• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 günlük detoks diyetim: Hedef -2.5 kilo

Canım geldim dün annemle kavga ettim de bugün kalktım saç boyatmaya falan gittim ay iştahım da yoktu ama sabah sütlaç yedim 4te falan da bol acılı bi çiğköfte yedim bu aralarda birsürü yeşilçay ve çay içtim ha bi de Türk kahvesi. Ama eve gelince dayanamadım salçalı ekmek yedim :eek: neyse yavaş yavaş gitsin kilolar ne yapayım bu kadar az yemem bile benim için büyük bişey. Şuan 54 küsürlerde tartı sabah aç karnıma yazıcam ama yine 54lerde çıkarım heralde :KK43:

Canım geldim dün annemle kavga ettim de bugün kalktım saç boyatmaya falan gittim ay iştahım da yoktu ama sabah sütlaç yedim 4te falan da bol acılı bi çiğköfte yedim bu aralarda birsürü yeşilçay ve çay içtim ha bi de Türk kahvesi. Ama eve gelince dayanamadım salçalı ekmek yedim :eek: neyse yavaş yavaş gitsin kilolar ne yapayım bu kadar az yemem bile benim için büyük bişey. Şuan 54 küsürlerde tartı sabah aç karnıma yazıcam ama yine 54lerde çıkarım heralde :KK43:

sağlıksız şeyler yemiş olsan da az yemişsin cidden. en azından miden küçülmüştür kuzum, bundan sonrası rahat olur. pozitif düşünmeyince insan yemeğe saldırıyo zaten, her gün ilerlediğimizi bi önceki günden daha iyi olduğumuzu düşünmemiz lazım :KK14:

sabah: bol sucuklu 2 yumurta, süzme peynir, 1 domates
öğlen: tarçınlı 4 taze incir, sütlü kahve

akşam dışarı çıkıcam, soda, su ve kefir içicem sadece. spor olarak winsor pilates buns and thighs yaptım. 1-2 saat de yürüycem dışarda. erken dönersem eve gelince devam ederim.

salatalıklı, limonlu, sodalı bi şey içtim ve bir tane latte içtim. 3 saat kadar yavaş yavaş yürüdüm, alışveriş yaptım :dondurma:

salatalıklı, limonlu, sodalı bi şey içtim ve bir tane latte içtim. 3 saat kadar yavaş yavaş yürüdüm, alışveriş yaptım :dondurma:
Ben de okul başlayıncaya kadar yavaştan kilo vereyim de 15 gün sonra gidince koşu bandında koşmaya başlıcam sabah kaç çıkıcam merak ediyorum ya. 55 olmadan yattım ama 54.5 hatta geçen gün 54.2yi görmüştüm 53leri görseydim ahh.

Ben de okul başlayıncaya kadar yavaştan kilo vereyim de 15 gün sonra gidince koşu bandında koşmaya başlıcam sabah kaç çıkıcam merak ediyorum ya. 55 olmadan yattım ama 54.5 hatta geçen gün 54.2yi görmüştüm 53leri görseydim ahh.

bi günlük detoks yapmayı denesen? vücudu şaşırtmak adına.

Ben bu detoks olayını çok seviyorum ama bir türlü süreklilik getiremiyorum. Takipteyim, belki motivasyon konusunda 3-5 bir şey kaparım. ^^

Ben bu detoks olayını çok seviyorum ama bir türlü süreklilik getiremiyorum. Takipteyim, belki motivasyon konusunda 3-5 bir şey kaparım. ^^

Ben de tam uyamıyorum zaten. bir gün tam uysam 2. gün bozuyorum. o yüzden ya tek günlük detoksa yapmanı tavsiye ederim (dayanma potansiyeli daha fazla ve bitirince motive oluyor insan) ya da kendi uydurduğun bi şeyler. mesela mercimek çorbasını çok seviyosundur; mercimek çorbasının içine kabak falan gibi sebzeler de ekleyip yoğurtla yemek gibi şeyler olabilir.

