• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 günlük detoks diyetim: Hedef -2.5 kilo

akşam yemeği hayaller hayatlar oldu.
aslında aç da değildim, başka bi derdim vardı ne olduğunu bilmiyorum. yiyesim geldi.

1 tabak mercimekli semizotu, yarım tabak kabak yemeği ve yoğurt yedim. aslında sağlıklı ama midem bulandı. önemli olan tıkınmamak zaten. tıkınmış gibi hissetmeme rağmen yedim.

karnım şiş şimdi, kahve yaptım çok sert. onu içip sindirdikten sonra tekrar spor yapıcam. bugünün cezası olarak 1.5 saat bisiklete binicem. yarın tartıda fazla çıkarsam ağlarım.

ayakkabı siparişim de geldi, ayağıma oldu ama kıyafetlerle deneyesim gelmedi. bi mallık var üstümde.
Bol acı kat ve yoğurt ye hem tok tutuyor hem acayip öetabolizmayı hızlandırıyor denendi onaylandı :D ayrıca çok da bişey yemişsin sayılmaz hatta tam tersi normalde böyle yemek lazım sağlıklı.ama kaç gündür az yediğin için sana fazla gibi geldi yediğinde maksimum aynı kiloda kalırsın artı çıkacağını sanmam :)

Bol acı kat ve yoğurt ye hem tok tutuyor hem acayip öetabolizmayı hızlandırıyor denendi onaylandı :KK70: ayrıca çok da bişey yemişsin sayılmaz hatta tam tersi normalde böyle yemek lazım sağlıklı.ama kaç gündür az yediğin için sana fazla gibi geldi yediğinde maksimum aynı kiloda kalırsın artı çıkacağını sanmam :)

bol pul biberle yedim canım zaten. dediğin gibi bikaç gündür az yediğim için şu an dünyayı yutmuş gibi hissediyorum. senin günün nasıl geçiyor?:KK14:

bol pul biberle yedim canım zaten. dediğin gibi bikaç gündür az yediğim için şu an dünyayı yutmuş gibi hissediyorum. senin günün nasıl geçiyor?:KK14:
Yarım saat kadar önce yoğurt yedim dediğim gibi şimdi yeşil çay içiyorum dışarı çıkıcam arkadaşlarla dışarda yemeyeyim diye yedim öyle çıkıyorum en fazla çay veya sade kahve içerim :D tartı 54.3 gösteriyor 55 olmaması lazım yatana kadar

Bir de ben yoğurtun içine eti form kırıyorum yarım paketi baya tok tutuyor bi de bikaç yulaflı bisküvi yemiştim öğlen valla açlık da hissetmiyorum gerçekten. İnsan iradeli olunca ve isteyince her şey başarılıyor

Yarım saat kadar önce yoğurt yedim dediğim gibi şimdi yeşil çay içiyorum dışarı çıkıcam arkadaşlarla dışarda yemeyeyim diye yedim öyle çıkıyorum en fazla çay veya sade kahve içerim :KK70: tartı 54.3 gösteriyor 55 olmaması lazım yatana kadar

gün içinde tartılıp moralini bozma boşuna. su içiyoruz kaç litre, 2 kilo bile fark edebilir takılma hiç. iyi eğlenceler :eğlence:

günlük menümü tekrar baştan yazayım:

sabah: türk kahvesi, form çayı

öğlen: 1.5 bardak kefir, 1 kaşık chia tohumu, 1 yumurta

akşam: 1 tabak mercimekli semizotu, yarım tabak falan kabak yemeği, 1 kase yoğurt

sonrasında kahve içtim, elma sirkeli su içtim. 1 litre de limonlu tarçınlı yeşil çay yaptım; yarısını şimdi içicem kalanını sabah.

SPORLARIM:

3 mil Leslie
90 dk kondisyon bisikleti (350 kalori gösterdi)
15 dk Tracy Andersonla kol çalışması
10 dk bacak çalışma

biraz daha yapcam çünkü geç uyuyorum ve sabah bugünkünden fazla çıkarsam yıkılırım.

Günaydın

Bu sabah -200 gram. Toplam 1.100 kg oldu, 1.400 kaldı.

Yarına hedef -500 ama tartının da pili bitmiş, üşenmeyip alırsam ne ala.

Az uyudum, öğlen tekrar uyuycam muhtemelen, o yüzden tek öğün yaparım. Bugün menüde zeytinyağlı ton balığı ve kefir var. Ton balığını salata yaparım belki, belki sade yerim.

bayadır kahvaltı yerine kahve içiyordum. bugün dün hazırladığım yeşilçayı içeyim dedim.
yeşilçay sabah midemi bulandırıyor ama içmem bi daha. öğleden sonra anca.
midem bulandığı için kahvaltı yaptım.

