- Konu Sahibi tubitellaa
Çok teşekkür ederim Allah razi olsunİnşallah önce sen bize güzel haberler ver namazlarımda dua edeceğim inşallah cumartesi sevinçten ağlamak nasip olur sizlere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Allah razi olsunİnşallah önce sen bize güzel haberler ver namazlarımda dua edeceğim inşallah cumartesi sevinçten ağlamak nasip olur sizlere![]()
İlk deneme evetYa inşallah sımsıkı size tutunurlar bu süreçte olan herkese dua ediyorumnamazlarımdan sonra evlat isteyen herkese ama en çok bu yolda uğraşan kişilere. İnşallah pozitif haberlerinizi yazarsınız bize
İlk deneme mi sizinde
Malesef tek embriyom vardı zaten o konuldu eğer olmazsa bütün süreç maddi manevi en baştan başlamak zorunda kalacağızBugün koku hassasiyetim başladı öğlen midem yandı artık
İlk deneme evetinşallah ben de inanılmaz dua ediyorum evlat bekleyen herkese zaten duadan başka şu an zihnimi kalbimi rahatlatan bir şey yok
İnşallah sizinki de tutunur tek mi çift mi bilmiyorum ilkse gerçi tek oluyor herhalde benim tek
Siz evde test yapacak mısınız? 5. Gün embriyosu genelde 6. Günden sonra kendini gösteriyormuş sanırım zaten 2 gününüz var herhalde inşallah 2 gün sonra sevinçten ağlarsınızBugün koku hassasiyetim başladı öğlen midem yandı artık
İlk deneme evetinşallah ben de inanılmaz dua ediyorum evlat bekleyen herkese zaten duadan başka şu an zihnimi kalbimi rahatlatan bir şey yok
İnşallah sizinki de tutunur tek mi çift mi bilmiyorum ilkse gerçi tek oluyor herhalde benim tek
Evet 14 gün verdiler. 3. gün embriyosu diye işte, 5 olsa hemen çıkardı daSize 14 gün verdiler sanırım bana 12 gün demişlerdi![]()
3. Gün embriyo anne adayları olarak malesef daha telaşlı bekliyoruz tutunma şanslarından dolayıEvet 14 gün verdiler. 3. gün embriyosu diye işte, 5 olsa hemen çıkardı da![]()
Ay ilk iki cümleyi ben yazmışım gibi. Yalnız değilmişimBu süreçte burada gezmekten herhalde tüm açılan konulara hakimim. 3 gün embriyosu tutan hikaye aramaktan yapay zekaya sormaya kadarAllahtan duam ve dileğim kim şuan tedavi sürecindeyse hemencecik pozitif görüp bebeklerini kucaklarına almaları çünkü yaşayan bilir bu süreçleri vücuduna giren bir ton hormon çabası göbeğinde iğneden yer kalmıyor çabası liste uzarda gider…
![]()
Evet aslında doğal ortamına gönderilmiş oluyorlar. Ama insan yine de endişeleniyor. İnşallah sevineceğimiz bir hafta olur haftayadan itibaren3. Gün embriyo anne adayları olarak malesef daha telaşlı bekliyoruz tutunma şanslarından dolayıama yumurtaya can veren Rabbim bizi de sevindirir inşallah yoksa bizde isterdik 5. Yada 6. Gün embriyosu olsun
![]()
Siz hangi iğneleri oluyorsunuz benim sadece akşam progestan iğnem var gün içerisinde ilacım çok malesef efamom ecoprin estrofem progestin fitilAy ilk iki cümleyi ben yazmışım gibi. Yalnız değilmişim3. gün embriyosu olup, pozitif sonuç alan kişilerin yorumlarını okuyup mutlu olmaya çalışıyorum ben de
Vücuduma giren hormonlardan ziyade iğneler beni çok zorladı
![]()
Bazı belirtiler geliyor da ilaçların etkisi diye zihnimi geçiştiriyorumBugün koku hassasiyetim başladı öğlen midem yandı artık
Benım sabah akşam progestan dex ve yine akşam oksapar var kan sulandırıcı. Zaten en dayanmakta zorlandığım o. Göbeğim mosmor oldu ve aşırı yakıyor. Bende de dekort, coraspin ve fitiller var. Folik asit zaten alıyorum. Estrofem i ben de tedavi öncesi bir ay kullanmıştım.Siz hangi iğneleri oluyorsunuz benim sadece akşam progestan iğnem var gün içerisinde ilacım çok malesef efamom ecoprin estrofem progestin fitil![]()
Ya canım maşallah yemeğe falan gidiyorsun ne güzel ben korkumdan evde sadece yürüme oturma normal şeyler yani bir tanecik embriyo olunca korumaya çalışıyoruz birde ilk tedavi olunca günlerdir hapishanede gibi hissettim ama yinede tutunsun da aylarca yatarızBazı belirtiler geliyor da ilaçların etkisi diye zihnimi geçiştiriyorumbir de çok alakasız bir şey yaşadım bugün, eski bir iş arkadaşımız hocam 45-50 yaşlarında, onunla aylar sonra bi denk geldi öyle topluca bir yemeğe çıktık. Ben yemek yerken karşımda oturuyordu ve bana bakıp sende dedi bir durum mu var hamile misin dedi
ben bir şok yaşadım ama çaktırmıyorum yok hocam şu anlık öyle bir şey dedim, nerden bilsin benim embriyo tutundu mu tutunmadı mı beklediğimi transfer+7 olduğumu…ohoo
ve asla sürecimden falan haberi yok, olması da imkânsız ortak arkadaşlarımızdan bile kimse bilmiyor, öyle baya şaşırdım
Ben negatif olur bir şey olur diye kimseye söylemedim
eşim bile sorunca ya da fark edince bazı değişimler ya ilaçların etkisi çok umutlanma falan diyorum üzücü ama napiyim çok ümitlenmedim
![]()
Her doktorun yoğurt yiğişi farklı insan bu süreçte doktoru bile doğru seçtim mi diye düşünüyor gerçekten genelde süreçler hep benziyor ama ilaçlar biraz değişiyor galibaBenım sabah akşam progestan dex ve yine akşam oksapar var kan sulandırıcı. Zaten en dayanmakta zorlandığım o. Göbeğim mosmor oldu ve aşırı yakıyor. Bende de dekort, coraspin ve fitiller var. Folik asit zaten alıyorum. Estrofem i ben de tedavi öncesi bir ay kullanmıştım.
