8 mart dünya kadınlar günü çekişi kurban ip uçları...

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
158
42
Diyarbakır
evet hadi kızlar kurbanlarımızla ilgili ip uçları verelim:1ninca: heycan daha da artsın.aklinialirimsmile..ben başlayım mesela benim kurbanım pek hoş bi hatun...çzellikle saçlarına ve kaşlarına bayıldım...opuyorumnanaktan

benim kurbanımda çok hoş,kibar,gözleri çok güzel ,kendisi de çok güzel.........
neyse daha saymayayımopuyorumnanaktan

benim kurbanım mod :)
bilgilerini deştiğim kadarıyla evli..
çokta cici bi hanımcık...
umarım beğenir hediyelerimi:)

sositosositobu aralar sabah birde sadece gece bakarım kızlar oğlumun bilgisayarı servisten gelmedi iki de bir benimkini kullanıyor yarın okulda açılıyor malum ama fırsat buldukça bakıcam

aynen benimkiside az tanıtmış kendini valla artık zevkimi beğenir inşallah..sengözlerimebaksanab

Giderayak bir ipucu daha attırıyım kurbanım buralarda çoğunlukla hergün var..
opuyorumnanaktanyerimsenibenşimdilik hoşçakalın..

benim kurbanımda bir anne anladığım kadarıyla kilolarıyla benim gibi sıkıntısı var bişey daha biliyorum ama söylersem anlar ama bildiğim bu kadar zevkinden nelerden hoşlandığından hiç bişeyden bilgi vermemiş artık şansına umarım aldığım hediyeyi beğenir

kilolarıyla başı dettemi aha benim kesin..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kilolarıyla başı dettemi aha benim kesin..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

aaa seninde mi kilo problemin vardı hiç dikkat etmeeiştim burdan gayet fit görünüyosun ama bir ip ucu daha çok sevdiğim ama hiç gidemediğim bir şehirde yaşıyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…