8 Eylül Haftası Transfer Olanlar Var mu ???🥰

tubitellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
1
0
1
11 eylülde 3. Gün 8 hücreli tek embriyo transferi oldum. Bazen pozitif düşünüyorum bazen olmayacak gibi düşünüyorum. Bel ağrım en başından beri var belkide sürekli dinlendiğim için 2 gündür göğüs hassasiyeti başladı ve çok arada kasık batması büyük ihtimalle ilaçların etkisidir diye düşünüyorum bu süreçte siz neler yapıyorsunuz. Her dakika pozitif olamıyorum malesef sürekli dua etmeye çalışıyorum tv falan izlemeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyır

8 Eylül de transfer oldum 20 eylul test günüm bekliyorum ama herhangi bir belirtim hic biseyim yok sürekli buralarda okuyorum bende bazen cok olumluyum bazen sonuc negatif cikmis gibi cok mutsuzum zor surecden geciyoruz bu şekilde olmamiz cok normal bence sonunda bizde iyi sonuclar alalim inşallah bugunlerimiz geride kalsin

Merhaba ben de 12 eylül de 3. gün embriyosu çift transfer oldum. Benimkiler de 7 ve 9 hücreliler. Tam olarak sizin gibi ben de bazen pozitif bazen negatifim. Ayrıca progestandan kaynaklı olduğunu düşündüğüm belirtilerim var. Kasıklarda batma, göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet. Bunlar en başından beri var o yüzden hamilelik belirtisine yoramıyorum. Bugünü saymazsak yolu yarıladık sayılırAma gerçekten beklemek çok zor. Forumlarda 3. gün embriyosu pozitif sonuçlar bulmaya çalışıyorum sürekli, moral bulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…