- Konu Sahibi tubitellaa
Bahaneyle siz de dinlenmişsinizdirYa doğru bende rahim dinlendirme yapıldı malesef 2 ay kadar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahaneyle siz de dinlenmişsinizdirYa doğru bende rahim dinlendirme yapıldı malesef 2 ay kadar![]()
Ya hocam dediğiniz gibi olan hayırlısıyla zaten tutunuyor sanki normal insanlar hamile olduğunu biliyor muİnşallah valla ne diyim hocam içine mi doğdu artıkÇok haklısınız iyi yapmışsınız, ben biraz hareketli bir insanım pek duramadım transfer+4 te çalışmaya başladım sınıf öğretmeniyim çocuklarla unutmuş gitmişim bi ara sınıfta dans ediyorduk sonradan aklıma geldi transfer, hatta bi sandalye falan taşıdım, unutmuşum
bir şey yaşamadım olumsuz kanama vs olmadı Allaha şükür. Ama bilmiyorum doktorum da normal devam et dedi bir şey olmaz dedi, zaten doktorun rahatlığı benim rahatlığım derken baya saldık bu embriyoyu içerde napıyor bilmiyorum
![]()
Yok ya daha da stres oldum süreç uzadıkça hele arayıp hem embriyo azaldıkça iyice gerildimBahaneyle siz de dinlenmişsinizdir![]()
Çok iyi yapmışsınız hem de siz sağlıkçısınız daha iyi bilirsiniz işinizin yoğunluğu çok fazlaYa hocam dediğiniz gibi olan hayırlısıyla zaten tutunuyor sanki normal insanlar hamile olduğunu biliyor muben hemşireyim malesef bu süreçte dinlenmem gerektiğine karar verildi malum hem temiz bir ortam değil hem hastalar ağır kaldırmamak gerekiyor derken o yüzden izin ve rapor aldım
Hepimizin inşallahÇok iyi yapmışsınız hem de siz sağlıkçısınız daha iyi bilirsiniz işinizin yoğunluğu çok fazlaEn güzeli rahatça geçirmek süreci doktorlar biliyor ona göre yönlendiriyor inşallah güzel haberler alırsınız bu sabrın karlışığı olur güzelliklerle gelsin bebeğiniz amin
![]()
![]()
Evet zorlu kısımlardan birisi bence. Arayıp şu kadar döllendi yarını bekleyeceğiz diyorlar. O 1 gün geçmek bilmedi benim de.Yok ya daha da stres oldum süreç uzadıkça hele arayıp hem embriyo azaldıkça iyice gerildim![]()
Aynen öyle süreç yorucu ben genel olarak rahat pozitif bi yapıya sahipken beni çok yıprattı süreç ağırlık çöktü resmen üzerime bilen bilir bu durumuHepimizin inşallahgerçekten bu süreçten geçen anlıyor birbirini dışarıdan bakanlar aman olur gençsiniz vs vs. O yüzden transfer olduğumuzu ailelerimiz dahi bilmiyor
eşim sadece 3/4 gün yanımdaydı sonra işe gitmek zorunda kaldı sabahları kahvaltımı hazırlıyorum vs tek başıma çünkü ailen bile olsa birilerini bana üzülmesini daha istemedim sadece 1-2 arkadaşımız biliyor o kadar
Aynen hocam birde malesef büyüklerin üzülüp beklentiye girmesi ekstra üzecekti. İnanın bende aşırı pozitif gezmeyi seven neşeli bir insandım ama şu süreç yıprattı olacak mı olmayacak mı kaygısı inşallah haftaya hepimiz yeni güzel başlangıçlar yaparız sevinçten ağlarızAynen öyle süreç yorucu ben genel olarak rahat pozitif bi yapıya sahipken beni çok yıprattı süreç ağırlık çöktü resmen üzerime bilen bilir bu durumuben de hocam kimseyle paylaşmadım, özellikle çoo yakınlarımın beklentiye kapılıp üzülmesini istemedim, sonuçta her şey olabilir bir de büyükler daha çok beklentiye giriyor
sağlıklı pozitifler görürsek doğru zamanda paylaşırız Allah nasip ederse
![]()
Amin hocamm, bu süreç insanın psikolojisine ağır geliyor, tersine akıyor hayat yani üreme gibi çok doğal ve nesiller boyu devam etmiş bir denklemde bambaşka bir tıbbi süreçle tanışıyorsun, sakin olanlar agresif olabiliyor, canlı enerjik olanlar durgun, sosyalleşmek bile bazen istemiyorsun gelecek sorulardanAynen hocam birde malesef büyüklerin üzülüp beklentiye girmesi ekstra üzecekti. İnanın bende aşırı pozitif gezmeyi seven neşeli bir insandım ama şu süreç yıprattı olacak mı olmayacak mı kaygısı inşallah haftaya hepimiz yeni güzel başlangıçlar yaparız sevinçten ağlarız
Ben cok gergin geçirdim bugünümü yarin test günüm bu gece uzun bir gece olacak sen iyisindir umarımGünaydınbugün nasılsınız
![]()
Günaydın bana da arada pozitif arada negatif perileri geliyorBen cok gergin geçirdim bugünümü yarin test günüm bu gece uzun bir gece olacak sen iyisindir umarım![]()
Aminnn inşallah cok teşekkür ederim bende ayni duygulari taşıyorum dilerim Allahdan iyi sonuclar aliriz kani verdim bir kac saate cikar sonuc beklemedeyim bakalimGünaydın bana da arada pozitif arada negatif perileri geliyorkaçta vereceksin test inşallah güzel haberlerini alırız sevinciniz dağa taşa anlatacak kadar mutlu olursunuz
![]()
Çıktı mı sonucunuz acabaAminnn inşallah cok teşekkür ederim bende ayni duygulari taşıyorum dilerim Allahdan iyi sonuclar aliriz kani verdim bir kac saate cikar sonuc beklemedeyim bakalim
Siz test verdiniz mi acaba inşallah hepimiz pozitifleri görelimAmin hocamm, bu süreç insanın psikolojisine ağır geliyor, tersine akıyor hayat yani üreme gibi çok doğal ve nesiller boyu devam etmiş bir denklemde bambaşka bir tıbbi süreçle tanışıyorsun, sakin olanlar agresif olabiliyor, canlı enerjik olanlar durgun, sosyalleşmek bile bazen istemiyorsun gelecek sorulardan![]()
Evet verdim, transfer+9 beta hcg 115Siz test verdiniz mi acaba inşallah hepimiz pozitifleri görelim![]()
Evet malesef negatifÇıktı mı sonucunuz acaba![]()
Ya çok sevindim darısı bize inşallahEvet verdim, transfer+9 beta hcg 115pozitif çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin
![]()
İnşallah en kısa zamanda çok güzel sevinçler yaşatır Rabbim bunları unutur evladınızı kucağınıza alırsınızEvet malesef negatif