8 kilo gitti bileee

Mavibalonlar

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
75
0
16
İstanbul
Kızlar yeni topiğim :) ben 16 yasındayım lise 3 ögrencisiyim. Sürekli diyetler denedim olmadı falan falan.Ama irademle 102 kilodan 94 oldum ve yenı dıyetısyene basladım menumu ısteyenler olursa paylasabılırımm :))
Ve ayrıca kızlar jillian michaels 30 günlük egzersiz var bugun 1.günüm evet yaparken canım cıktı fakat googleden bakın önce ve sonralarına insanlar 3o günde inanılmaz sıkılasmıs kilo vermiş 30 gun canımı dısımetakıcam ve bu jillian michaelsi yapıcagımm destek verın beraber baslayalım canlarım

Haydi hayırlı olsun canımm inşallah ulaşırsın hedefine. Bu 8 kiloyu ne kadar sürede verdin??

Kızlar yeni topiğim :) ben 16 yasındayım lise 3 ögrencisiyim. Sürekli diyetler denedim olmadı falan falan.Ama irademle 102 kilodan 94 oldum ve yenı dıyetısyene basladım menumu ısteyenler olursa paylasabılırımm :))
Ve ayrıca kızlar jillian michaels 30 günlük egzersiz var bugun 1.günüm evet yaparken canım cıktı fakat googleden bakın önce ve sonralarına insanlar 3o günde inanılmaz sıkılasmıs kilo vermiş 30 gun canımı dısımetakıcam ve bu jillian michaelsi yapıcagımm destek verın beraber baslayalım canlarım

listeyi yayınlarmısın sorun olmazsa
ii sağlıklı olsunda kilolar gitsin başarılar :34:

bende başlamak istiyoruuuummmmmmmmm :)

Kızlar öncelikle diyet menüm 1800 kalorilik sakın kilonuz benle aynı degılse uygulamayın kilo bile alırsınız :D

Youtubeden cep telefona ındırıp yapıyorum ben fakat dun yaptımbacaklarım o kadar kötü ki ayağa kalkıp oturunca ağrı yapıyor :S

Diyet menüm
Sabah; 1 bardak şekersiz çay / 1 yumurta + 1kibrit kutusu peynir (2 tane de yıyebılırmısız peynırı ama ben 1 kutu yiyorum ) / 10 adet zeytin veya 4 Aadet ceviz / 1 adet domates veya salatalık veya 5-6 yaprak marul 2 ince dilim ekmek (kepek veya buğday olursa daha iyi )

Ara 1 su bardağı yoğurt 1 porsiyon meyve (muhakkak meyve yerken süt veya yopurt yenmesi lazımmış )

öğle 3 köfte kadarveya tavuk veya balık / 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği / 4 yemek kaşığı pilav veya makarna (eğer makarna veya pilav yiyorsanız hiç ekmek yok eğer yemiyorsanız 2 dilim ekmek ) / yağsız salata (istenildiği kadar )

Ara 1 su bardağı yoğurt / 1 ince dilim ekmek / 1 porsiyon meyve

Akşam 3-4 yemek kaşğı sebze / yağsız salata (istenildiği kadar ) / 3 ince dilim ekmek veya (1 kase çorba + 2 ince dilim ekmek )

Ara 1 su bardağı süt / 1 porsiyon meyve arkadaslarrrr :)

Back
X