8. Gun ve halen covid pozitif.

Benim üslubumdan size ne? Benim hakkımdaki fikrinizi sormadım
Hayatım hakkında bilginiz olmadığı doğru, hayatımda bir sıkıntı yada öfke yok
Konu sahibesi bir hafta önce de konu açtı, sayfalarca anlattık, bir hafta sonra yine aynı terane,konu sahibi de çok iyi tanıdığımız biri, demek ki ben böyle cevap vermeyi uygun buldum size ne, buyurun siz pışpışlayın ben tercih etmiyorum
Söylediklerimin hiçbiri de yanlış değil gayet net doğrular

Ya rahatsız hissetmiş kadın açmış, çok rahatsız olduysanız bu ikinci konuya yorum yapmazsınız olur biter. Ama yazdıklarınızdan ve kullandığınız kelimelerden hayatınızı, kişiliğinizi bilmesem de nasıl mutsuz bir insan olduğunuzu görebiliyorum :) üzüldüm. Size de geçmiş olsun hanımefendi.

Ya rahatsız hissetmiş kadın açmış, çok rahatsız olduysanız bu ikinci konuya yorum yapmazsınız olur biter. Ama yazdıklarınızdan ve kullandığınız kelimelerden hayatınızı, kişiliğinizi bilmesem de nasıl mutsuz bir insan olduğunuzu görebiliyorum :) üzüldüm. Size de geçmiş olsun hanımefendi.
şimdi bu üyenin gerçekten akıllara zarar konuları var.onlarda benim de eleştirdiğim oldu ağırca ama bu sağlık.bambaşka bir konu.endişe ediyor olabilir normal.

1.5 sene insan görmeden çocuk okula gitmeden eşim işe gitmeden yaşadık berbattı ama aşılardan sonra yarı yarıya da olsa normal hayatımıza döndük.kimse ölmesin bu hastalıktann tek dileğimm.
En kötüsü de sevdiklerinle olamamak evladına sarılamamak ölüm korkusu endişe...belirsizlik.....canım sikiliyor

H
şimdi bu üyenin gerçekten akıllara zarar konuları var.onlarda benim de eleştirdiğim oldu ağırca ama bu sağlık.bambaşka bir konu.endişe ediyor olabilir normal.
her konuyu kendi içinde değerlendirebilen iş biticek.ben böyle hissediyorum.tek değilim sanırım.psylasmsk istedim sadece

Benim mutsuz olduğuma inanmak sizi mutlu ediyorsa inanın
Görüyoruuuuuum görüyoruuuuum kk da bir kadın vaaaar adını bile bilmiyorum ama mutsuz görüyoruuuuum 😂😂😂🤪🤪🤪
Kendinizi gülünç duruma düşürmenize ne gerek var ya kim sizden benim hakkımdaki varsayımlarınızı öğrenmek istedi?
Yanlış söylediğim tek kelime yok, siz pışpışlayın ben gerçekleri olduğu gibi söylerim size ne diyorum hala bana yazıyorsunuz

Antibiyotiği kullanın. Benim 9.gün koku ve tat duyum gitmişti. Herkeste farklı seyrediyor. O dönem bir de hamileydim. Sonrasında zorluk çektim ama ölecek miyim duygusu insanı yere çeker. Ağır bir grip yada ağır bir boğaz enfeksiyonu gibi düşünün. Morali bozmayın. Bağışıklığınızın yükselmesi için gıda önemli ama moral de çok önemli.

Benim mutsuz olduğuma inanmak sizi mutlu ediyorsa inanın
Görüyoruuuuuum görüyoruuuuum kk da bir kadın vaaaar adını bile bilmiyorum ama mutsuz görüyoruuuuum 😂😂😂🤪🤪🤪
Kendinizi gülünç duruma düşürmenize ne gerek var ya kim sizden benim hakkımdaki varsayımlarınızı öğrenmek istedi?
Yanlış söylediğim tek kelime yok, siz pışpışlayın ben gerçekleri olduğu gibi söylerim size ne diyorum hala bana yazıyorsunuz
kuzum siz niye tartışıyorsunuz?ortada bir konu da yok.yapmayın ikiniz de lütfen.

Antibiyotiği kullanın. Benim 9.gün koku ve tat duyum gitmişti. Herkeste farklı seyrediyor. O dönem bir de hamileydim. Sonrasında zorluk çektim ama ölecek miyim duygusu insanı yere çeker. Ağır bir grip yada ağır bir boğaz enfeksiyonu gibi düşünün. Morali bozmayın. Bağışıklığınızın yükselmesi için gıda önemli ama moral de çok önemli.
senin sevgililik nişanlılık konularını okurdum anne bile oldun ya.elimizde büyüdün valla k.k da. :KK200:

eski eşini anlatma ananı babanı da kötüleme de ne yazarsan yaz ben cevap veririm sana.
Eski eş olayı kanayan yara içimide.oçimnun yanlışları oldu sonra düzeldi ve ben onu babamın dolduruşuna gelip boşadım.ben hata yaptım.cunku inan bana su yalnız durumu. Bana göre kabus.bu evliliği bitirmem yanlıştı.

Eski eş olayı kanayan yara içimide.oçimnun yanlışları oldu sonra düzeldi ve ben onu babamın dolduruşuna gelip boşadım.ben hata yaptım.cunku inan bana su yalnız durumu. Bana göre kabus.bu evliliği bitirmem yanlıştı.
nerden hatırlattım puuuu klavyemeeee.covid e dönelim biz acilennnn :işsiz: :KK53:

Back
X