Nasıl yapıcam canım?şu patates diyetinden falan mı? Yaparım valla yarın sen bana bi anlat da.hem yarın full evde durmayı planlıyorum benim için daha rahat olur

kuzucum internetten bak damak tadına hangisi uyuyosa onu yap bence. ben patatesle yapamam mesela, sade sade yiyemem bütün gün. zaten çok sağlıklı değil sırf karbonhidrat.

her öğün 1 yumurta, aralarda meyve yenilen detokslar falan var. veya sırf protein günü yapabilirsin. et, tavuk, yoğurt, yumurta ne istiyosan...

ben kefir, chia ve salatalığı çok sevdim mesela. kendim uydurdum ama geçmiş sayfalarda buna çok çok benzer bi detoks buldum hatta. koyarım linkini buraya. o detoksta chia yok, chiayı ben eklemiş oldum. benim yaptığım gibi de 1 öğün ek bi şeyler yeniyor falan filan.

şu an sırf hırstan bu kadar iradeliyim zaten. ki bu halime bile iradeli denmez, dün bozdum.
bugün push-up jean aldım dünya kadar para verip. cuma günü çok güzel olcam inat değil mi:KK62::KK62:

günaydın
sabah işlerim vardı yazamadım. 200 gram fazla çıktım. akşam yemek yemeyince kilo alan, yiyince kilo veren tek insan benim herhalde.

gece 4te uyudum 8de kalktım, onun da etkisi vardır. ama çok saçma yani. tesadüf mü acaba, gece yediğimde kilo vermelerim? bugün bi test yapalım bakalım. perşembe sabahına 1 kilo eksik uyanmış olmam gerek.

alt bacağım (baldır mı deniyor?) 1 cm incelmiş.

Canım aslında 2-3 günde bir tartılsak daha belirleyici oluyor bi günde cidden ödem vs daha sindirilmemiş çıkmamış yiyecekler var :KK70: bu arada ben 54.0 olarak uyandımmm :)) hatta 53.9u gördüm de üstümdeki tişörtü çıkartıp hep aynı kıyafetlerle tartılıyordum ama ne giydiğimi unuttum bikaç gün önce o yüzden böyle oldu ayyy 100-200 gramın derdine düştüm :D

Canım aslında 2-3 günde bir tartılsak daha belirleyici oluyor bi günde cidden ödem vs daha sindirilmemiş çıkmamış yiyecekler var :KK70: bu arada ben 54.0 olarak uyandımmm :)) hatta 53.9u gördüm de üstümdeki tişörtü çıkartıp hep aynı kıyafetlerle tartılıyordum ama ne giydiğimi unuttum bikaç gün önce o yüzden böyle oldu ayyy 100-200 gramın derdine düştüm :KK70:

aaaa hadi hayırlı olsun 53ü gördün sonuçta :KK50: ben de alışverişe gittim, dolandım 2 saat geri geldim tartıldım. dünkü kiloma göre 200 gram vermişim hahahah. neyse artık zaten bugünü saymazsak 3 günüm kaldı. beğendiğim kıyafeti aldım ama pek yakıştıramadım. bakalım üşenmediğim bi zaman denicem başka şeylerle.

sen detoks yapıyo musun bugün?

5. gün menüm

sabah: 4 incir, 5 zeytin, sütlü nescafe

öğlen: 1 bardak kefir

akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye (ikisi de bol pul biberli ve limonlu)

birazdan sütlü kahve içip yeme faslını kapatıyorum. spor yapamadım daha. yarın da tam olarak bi detoksa yapcam.

Yok canım yapmadım. Sabah çok azıcık ekmekle zeytin yedim öğlen limonlu soda içtim biraz yürüyüş yaptım iki saat önce falan yoğurtla eti form yedim şimdi limonlu form bisküvi yiyoruö bugün yatana kadar yeşilçay ve su hariç ağzıma bişey girmez inşallah :D

5. gün menüm

sabah: 4 incir, 5 zeytin, sütlü nescafe

öğlen: 1 bardak kefir

akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı fasulye (ikisi de bol pul biberli ve limonlu)

birazdan sütlü kahve içip yeme faslını kapatıyorum. spor yapamadım daha. yarın da tam olarak bi detoksa yapcam.
Şu yapacağın detoksu bana da anlat canım da ben de yapayım yarın:D

şeyda'ya sopa çıkarttım, akşam kendim tıkındım :kızgın::kızgın::kızgın: baktım durduramıycam kendimi, 1 paket çekirdek yedim.:oha:

spor da sadece 45 dk yavaş yavaş bisikletti.

bundan sonra spor yapmam lazım ama uykum da var dediğimde her zaman uykuyu seçicem.

Back
X