In inşallah rabbim once sagligi sihhatini eksik vermesin sonrada muradimdakini versin inşallah :)Hayırlı olsun :) maşallah 3. deneyimli bir anne ne kadar güzel :) bence artık o hiç belli olmuyor bnm cnm kışın çok erik istemişti tam da yeni çıktığı zamanlarda ekşi istiyordum ama erkek oldu ki ben tatlıyı normalde çok yerdim hamilelikte canım istemedi.
Canim amin inşallah rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. 6 tane düşük yaptim ilk 4 yilda. Umudumun bitigi yerde rabbim dediki ben varım :) 7 sene evvel kucagima aldim ilk oglumu hemen ardından 19 ay sonrada diger oğlumu umudunu kaybetme mevalm gorelim neyler. Neylerse güzel eyler inşallah :)dua edin hamiş anneler darısı bana :) 8 gün geciktim ama 4 gün önce kan tahlilim negatif dedi dün kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde acaba geç mi dölleniyorum diyrum umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim
Benimde umudum ondan belkide canim oncekilerde tatli yerdim hep erkek oldu bunda eksi basladi. Digerlerinden farkli bu gebeliğim rabbim hayirlisiyla muradimizdakini versin herkesevalla yengem kılo kılo lımon yerdı okadar eksı ısterdı gozu donerdı masallah bı oglumuz oldu... hakkında hayırlısı olsun cnm.. soylemeden gecemıyecegım darısı da basıma ıns
inşallah canım 2 senelik evliyim bir seneden fazladır bebek istiyoruz eşimle sorunda yok ama olmuyor hiç hamile kalamadımCanim amin inşallah rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin. 6 tane düşük yaptim ilk 4 yilda. Umudumun bitigi yerde rabbim dediki ben varım :) 7 sene evvel kucagima aldim ilk oglumu hemen ardından 19 ay sonrada diger oğlumu umudunu kaybetme mevalm gorelim neyler. Neylerse güzel eyler inşallah :)
inşallah canim benim rabbim hayirlisini versin ^_^evet mide bulantısı halsizlik ve kilo kaybı genelde erkeklerde olur... sen bu hamileliğinde rahatmışsın...
bence kesin kız :)
17 senedir yoktu bi komsumun 3 ay evvel aldi kizini kucagina üzülme olur. :) adetinin 14-15 -16 17 günleri ilişki olursa sansin artar canım basimdan gecti biliyorum rabbim tez vakitte nasip etsin uzulmeinşallah canım 2 senelik evliyim bir seneden fazladır bebek istiyoruz eşimle sorunda yok ama olmuyor hiç hamile kalamadımALLAH'A sığındım bakalım bekliyorum hayırlısı
Mutlaka yazacağım canim inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı nasip etsin )) eylül 20 de dr randevum belli olursa söyleyeceğim cok merak ediyorum bende hayırlı bakalım :)Çok mrk ettim Şimdi durumunuzu.
Takip edeceğim topiğiniziii
Benimde iki oglum var ..
Kızım olsun cok isterdim ama artık bakabileceğimi düşünmediğim için heveslerimi gömdüm:/
Mideniz hiç bulanmıyorsa kız olması muhtemel.
Bize bildirin lütfen)
Sağlıkla gelsin evladınız
Cemrecim ilk ultrason resmimiz bu bi tahminde bulunabilirmisin? :)Mutlaka yazacağım canim inşallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı nasip etsin )) eylül 20 de dr randevum belli olursa söyleyeceğim cok merak ediyorum bende hayırlı bakalım :)
Rabbim hayirlisiyla kucaklamanizi nasip etsin inşallah benimde gönlümdekini versin amin ^_^Hep tatli yedim meyve yedim kizim geliyor simdi beraber yicezzz
R
Rabbim hayirlisiyla kucaklamanizi nasip etsin inşallah benimde gönlümdekini versin amin ^_^
Kac aylik gebesiniz ? :)Orkd benimde bir oglum var 4 yasinda onda hep eksi yedim hergun kustum..
Bunda hic bulanti kusma olmadi sadece 2 kere fln..bende kziim olsun cok istiyorum doktorum da iki gun once kiza benziyor dedi bakalim kiz olucak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?