8 haftalık hamileyim fakat doktorum 6buçuk haftalık diyor

Bernuz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
8
1
16
35
Dün bebeğimin kalp atışlarını görebilmek umuduyla muayeneye gittiğimde doktorumun bebeğimin adet başlangıç tarihine göre daha küçük olduğunu normalde 8 haftalıkken 6 buçuk haftalık göründüğünü söylemesi moralimi çok bozdu. Üstüne kalp atışları tam olarak göremediğini ve kesenin arkasında hafif bir kanama gördüğünü de söyledi.dünden beri bunalımdayım haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atışlarına.Ama o vakte kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum:50:

canım benimde son adet tarihine göre 12 hafta ama ultrasonda 10 haftalık görünüyor bebeğim.doktor 2 hafta geç doğum yaparsın dedi bana.fazla takmadım kafama. allah bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımızda görelim.sana tavsiyem tek doktorla yetinme
:49::nazar:

Doktorum bana da korkmamam gerektiğini söyledi ama kesenin arkasındaki kanamadan ötürü bir de düşük tehditi var deyince çok korktum inşallah canım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Bir yakınım kontrole gittiginde acil doguma aldılar 1 hafta geç kalmışsın diyerek . Halbuki doktorunun söyledigine göre 2 hafta sonra yapacaktı ... Yani bence birden fazla doktora görunmenizde yarar var

Dün bebeğimin kalp atışlarını görebilmek umuduyla muayeneye gittiğimde doktorumun bebeğimin adet başlangıç tarihine göre daha küçük olduğunu normalde 8 haftalıkken 6 buçuk haftalık göründüğünü söylemesi moralimi çok bozdu. Üstüne kalp atışları tam olarak göremediğini ve kesenin arkasında hafif bir kanama gördüğünü de söyledi.dünden beri bunalımdayım haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atışlarına.Ama o vakte kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum:50:

tatlım hiç takma kafaya benim son adetim 20 agustos 2013hiç arada olmadım şuan 10hftalık hamileyim sters vs. olabiliyor geç döllenmeden olmuştur tatlım benimde kalp atışını dinlemeye gittim bebek görünmüyor vs. dedihaftaya gel dedi gittim gayet sğlıklı kahverengi lekelerim vardı geçti ufak ufak kanamamda vardı dışta geçti içte göründü progeston kullnıorum ve 5.haftadan beri yatıorum sen sakinol bebişini duycaksın

uzun uzun karışık anlatmışım ama bende senin haftanda acaba nie bebek görünmüo kanama nie die düşünüodum hiçç sıkma canını

Geç döllenme olmuş olabilir ya da sonradan belki haftasını tamamlayıp ileri bile geçebilir. Ben ilk kontrole gittiğimde, son adet tarihime uygundu fakat sonradan 3-5 gün kadar ileri gitti bebeğimin gelişimi. 2 hafta öne geçenleri de duydum. Endişelenmeyin yani...

Arkadaşım sonucu merak ettim umarım sen ve bebeşin iyisinizdir...

Back
X