• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. Gun ve halen covid pozitif.

benim yakinimin galiba 3 ayi bulfu negatife donmesi.
Ancak test sonucu disinda hic bir semptomu gostermiyordu.
Sizin de boyle olabilir, siz kendinizi daha iyice hissediyorsaniz korkmaniza gerek yok, iyilesme surecindesinizdir.
Çocuğumu yanıma alamiyorum.canim sıkılıyor.bulasir diye korkuyorum.aileme yanaşamıyorum.ins biter

Hayır değil. Hastalığın semptomlarından biri öksürük zaten. Her öksürenin ciğerinde tutulum var diye birşey yok. Ben çok öksürüyor olmama rağmen tutulum yoktu. Basit öksürükle tutulum, fazla öksürükle temiz ciğeri cok gördüm. Korkmayın.
Öksürük bende ilk başta yoktu.6 ve 7. Gun oldu.

Sakin olun, durumunuz o kadar kötü olsaydı yatışınız yapılırdı. Birkaç güne atlatırsınız. İlaçlarınızı düzenli kullanın yeter ki.

Çok geçmiş olsun, korkmayın çevremde daha uzun süre pozitif çıkanlar vardı. Moralinizi yüksek tutun sağlıklı yeme,dinlenme rutinini bozmayın.İNSALLAH evladınıza kısa sürede kavuşursunuz.

Salı günü 16. Günümdü ve testim pozitif çıktı yine.
Karantinam yok bu süreçte 7.günden sonra görüştüğüm kişilerde bir şey olmadı karantinam 7 gündü ve sonrasında test yapmadılar.
Ancak iş yerim ısrarla isteyince 16. Gün verdim ve pozitif çıktım.
Arada öksürüyorum ama çok değil.
1 ay pozitif olan da gördüm ama sadeve pozitif bir şey olmadı.
Birde bulaşma süresi 2-3 günmüş diye duydum sonrasında bulaşma özelliği kalmıyormuş. Ama ne kadar kesin bilemem tabi .

Salı günü 16. Günümdü ve testim pozitif çıktı yine.
Karantinam yok bu süreçte 7.günden sonra görüştüğüm kişilerde bir şey olmadı karantinam 7 gündü ve sonrasında test yapmadılar.
Ancak iş yerim ısrarla isteyince 16. Gün verdim ve pozitif çıktım.
Arada öksürüyorum ama çok değil.
1 ay pozitif olan da gördüm ama sadeve pozitif bir şey olmadı.
Birde bulaşma süresi 2-3 günmüş diye duydum sonrasında bulaşma özelliği kalmıyormuş. Ama ne kadar kesin bilemem tabi .
Öyle diyorlar ama ben pozitif olduğumu bile bile 70 yaşındaki annemin yanına gidemem.

Korkma güzelim. Benim 2 ciğerimi de sarmıştı. Çok korkmuştum hiç iyileşemeyeceğim diye. Nefes almak, yürümek, yatakta sağdan sola dönmek çok zordu ama atlattım. Şu an çok iyiym. Sporla nefesimi daha da çok açmaya çalışıyorum. Nefes egzersizleri yap ihmal etme. İyi olacaksın Allahın izniyle

Bulaştırıcılık ne zaman bitiyor bende çok merak ediyorum. Karantinamız dün bitti ama evde yaşlı anne babam var onların yanına çıkmaya korkuyoruz. Bilen söylerse çok sevinirim.

Bulaştırıcılık ne zaman bitiyor bende çok merak ediyorum. Karantinamız dün bitti ama evde yaşlı anne babam var onların yanına çıkmaya korkuyoruz. Bilen söylerse çok sevinirim.
Bence test yaptırın.negatif çıkana kadar da ailenizin yanına yanaşmayın.benim hes kodun 8. Gun ve risksiz.rapor almasaydım işyerine de gidebilirdim.ben pozitif olduğunu bile bile ailemin evine gitmem evladıma sarılmam.bekleyecegim bu hastalığı atlatmayi.evim soğuk.dogalgazim yok.elektrik sıvasıyla ısınamıyorum.belki de o sebeple atlatamadım.

ciğerlerdeki doluluğun atılması için eğer kullanmaya engeliniz yoksa ekspektoran şurup veya asist gibi balgam söktürücü mutlaka kullanın büyük ölçüde rahatlatır. ayrıca c ve d vitamini kullanmalısınız mutlaka

Kizlar merhaba, geçen cuma covid pozitif çıkmıştım.bugun 8. Gun 2. Kez covid pozitifim.halen bu iletti yenemedim.hastanede akciğer filmim çekildi.cigerlerim dolu imiş antibiyotikle düzelir dediler ama için rahat değil.olecek miyim ne olacak.ne zaman bitecek bu hastalık.ne zaman yavruma sarilicam.kizlar ne yapicam ben ya
Tabiki öleceksiniz, hepimiz gibi, her canlı gibi sizde öleceksiniz. Ama kovid yüzünden mi yoksa başka bir nedenle mi ne zaman ne şekilde kimse bilemez. Ölüm korkusu iyidir insanı doğruya yönlendirir ama hasta olduğunda ölecem mi korkusu saçma ve yersizdir, ölmeniz için kovid olmanıza gerek yok
Hayati tehlikeniz olan bir durumda olsanız yoğunbakımda entübe halde olurdunuz evinizde değil
Nolur az mantık ya bu kadar pışpışlanma dürtüsüyle yaşanmaz ya
Gelip burada konu açacak vırvır yazacak kadar iyisiniz, evde kendi yemeğinizi yapıp işinizi yapacak kadar iyisiniz daha ne istiyorsunuz
Normal bir grip yada soğuk algınlığı bile 8 günde geçmiyor kovid nasıl geçsin Allah aşkına
Daha önce hiç bronşit yada zatürre olmadınız mı? Bu da onun gibi işte, öksüreceksiniz ilaçlarınızı içip iyileşeceksiniz
Bu hastalığı milyonlarca insan geçirdi farkında mısınız? Gökten zembille bir size indirmediler
İki yıldır bu hastalıkla boğuşuyoruz insanlık olarak, süreç hakkında hiç mi bilgi edinmediniz hiç mi birşey duymadınız bunca zaman
Biz ne bilelim ne zaman iyileşeceksiniz nezaman sarılacaksınız çocuğunuza, Allah ne vakit nasip ederse o zaman….

