8 haftalık kürtaj

Siz de mi tüp bebek sürecinden gectiniz
Dualarımmsizinle inşallah çok güzel bir gebelik olur bebeğinize kavuşursunuz

Evet benim yumurta rezervim çok düşük. Onun yanı sıra bir tüpüm kapatıldı diğer tüpüm de iyi durumda değil. Doğal yolla gebelik çoooooook zor yani pek umudum yok ilk tüp bebek denememizdi, 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimizin. 3 adet daha donmuş embriyomuz var, tabi ilki en yüksek kalitede olanıydı. Cesaretim kırıldı biraz neyle karşılaşacağımdan korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba benzer bir durum yaşıyorum testlerinizin sonucu çıktı mı pıhtılaşma var mıymış acaba ?

Merhaba benzer bir durum yaşıyorum testlerinizin sonucu çıktı mı pıhtılaşma var mıymış acaba ?
Henüz çıkmadı sadece patolojiye gitti sonuç ayriyeten pıhtılaşma testi yaptıracağım açıkçası ilk çocuğumda böyle bir sorun yaşamadım belki de genetik sıkıntı da olabilir bu bebekte.

Doktorum tekrarlama riskini çok çok az dedi korkma bu o an ki yumurta ve sperm ile ilgili zaten. Her yumurta ve sperm tekrar bu şekilde gelmesi çok az bir olasılık.
Ben 10 hafta bekledim bir umut geç döllenme olmuştur diye ama içinde bir şey gelismedi kese büyüme sağlayıp şekli çok da iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…