Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 farklı markanın ikisi silik çizgi ikisi negatif çıktı. Zaten bu sebeple 4 kere yaptım. Sırayla pozitif negatif pozitif ve negatif gördüm. Bu durum umudumu kırdı ama bi yandan da negatif fikrine de alismam gerekiyordu iyi oldu belki de.
Ah o kalça iğneleri, her gün progestan.Transferimin ilk günü ama,iğneleri 4 gündür kullanıyorum..saga sola dönemiyorum.Gobekten olan sulandırıcılarda aynı..Rabbim tüm bu meşakkkatlerimizin sonunda evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor,bugün transfer hariç 9 gün,3 tane 3gun embriyosu,idrar testi yapmaya korkuyorum.transferden 3gun önce basladigim Hergun kalçadan progestan+vajinal progestan+2tane göbekten sulandırıcı iğne+prograf+coraspin+sabah-ö-A-ve yatarken 2ser adet cyclo progynova+diafol alıyorum.