Evet sadece kese gözüktü
Kese de mi yoktu yoksa kese var bebek mi yoktuMerhaba hanimlar, bugun aile hekimime gittiğimde bana 8 haftalik hamile oldugumu söyledi , ama bu nasil olur? Eger 8 haftalik olsa , suana dek kalp atislarini duymus olmam gerekirdi. Fakat ben daha 4 gün sonra kalp atislari gidecegim ve henuz normal ultrasyondan bile görunmedi su an görünür mü bilemiyorum ama 10 gün önce vajinal ultrasyondan bakmisti, kafamda deli sorular ... bebegim 8 haftalik ise 10 gun önce normal uotrasyonda gorunemsi lazmdi. Ee görünmedi :/
Kese olusmus ve 2 hafta sonra kalp atislari icin gel , dedi doktorKese de mi yoktu yoksa kese var bebek mi yoktu
Genelde 9 haftaya kadar görünende olmuş.Ama benim 3 ay önce 8 haftalık olduğu halde görünmedi boş keseden dolayı aldılar.Ben sadece 2 ihtimal söylüyorum.Umarim gözükürEvet sadece kese gözüktü
Sat tarihinden mi hesaplamisti doktorGenelde 9 haftaya kadar görünende olmuş.Ama benim 3 ay önce 8 haftalık olduğu halde görünmedi boş keseden dolayı aldılar.Ben sadece 2 ihtimal söylüyorum.Umarim gözükür
Evet bide hem kandan hemde keseden dolayı anlaşılıyor 22mm olduğu halde bebek yoktuSat tarihinden mi hesaplamisti doktor
Kesenin boyutunj bilemiyorum ama, su an iyice merak etmeye basladim. 4 gün nasl gececek bilmiyorumEvet bide hem kandan hemde keseden dolayı anlaşılıyor 22mm olduğu halde bebek yoktu
Adetlerim 10 gün sürer hep ki duzensizdi. Sogan kuru kullandgm ay hamile kaldm. Yani adetlermn 10 gün surmesinn de etkisi var midir acaba?Son adet tarihine göre öyle çıkmıştır büyük ihtimalle ama sen geç yumurtladıysan eğer döllenme de geç olmuştur. Geç döllenme denen şey bu işte. Keseye göre tahmini bi gün çıkarır doktorun büyük ihtimalle
Adetinin uzun sürmesi ile değil yumurtlamanın geç olması ile ilgili. Gecikmelerin de oluyorsa büyük ihtimal 15. Gün değil atıyorum 25. Gün yumurtladın. Keseye göre çıkar ortayaAdetlerim 10 gün sürer hep ki duzensizdi. Sogan kuru kullandgm ay hamile kaldm. Yani adetlermn 10 gün surmesinn de etkisi var midir acaba?
Anladim. Randevum 4 gün sonra, dedikleriniz bana cok iyi geldi. Umarim öyledir.Adetinin uzun sürmesi ile değil yumurtlamanın geç olması ile ilgili. Gecikmelerin de oluyorsa büyük ihtimal 15. Gün değil atıyorum 25. Gün yumurtladın. Keseye göre çıkar ortaya
Bendede kese vardı bebek yoktu idrara baya sıkışık gel dedi bi saat bekledim öyle gördü kalp atışı bebegide orda okadar ağladım ki yardim istedim hep hamilelerden kimi 9 10 haftada bile görünür dedi doktoru kötü bisi demedi demi içini ferah tut insalah normal geceliktir.Kese olusmus ve 2 hafta sonra kalp atislari icin gel , dedi doktor
Cogu kadinda gec gözükmüş iste bi bana denk geldi.umarım sendede geç döllenmeye baglidir Bizide haberdar edermisinKesenin boyutunj bilemiyorum ama, su an iyice merak etmeye basladim. 4 gün nasl gececek bilmiyorum
Tabi mutlaka edecegim canım bnmCogu kadinda gec gözükmüş iste bi bana denk geldi.umarım sendede geç döllenmeye baglidir Bizide haberdar edermisin
Rabbim banada o güzel sesi duymayı nasip etsinBendede kese vardı bebek yoktu idrara baya sıkışık gel dedi bi saat bekledim öyle gördü kalp atışı bebegide orda okadar ağladım ki yardim istedim hep hamilelerden kimi 9 10 haftada bile görünür dedi doktoru kötü bisi demedi demi içini ferah tut insalah normal geceliktir.
Kesede bozukluk yoksa görülür ya benimki 7. Haftada duyuldu ama belki sizinki adet tarihiniz le ilgilidir geç döllenme olabilirKese olusmus ve 2 hafta sonra kalp atislari icin gel , dedi doktor
Bak canım ben 17 Şubat son regl tarihim 3-4mart yumurtlama 20 Mart kan da öğrendim 23 keseyi zor gördü . Yani döllenme ne zaman olursa ona göre kese kalp atışını hesapla yoksa saçma sapan strese giriyor insan. Belki geç dollendi . 1000 üstünde değerde kese gözüküyor . Kalp atışında 3 aylıkken duydum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?