Insallah canm ya benim önceligim fit bi bayan olmaktan cok sağlıgm icn istiyorum polikistik over var bende onun etkisi azalsin istiyorum ilacsiz adet olmak istiyorum artik..gecen sene boyu doktora gittim bebek tedavisi için doktor habire kilo ver diyip durdu..tedavi sürecinde iyice kilo aldim.suan tedavime ara verdim birde kilo verip denemek istiyorum o yüzden bunu yapmaliyim insallah Rabbiminde izniyleMaşallah canım sana...ben inanıyorum sana kısa zamanda bu azimle çıp çıtır olcaksn inş
Bendede vardi canim ...yillarca ilac kullandim..Insallah canm ya benim önceligim fit bi bayan olmaktan cok sağlıgm icn istiyorum polikistik over var bende onun etkisi azalsin istiyorum ilacsiz adet olmak istiyorum artik..gecen sene boyu doktora gittim bebek tedavisi için doktor habire kilo ver diyip durdu..tedavi sürecinde iyice kilo aldim.suan tedavime ara verdim birde kilo verip denemek istiyorum o yüzden bunu yapmaliyim insallah Rabbiminde izniyle
İnşallah canm insallah..sen kavustun mu bebegine ?Bendede vardi canim ...yillarca ilac kullandim..
zayif oldugum halde (56 filandim) dr hep zayifla derdi
zayiflamak cok önemli onun icin...
rabbim sifa versin
bian öncede bebisine kavustursun ins
Oooo babysii@ParteMoralll tatlim günlük ne yediklerimizi burayada yazmaya ne dersin?
Bende de sende de bi tıkanıklık mevcut.
Gel su maceramizi buraya yazalim sonra acip acip okuruz
Olsun tatlim benimki sadece kilo verdikten sonra bu yollardan gecerken neler yasadik ne yedik ne ictik onu görmek..ama masallah sen de bende iyi verdik Allaha şükür devami da gelir insallahOooo babysiiyazariz cnmmm tabi herkes saglikli menulerimizdwn faydalansin :) benimki diyetisyen kontrolunda degil ama olsun guzel verdik :)
Kiz bende 5lerin basini görmek istiyorum zatn 58 gibi felan yani..senin hedef kacti tatlimAma ben 5degil,6lari gorsem
Canim ben evlenmeden önce ilac kullanmistim 3 sene filanİnşallah canm insallah..sen kavustun mu bebegine ?
Ayyy ne güzel yaa amin canm amin agzina saglikCanim ben evlenmeden önce ilac kullanmistim 3 sene filan
evlendigimde 52 filandim..
3 ay sonra hamile kaldım
rabbim tez zamanda sanada versin
aynen oylee :)Olsun tatlim benimki sadece kilo verdikten sonra bu yollardan gecerken neler yasadik ne yedik ne ictik onu görmek..ama masallah sen de bende iyi verdik Allaha şükür devami da gelir insallah
60.Kiz bende 5lerin basini görmek istiyorum zatn 58 gibi felan yani..senin hedef kacti tatlim
Bende 58 oluyum da kilo alirsam en fazla 60a cikiym istiyorm o yüzden benimkide 5860.ama 60olsam 58zorlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?