1 bardak kefir, 1 kaşık chia tohumu, nane, 2 minik salatalık

3. gün menüm:

10:30= 1 bardak kefir, 1 kaşık chia tohumu, nane, 2 minik salatalık
14:30= 160 gr zeytinyağlı ton balığıyla salata, 1 bardak kefir

salataya bayıldım ama zorla bitirdim, midem küçülmüş:halay::halay::halay:akşama bi şey yemiycem. sporlarımı da akşam paylaşırım.

sabahtan winsor pilates buns and thighs yapmıştım, 30 dk da bisiklete bindim yavaş yavaş.
şimdi türk kahvemi içiyorum asıl spor zamanı başlıyooor:KK6: 15-20 dkya başlarım.

kenarda avrupa yakası açıyorum, onun sesine odaklanınca daha kolay geçiyor zaman :21::21:

bu arada moralim biraz bozuldu, çünkü bu kadar kasarak diyet yapmama sebep olan cuma günkü yemek benim giymek istediğim kıyafete çok uygun bi yer değil. kıyafet parlak falan, skinny jeanle giyicektim. makyajı da koyu yapıcaktım ama şimdi fazla kaçabilir. yarın biraz vitrin bakarım.
zaten kıyafeti de denemedim. bi de calzedonianın push up jeanlerini deniycem bakalım, o gün ince gösterdiğim her cm kar :ruh:

bi de bunları yaptım ama çok sıkıldım ve yoruldum. canım daha yapmak istemiyor. yarın -500 gram uğruna biraz daha zorlarım belki ama şimdi dinlenicem.

Anca gelebildim ben. Dün akşam senin gibi kaçırdım ne yediğimi söylemek istemiyorum hatta ama sabahtan beri açtım :D bugün toparladığımı düşünüyorum ama belki bikaç gün kilomu yazmam çünkü ödem gitmiyor bi türlü ama yarın sabah bakalım aynıysam yazarım fazla çıkarsam yazmam :D ayy bi de bugün arkadaşlarım dürüm yerken ben yoğurt ve eti form yedim şimdi de yeşilçay içiyorum sabah da normal ekmeksiz haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltı yapmıştım o yüzden şimdi böyle yatıyorum hiç aç hissetmiyorum kendimi :)

Anca gelebildim ben. Dün akşam senin gibi kaçırdım ne yediğimi söylemek istemiyorum hatta ama sabahtan beri açtım :KK70: bugün toparladığımı düşünüyorum ama belki bikaç gün kilomu yazmam çünkü ödem gitmiyor bi türlü ama yarın sabah bakalım aynıysam yazarım fazla çıkarsam yazmam :KK70: ayy bi de bugün arkadaşlarım dürüm yerken ben yoğurt ve eti form yedim şimdi de yeşilçay içiyorum sabah da normal ekmeksiz haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltı yapmıştım o yüzden şimdi böyle yatıyorum hiç aç hissetmiyorum kendimi :)

ya ben birazcık bozdum demin, gözüm döndü. çok mutsuzum. telafi edicem ama. yarın arkadaşlarımla buluşcam bi tek soda içicem.

ya inanılmaz bi şey olduuu :KK57::KK57: 600 gram vermişim :KK57::KK57::KK57::nazar::nazar::nazar:

dün saat 11de fasulye, incir, 1 adet eti gong ve peynir falan yedim buraya yazmaya da utandım. gözüm dönmüştü dediğim gibi...

ben bu vücudu anlamadım valla...

korka korka tartıya çıktım. çıkmıycaktım hatta, moralim bozulmasın diye. sonra ben şok :KK53::KK53:

zaten en çok kiloları gece yiyince verdim resmen. ilk gün 10da tavuk yedim, 900 gram verdim. ikinci gün 4te falan kabak ve semizotu yedim, sonra hiçbi şey yemedim, gide gide 200 gram gitmişti. şimdi 600 :KK62:

3 GÜNDE TOPLAM 1.700 KG:nazar::nazar::nazar:

800 gramım kaldı hedefime. 1 veya 1.5 a çıkarsa da süper olur.

sabah: bol sucuklu 2 yumurta, süzme peynir, 1 domates
öğlen: tarçınlı 4 taze incir, sütlü kahve

akşam dışarı çıkıcam, soda, su ve kefir içicem sadece. spor olarak winsor pilates buns and thighs yaptım. 1-2 saat de yürüycem dışarda. erken dönersem eve gelince devam ederim.

Back
X