Kizlar bana yardimci olur musunuz. Ilk hamileligim ve bugun dr kontrole gittim. Bebek boyu 6.8 mm cikti. Sizce cok mu kucuk bebisim. Sizinkilerin boyu kacti
Kizlar bana yardimci olur musunuz. Ilk hamileligim ve bugun dr kontrole gittim. Bebek boyu 6.8 mm cikti. Sizce cok mu kucuk bebisim. Sizinkilerin boyu kacti
Benim 6 haftalikken 12mm olctu doktorum . Ama keseyi gorebildik sadece . Belki fikir verir Ama boyu onemli mi bilmiyorum dogrusu bende gec yada erken dollenmeyle de ilgisi var.
aklina kotu seyler getirme hic
bilmiyorum canım da ben kalp atışını duymaya gittiğimde doktora sağlıklı mı dedim şuan için evet ama ilerleyen günlerde göreceğiz demişti. aklına kötü bişey getirme iyi düşün iyi olsun. boy sonuçta genetik bişey. forumda hiç denk gelmedim böyle bir konuya.
arkadaşım çok takılma döllenmeylede ilgili bişey sonuçta geç döllenmeyse sizin normaldir boyunun farklı olması bende olması gerekenden uzun buldum boyunu mesela o yüzden bendede erken döllenme tarzı bişey olma ihtimali var sonuçta son regli tarihinden hesaplanıyor arada ne zaman gerçekleştiği bilinmiyor. çok içine sinmiyorsa başka bi doktorada git sor için rahatlar en azından.
Tskler yardimci oldugunuz icin biraz daha icim rahatladi.dollenmeyle ilgili bir durumda olabilir.10 gun sonra muayenem var dr tekrar soracagim. Cevap tatmin etmezse baska bir dr gideyim diyorum