8. Gun ve halen covid pozitif.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Kizlar merhaba, geçen cuma covid pozitif çıkmıştım.bugun 8. Gun 2. Kez covid pozitifim.halen bu iletti yenemedim.hastanede akciğer filmim çekildi.cigerlerim dolu imiş antibiyotikle düzelir dediler ama için rahat değil.olecek miyim ne olacak.ne zaman bitecek bu hastalık.ne zaman yavruma sarilicam.kizlar ne yapicam ben ya

Kizlar merhaba, geçen cuma covid pozitif çıkmıştım.bugun 8. Gun 2. Kez covid pozitifim.halen bu iletti yenemedim.hastanede akciğer filmim çekildi.cigerlerim dolu imiş antibiyotikle düzelir dediler ama için rahat değil.olecek miyim ne olacak.ne zaman bitecek bu hastalık.ne zaman yavruma sarilicam.kizlar ne yapicam ben ya
Benim 15.gün negatife dönmüştü. Çok kişide böyle oluyor. Geçmiş olsun

öncelikle sakin olun zaten 14 günde anca geçiyor bu hastalık
artık ilk zamanları da değil doktorlar tedavi yöntemlerini doğru ilaçları biliyor
bol bol dinlenin telaş yapmayın

Geçmiş olsun. Ben ilk virüsü Nisan 2020 de kapmıştım, o zaman 20 günden sonra bile eşimle testlerimiz pozitif çıkmıştı. Sakin olun inşallah, stres yapmayın, geçecek Allahın izniyle 💙

Korkmayın kekik limon için en azından her gün 1 bardak verilen ilaçların yanında aspirin yada magnezyum çinko içeren eritmeli vitaminin kullanın çünkü o ilaçlar kanın pıhtılaşmasına neden oluyor bu arada ben 18. Günde negatife döndüm korkmayın haliniz iyiyse kafanızı rahat tutun en azından hafif geçiriyorum diyin bi de şöyle düşün aşılısın ben covid aşılar çıkmadan önce geçirdim

Insan korkuyo ister istemez.isyerinde iki kişi iyileşmiş.ise geliyor.ben de görünürde iyiyim ama bazen bayolircasina öksürüyorum.o an kalb o kadar zorluyor ki kalp sesimi duduyorum
Korkmayın kekik limon için en azından her gün 1 bardak verilen ilaçların yanında aspirin yada magnezyum çinko içeren eritmeli vitaminin kullanın çünkü o ilaçlar kanın pıhtılaşmasına neden oluyor bu arada ben 18. Günde negatife döndüm korkmayın haliniz iyiyse kafanızı rahat tutun en azından hafif geçiriyorum diyin bi de şöyle düşün aşılısın ben covid aşılar çıkmadan önce geçirdim

Geçmiş olsun. Ben ilk virüsü Nisan 2020 de kapmıştım, o zaman 20 günden sonra bile eşimle testlerimiz pozitif çıkmıştı. Sakin olun inşallah, stres yapmayın, geçecek Allahın izniyle 💙
Bir de 9 10 ay pozitif hasta gördüm haberlerde acaba öyle mi olacak dedim.eski müdürüm de bu hastalıktan vefat etti.gozumun önüne o geliyo

Bir de 9 10 ay pozitif hasta gördüm haberlerde acaba öyle mi olacak dedim.eski müdürüm de bu hastalıktan vefat etti.gozumun önüne o geliyo
8 gün upuzun bir zaman değil, sakin olun bence.
Bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin bol bol en kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

Ilk covide yakalananlardaniz. Yurtdisinda yaşıyorum ilac verilmiyor burada. 25 gun sonra negatife dondu. Doktor 14. Gun sonraki pozitif yalancı pozitif hasta olduğunuzu göstermez iyilestiniz demisti.
Sakin olmaya çalışın insallah sag Salim atlatacajsiniz kritik günleri zaten atlatmissiniz. Ki omicron varyanti cok daha az etkili.

Bu kadar panik olmana gerek yok. Zaten çok ciddi bir durum olsaydı yatışını yaparlardı.
Eşim 1 sene önce covidden dolayı 10 gün hastanede yattı, ciğerlerine inmişti.
Bu hafta yeniden covid pozitif çıktı ve tekrar ciğerlerine inmiş, bugün karantinadaki 6.günümüz. Antibiyotik kullanıyor ve bol bol kekik çayı, zerdeçallı zencefilli süt, ballı limonlu ıhlamur, kozalak şurubu ve vitamin takviyeleri veriyorum. Bol bol muz, mandalina, elma ve portakal veriyorum, yanına ceviz fındık ekliyorum. Ciğerlerine indiği için eşimde çok öksürüyor. Şuan erken senin için, negatife 10 günde ancak dönülüyor. Kendine iyi bak, beslenmeme dikkat et geçer.

Ben 2021 kasımın başında oldum delta oldum sanırım, 14 gün sonunda negatif çıktım asla 1 haftada negatif olunacağına inanmıyorum zaten. Verdikleri ilacı içtim, vitamin kullandım, kekik çayı içtim, pekmez vs hafif atlattım.

Bu kadar panik olmana gerek yok. Zaten çok ciddi bir durum olsaydı yatışını yaparlardı.
Eşim 1 sene önce covidden dolayı 10 gün hastanede yattı, ciğerlerine inmişti.
Bu hafta yeniden covid pozitif çıktı ve tekrar ciğerlerine inmiş, bugün karantinadaki 6.günümüz. Antibiyotik kullanıyor ve bol bol kekik çayı, zerdeçallı zencefilli süt, ballı limonlu ıhlamur, kozalak şurubu ve vitamin takviyeleri veriyorum. Bol bol muz, mandalina, elma ve portakal veriyorum, yanına ceviz fındık ekliyorum. Ciğerlerine indiği için eşimde çok öksürüyor. Şuan erken senin için, negatife 10 günde ancak dönülüyor. Kendine iyi bak, beslenmeme dikkat et geçer.
Öksürük ciğerden kaynaklı mı oluyormuş. Bende 15 gün önce pozitiftim halen öksürüğüm geçmedi. Yoruldum cidden.

Konu Sahibi sizede çok geçmiş olsun. Ben ilk yakalandığımda 12. gün negatife dönmüştüm.

Öksürük ciğerden kaynaklı mı oluyormuş. Bende 15 gün önce pozitiftim halen öksürüğüm geçmedi. Yoruldum cidden.

Konu Sahibi sizede çok geçmiş olsun. Ben ilk yakalandığımda 12. gün negatife dönmüştüm.
Evet eşimde ciğerlerindeki tutulmadan kaynaklı öksürük oldu ama öyle basit öksürük değil. Çok derinden geliyor

Çok tsk.size de.film çekince goruluyor.oksuruk ciğerle ilguli

benim yakinimin galiba 3 ayi bulfu negatife donmesi.
Ancak test sonucu disinda hic bir semptomu gostermiyordu.
Sizin de boyle olabilir, siz kendinizi daha iyice hissediyorsaniz korkmaniza gerek yok, iyilesme surecindesinizdir.

Hayır değil. Hastalığın semptomlarından biri öksürük zaten. Her öksürenin ciğerinde tutulum var diye birşey yok. Ben çok öksürüyor olmama rağmen tutulum yoktu. Basit öksürükle tutulum, fazla öksürükle temiz ciğeri cok gördüm. Korkmayın.

Back
X