8.haftayı geçemeyenler

piretozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
2
0
36
İstanbul
Arkadaşlar, şimdiye kadar 8.haftayı hiç geçemedim. Şu anda 7. haftadayım. Geçen hafta doktordan geldikten hemen sonra çok ağır bir kanama geçirdim. Problemsiz bitti derken şimdi yeni bir kanama başladı. 2 embriyo transferi olmuştu. Ultrasonda hep bir tanesi görüldü . Sanırım yine düşük tehdidi ile karşı karşıyayım. 100 mg Progynex iğne oluyorum geçen haftaki kanamadan itibaren. Yarın ne yapacağım bilmiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.

Teşekkür ederim Kurdelam. Şimdi doktordan geldim, her şey normal gözüküyor. O geceden beri hiç kalkmadan yattım. Daha önce bir damlayla düşük olmuştu, şimdi iki sefer kanamayla bir şey olmadı. Bakalım başıma bela olan 8.haftayı bu sefer geçebilecek miyim? Biz elimizden geleni yapıyoruz ama sonuçta Allah isterse verecek. Hepimize hayırlısı neyse o olsun. Şu anda progynexe devam ediyorum. Fraksiparini ise kanama korkusuyla yapmıyorum. Daha önce kan testlerimde pıhtılaşma tehlikesi yok çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…