Göbek konusuna gelince benimki de süzgeç malesef hele o progestan dex vurduktan sonra göbekte aşırı ağrı bırakıyor nedense vururken sıkıntı yok ama iğneden sonra bişeyler oluyor ağrıyorBenım sabah akşam progestan dex ve yine akşam oksapar var kan sulandırıcı. Zaten en dayanmakta zorlandığım o. Göbeğim mosmor oldu ve aşırı yakıyor. Bende de dekort, coraspin ve fitiller var. Folik asit zaten alıyorum. Estrofem i ben de tedavi öncesi bir ay kullanmıştım.
İnşallah hepimiz sevinç göz yaşları dökeriz aminSiz evde test yapacak mısınız? 5. Gün embriyosu genelde 6. Günden sonra kendini gösteriyormuş sanırım zaten 2 gününüz var herhalde inşallah 2 gün sonra sevinçten ağlarsınız![]()
En iyisi evde kaset test bile yok görünce dayanamam yaparım diye en güzeli kan testini sabırla beklemekİnşallah hepimiz sevinç göz yaşları dökeriz aminYok yapmam canım test, şu ihtimaller yüzünden yapmıyorum; pozitif çıkar aman acaba sağlıklı mı diye endişe ederim, kimyasal olabilir o pozitif ya da negatif çıkar aman kan testinde farklı mı çıkar diye belirsizlikle ümit ederim yani anlayacağınız en iyisi kan testi beklemek şüphe yok değer düşükse doktor diyor zaten sıkıntı var yok değer iyiyse ona göre yorum yapıyor en iyisi onu beklemek
![]()
Şey gibi mi böyle karnım geriliyormuş gibi hisediyorum ben de. Gerginlik ağrıtıyor ayakta durursam falan. Ama dex daha kabul edilebilir benim için. İğnesi falan da pıt diye giriyor. Ama oksapar korkulu rüyam oldu. Taze transfer olunca iğneler çok arka arkaya oluyor malesefGöbek konusuna gelince benimki de süzgeç malesef hele o progestan dex vurduktan sonra göbekte aşırı ağrı bırakıyor nedense vururken sıkıntı yok ama iğneden sonra bişeyler oluyor ağrıyor
Ya doğru bende rahim dinlendirme yapıldı malesef 2 ay kadarŞey gibi mi böyle karnım geriliyormuş gibi hisediyorum ben de. Gerginlik ağrıtıyor ayakta durursam falan. Ama dex daha kabul edilebilir benim için. İğnesi falan da pıt diye giriyor. Ama oksapar korkulu rüyam oldu. Taze transfer olunca iğneler çok arka arkaya oluyor malesef![]()
Evet ama değerlere göre de değişiyor sanırım. Mesela ben 5. günde yeniden kan vermeye gittim. Değerlerimde farklılık olsa başka ilaç daha ekleyeceklerdi. Estrofemi E2 değerim için almıştım mesela şuan normalmiş. Ama genel olarak benzer ilaçlar. Size kan sulandırıcı hap olarak verilmiş heraldeHer doktorun yoğurt yiğişi farklı insan bu süreçte doktoru bile doğru seçtim mi diye düşünüyor gerçekten genelde süreçler hep benziyor ama ilaçlar biraz değişiyor galiba
İnşallah valla ne diyim hocam içine mi doğdu artıkYa canım maşallah yemeğe falan gidiyorsun ne güzel ben korkumdan evde sadece yürüme oturma normal şeyler yani bir tanecik embriyo olunca korumaya çalışıyoruz birde ilk tedavi olunca günlerdir hapishanede gibi hissettim ama yinede tutunsun da aylarca yatarızbazı insanlar hamileleri suratından hisseder hocam belkide içine doğdu inşallah güzel haberler alacaksınız
![]()