8 mart dünya kadınlar günü çeyiz indirimleri

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
Arkadaşlar buraya 8 mart indirimlerini yazalım olur mu? Belki birkaç arkadaşımıza faydası olur ilk ben başlayayım . 1.Paşabahçe Mağazaları seçili pembe renkli ürünlerde %10 indirimle uyguluyor..
2.Real hipermarket 6-7-8 Mart tarihlerinde geçerli olan kampanya kapsamında, tüm el, yüz, vücut bakım ürünleri ve saç boyalarında yüzde 50 indirimin yanı sıra, elektrikli kişisel kadın bakım ürünlerinde yüzde 25, kitaplarda ise yüzde 20 oranında indirim tüketicileri bekliyor. Ayrıca, şampuanlarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim, deodorant ve Paşabahçe markalı ürünlerde ise, 1 alana 1 bedava seçeneği sunuluyor. Real’de satılan parfüm çeşitlerinde de cazip avantajlar sağlanıyor.
3.Penti, 7-8 Mart tarihlerinde tüm ürünlerde %20 indirim uyguluyor.
4.Hisar 89 parça miami çatal kaşık bıçak takımı 589tl.Granit tencerelerde de indirim var...
şimdilik benim nette bulduklarım bu kadar sizde paylaşırsanız diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olabiliriz...

migrosta;
1)kendi züccaciye ürünlerinde %40 indirim var. (6-9mart)
2)paşabahce ve borcam markalı ürünlerde 1alana 1 bedava.. (8mart)

3)çikolatalarda da 3al 2 öde,bu çok möhim :KK71::KK71: (7-8 mart)

4)Küçük ev aletleri ve elektrikli bakım ürünlerinde %25indirim.. (6-9mart)

gratis ve watsons mağazalarında bir çok markada indirim var yine... çeyize kozmetikte lazım:)
ayrıca the body shop'ta tüm ürünlerde 3 al 2 öde fırsatı...
ühühühühü ben hiç biryere gidemeyeceğim:KK43:

madame coco tüm çiçeklerde ve dekoratif ürünlerde %50 + %50 indirim var kadınlar gününe özel...

X