Benim 2. pozitifim, bugün 2. günüm karantina da, Kasım 2020’de olmuştum ilk kez. Öncesinde 14 gün karantinada kalmıştık, anca düzelmiştim, ekstra bir hafta daha kendi isteğimle karantina da kalmıştım :) 7 gün bana da az geldi negatife dönmek için… Rahat olun, kötü senaryoları aklınıza getirmeyin. Tüm (covid) pozitifliğimle geçmişler olsun diliyorum 😅

Tabiki öleceksiniz, hepimiz gibi, her canlı gibi sizde öleceksiniz. Ama kovid yüzünden mi yoksa başka bir nedenle mi ne zaman ne şekilde kimse bilemez. Ölüm korkusu iyidir insanı doğruya yönlendirir ama hasta olduğunda ölecem mi korkusu saçma ve yersizdir, ölmeniz için kovid olmanıza gerek yok
Hayati tehlikeniz olan bir durumda olsanız yoğunbakımda entübe halde olurdunuz evinizde değil
Nolur az mantık ya bu kadar pışpışlanma dürtüsüyle yaşanmaz ya
Gelip burada konu açacak vırvır yazacak kadar iyisiniz, evde kendi yemeğinizi yapıp işinizi yapacak kadar iyisiniz daha ne istiyorsunuz
Normal bir grip yada soğuk algınlığı bile 8 günde geçmiyor kovid nasıl geçsin Allah aşkına
Daha önce hiç bronşit yada zatürre olmadınız mı? Bu da onun gibi işte, öksüreceksiniz ilaçlarınızı içip iyileşeceksiniz
Bu hastalığı milyonlarca insan geçirdi farkında mısınız? Gökten zembille bir size indirmediler
İki yıldır bu hastalıkla boğuşuyoruz insanlık olarak, süreç hakkında hiç mi bilgi edinmediniz hiç mi birşey duymadınız bunca zaman
Biz ne bilelim ne zaman iyileşeceksiniz nezaman sarılacaksınız çocuğunuza, Allah ne vakit nasip ederse o zaman….

Nasıl bir üslup bu? İnsan hasta olduğunda böyle endişelere kapılabiliyor. Hayatınız ne durumda bilmiyorum ama saçma sapan öfkenizi burada ki hasta insana yansıtmayın!

Benim 2. pozitifim, bugün 2. günüm karantina da, Kasım 2020’de olmuştum ilk kez. Öncesinde 14 gün karantinada kalmıştık, anca düzelmiştim, ekstra bir hafta daha kendi isteğimle karantina da kalmıştım :) 7 gün bana da az geldi negatife dönmek için… Rahat olun, kötü senaryoları aklınıza getirmeyin. Tüm (covid) pozitifliğimle geçmişler olsun diliyorum 😅
en korktuğum hastalıklardan biri olan covid i ne güzel anlatıp yumuşatmışsınız.çok geçmiş olsunn :KK200:

Nasıl bir üslup bu? İnsan hasta olduğunda böyle endişelere kapılabiliyor. Hayatınız ne durumda bilmiyorum ama saçma sapan öfkenizi burada ki hasta insana yansıtmayın!
Benim üslubumdan size ne? Benim hakkımdaki fikrinizi sormadım
Hayatım hakkında bilginiz olmadığı doğru, hayatımda bir sıkıntı yada öfke yok
Konu sahibesi bir hafta önce de konu açtı, sayfalarca anlattık, bir hafta sonra yine aynı terane,konu sahibi de çok iyi tanıdığımız biri, demek ki ben böyle cevap vermeyi uygun buldum size ne, buyurun siz pışpışlayın ben tercih etmiyorum
Söylediklerimin hiçbiri de yanlış değil gayet net doğrular

en korktuğum hastalıklardan biri olan covid i ne güzel anlatıp yumuşatmışsınız.çok geçmiş olsunn :KK200:

Teşekkür ederim 🥰 korkmayın, şu an zaten eski yıkıcı özelliğini kaybetmiş gibi… İkisinin de tadına baktım 😂 ilki fenaydı, omicron kardeşi daha uysal.

Insan elinde değil uzuluyo...işyerinde iki kisi düzelmiş.ben boyleyim.covidden vefat haberler i halen var.doktor normal dedi.uc doktor gezdim.saturasyon bakıldı parmaktan.oksijen durumum iyiymiş.8 günde zaten düzelmez dedi.

Teşekkür ederim 🥰 korkmayın, şu an zaten eski yıkıcı özelliğini kaybetmiş gibi… İkisinin de tadına baktım 😂 ilki fenaydı, omicron kardeşi daha uysal.
1.5 sene insan görmeden çocuk okula gitmeden eşim işe gitmeden yaşadık berbattı ama aşılardan sonra yarı yarıya da olsa normal hayatımıza döndük.kimse ölmesin bu hastalıktann tek dileğimm.

Valla bu sefer kendime iyi bakıcam.bal limon vs

Back
X