermen gereken kılonada yardım elımızden gelenı yapar ben o kılo pskolıcısını ıyı bılırım bende az değildım kı 86 kılodum verırsın canım su bol yesıl cay ve az az her sy ye tabı sporsuz asla olmaz ben xxlll den bu gun 38 beden kotlara sığıyosam sızlerde bunu yaparsınız fıstıklar :16::16::16::16::16::16:

canım benm sen nezamandır gıdyosun kı spora uzme canını canım o gunlerde gelcek ben altı ayda formuma kavustum ama hocam da her zaman dıyo kı sen cok ıstedığın icin bu kadar cabuk ıncelıp sıkılasıp kılo verdın cok calıstım her gun gıttım spora ama sımdı yorgun olarak evde dınlenıyom bu gun tekrardan baslıcam sporuma bes kılo daha versem dıyom ınsan verdıkce veresıde gelıyo vallla gercı bır aydır hıc vermedım ama:1::1::1::1::1::1::16::16::16::16::16::16:38 beden kotları dusunerek bol bol sporunu yap canım gobeksız ve zayıf olduğun herkesın hayran baktığı gozlerın uzerınde olacağı gunler cok yakın sakın pes etme canım hayat gercekten o kılocuklarımız gıdınce baslıyomus bence :38::38::38::38:sence de öyle mıdır yasa ve gor :34::34::34::34::34:

Selin iyi ki tanımışım seni :) Senden her eve lazım :)

Kızlar bende geldim :16: koşu bandı, diyet ve 9 lu zayıflama çayı ile başladığım zayıflama programıma bunuda ekliyorum bugünden itibaren :1: Bu arada bir ay yediklerime dikkat ederek 3 kilo verdim. Şimdi 75 kiloyum ve şimdilik hedefim 5 kg. Ondan sonra gelsin altılı rakamlar:21:

Son düzenleme:
Kızlar göründüğü kadar kolay değil bide bende boyun düzlesmesi varr Alllaah yaparken sekilden sekile giriyorum etkisi oluyodu 2 hafta yaptım bıraktım ama zor yaa.. Bnm gibi yarıda bırakmıycaksanız baslayın, bıraktığınız an bi anda şişiyosunuz cünkü şekilsiz şemalsiz şişmeye baslıyosunuz :(

Son düzenleme:
Back
X